Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

όλοι έχουν δίκιο

όλοι έχουν δίκιο

 με αφορμή τις εκλογές "ας μπουμε στα παπούτσια" των Ελλήνων Χριστιανων ψηφοφόρων:

ο ένας ψηφίζει νέα δημοκρατία, διότι τα τελευταια 50 χρόνια περίπου αυτό το κόμμα ειναι πιό κοντά στην Εκκλησία. οι άλλοι ειναι άθεοι και ειναι ακόλουθοι μαρξιστικων απόψεων και ιδεολογιων.

ο άλλος ψηφίζει πασόκ, διότι ο ανδρέας παπανδρέου με τη μιμή ηταν κοντά στην Εκκλησία. ειχε και πνευματικό, έναν αρχιμανδρίτη, στα τέλη της ζωης του και έδωσε χρήματα στο λαό και τους ιερεις για τις δραστηριότητές τους.

ο άλλος ψηφίζει κκε. ο φλωράκης στο τέλος της ζωης του πηγε στο Άγιον Όρος. γιατί να μην υπάρχει ισότης ανάμεσα στους ανθρώπους; το θρησκεύειν ειναι ιδιωτική υπόθεση. πολλοί ιερεις ηταν και ειναι αριστεροί. 

ο άλλος ψηφίζει σύριζα. ο αλέξης μπορει να ειναι άθεος αλλά δεν ειναι υποκριτής, όπως οι δεξιοί. πηγαίνει και στο Άγιον Όρος και συζητα με τον Αρχιεπίσκοπο τα θέματα της Εκκλησίας.

ο άλλος ψηφίζει βελόπουλο, διότι μιλα για εθνικά και θρησκευτικά θέματα. ειναι μία φωνή μέσα στο κοινοβούλιο αντίθετη στο ρευμα της παγκοσμιοποίησης.

τέλος, ο άλλος θα ψηφίσει τον δάσκαλο, διότι ειναι Ορθόδοξος Χριστιανός, εκφράζει την ιστορική αλήθεια για την θέση και τον ρόλο της Εκκλησίας μέσα στην κοινωνία και το κράτος, ειναι αντίθετος στην άθεη παγκοσμιοποίηση και θέλει να καταργήση την κομματοκρατία.

ψηφιστε ελεύθερα. άλλωστε, όπως λέει ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, μας έβαλαν σε ένα καλάθι, μας πανε όπου θέλουν και μας λένε "πιστεύετε ό,τι θέλετε".

το κακό ειναι ότι οι επιστήμονες και οι τραπεζιτες, αυτοί δηλαδή που κυβερνανε παρασκηνιακά όλο τον πλανήτη, ειναι άθεοι και μας βλέπουν σαν ζωα, οπότε μπορουμε να είμαστε αισιόδοξοι για το επίγειο μέλλον μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...