σήμερα αντί για σαρδέλες αγόρασα μπακαλιαράκια. αντι να δώσω 5 ευρώ για 2 κιλά, έδωσα είκοσι (20) ευρώ για τον ίδιο αριθμό κιλων!!!
ρίχνω τα ψαρια σε μία κατσαρόλα με νερό (ειναι ήδη καθαρισμένα στο ψαράδικο) και σε πέντε λεπτά ειναι έτοιμα. τα βγάζω από την κατσαρόλα, τα βάζω σε πιάτο, ρίχνω λάδι, λεμόνι και αλάτι και τα τρώω κατ'ευθείαν (με συνοδεία ούζου ή τσίπουρου). τέλεια μαγειρική.
το ερώτημα της ημέρας: γιατί να δώσουμε τέσσερις φορές παραπάνω χρήματα για να φάμε την ίδια ποσότητα ψαριων;;;;;
εδω η μαγειρική από παλαιότερο βίντεο:
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ευπρεπως...