Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

γιατί δεν θα ψηφίσω στις εκλογές του τρέχοντος έτους (2023)

     Μέχρι χθές λέγαμε "καλός πρωθυπουργός", "κακός πρωθυπουργός", και ο καθένας πήγαινε και ψήφιζε με βάσει τα κριτήριά του. 

    από το 2020 και εξης έχουμε να κάνουμε με δολοφόνους. το κράτος, οι πληρωμένοι επιστήμονες, τα κόμματα μας τρομοκρατουσαν με τον ιό, με το εμβόλιο, με τα μέτρα, με τα λοκντάουν, με τις μάσκες, με τις μεθ, με τα πρωτόκολλα του θανάτου (σκότωσαν 30 χιλιάδες περίπου στα νοσοκομεια με τα πρωτόκολλά τους, που δεν στέκουν ούτε επιστημονικά ούτε με την κοινή λογική).

γιατί να παμε να ψηφίσουμε; για να διαλέξουμε τον δολοφόνο μας;

ζουμε σε έσχατα χρόνια. από τώρα και στο εξης ο τελικός Αντίχριστος βγάζει τα κέρατά του, αρχίζει να μας δείχνει το αληθινό του πρόσωπο. 

ο σώζων εαυτόν σωθήτω. ο καθένας ας προσπαθει να επιβιώσει όπως μπορει, ας προσπαθει να αποφεύγει τις παγιδες του τραπεζοκομμουνιστικου συστήματος.

αν κάποιος μας πει να ψηφίσουμε ένα μικρό κόμμα, θα του απαντήσουμε: χωρίς πρόσβαση στο χρημα της τράπεζας, κανένα κόμμα δεν μπορει να βγει στην εξουσία. η τράπεζα και οι διεθνεις οργανισμοί κόβουν το χρημα και το μοιράζουν στα κράτη, στα κόμματα και τους ιδιωτες. κόβουν το χρημα, επειδή έχουν όλα τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα του πλανήτη δικά τους (ο εργάτης, ο υπάλληλος, ο στρατιώτης χρειάζονται φαγητό, το οποιο τους το δίνει η τράπεζα μέσω του κράτους. γι'αυτό ειναι όλοι τόσο υπάκουοι).

γιατί, λοιπόν, να παμε να ψηφίσουμε;

άλλωστε σημασία δεν έχει τί ψηφίζουν οι άνθρωποι αλλά ποιοί μετρανε τις ψήφους...

οι τραπεζιτες και οι επιστήμονες οδηγουν την ανθρωπότητα όπου θέλουν. τα τελευταια 250 χρόνια, από τότε που ξεκίνησε η βιομηχανική επανάσταση, όλοι οι πόλεμοι, όλες οι επαναστάσεις γίνονται από την τράπεζα, για την τράπεζα.

θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία. σήμερα ελεύθεροι ειναι μόνο όσοι ζουν με ολιγάρκεια, αυτάρκεια, εγκράτεια και ειναι συνδεδεμένοι με τον Χριστό και την Εκκλησία Του. όποιοι ζουν με βάση το κήρυγμα των Αγίων της Εκκλησίας μας, μπορουν και γλιτώνουν από τις παγιδες του συστήματος.

από μακρυά και αγαπημένοι, των φρονίμων ολίγα, για όλους να έχεις έναν καλό λόγο και από όλους να φυλάγεσαι κλπ., όπως σοφά μας λένε και οι παροιμίες.

 δεν θα δεχθουμε τσιπάκι στο σωμα μας και ο Θεός θα μας προστατεύσει. 

όπως σήμερα αυτοί που εμβολιάστηκαν σκέφτονται και λένε από μέσα τους "τί κάναμε;" βλέποντας τις παρενέργειες και τις ξαφνικίτιδες, έτσι και στα έσχατα, αν τα προλάβουμε, όσοι δεν σφραγιστουμε με το 666, θα περναμε καλύτερα από την πλειοψηφία που θα σφραγιστει.

μαράν αθά, έρχου Κύριε, ο Κύριος εγγύς!

https://www.youtube.com/watch?v=7-9fcatS5eQ

3 σχόλια:

  1. η τράπεζα κόβει το χρημα και το μοιράζει στα κράτη, στα κόμματα και στους ιδιωτες. αυτή την εξουσία την παραχώρησαν τα κράτη στην τράπεζα και στους παγκόσμιους οργανισμούς, δντ, παγκόσμιο εμπόρειο κλπ.. επειδή τα αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα του πλανήτη ανήκουν στην τράπεζα, γι'αυτό μπορει και κόβει χρημα, όσο θέλει και το μοιράζει όπου θέλει, για να κάνει τη δουλειά της. επομένως η κομματοκρατία δεν μπορει να καταπολεμηθει, αφου μέσω των κομμάτων η τράπεζα κυβερνα παρασκηνιακά. η τράπεζα δίνει το ποίημα σε κάθε κόμμα κι έτσι ο,τι κόμμα και να ψηφίσουμε, θα γίνεται αυτό που θέλει η τράπεζα. το σύστημα ειναι τραπεζοκομμουνιστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παράξενα εκλογικά αποτελέσματα.
    σίγουρα μαγειρεμένα.
    αν θέλει το σύστημα τόσο πολύ το μητσο, η νοθεία θα επαναληφθει και στις 25 Ιουνίου και θα βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση η νδ.
    αν, όμως, το σύστημα δεν θέλει τον μητσο, τότε στις επαναληπτικές εκλογές θα μπουν στη Βουλή ακόμη 2 ή 3 μικρά κόμματα και θα σχηματιστει κυβέρνηση συνεργασίας με πρωθυπουργό τον αρχηγό ενός από τα 5 (!) αριστερά κόμματα. δεν αποκλείεται να μπει στο παιχνίδι και το κκε, διότι θα σαπίσει από την αχρησία...
    η αριστερά έχει πιό πολλά κόμματα στη Βουλή.
    ειναι παράξενο που ο μητσος δεν τα βρηκε με τον βελόπουλο.
    με απλή αναλογική περιμένει να βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση, αν δεν ξαναγίνει νοθεία;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.kathimerini.gr/opinion/562433239/i-koinonia-allazei/?utm_medium=Social&utm_source=Twitter#Echobox=1684778884-1
    Με βάση το ανωτέρω σχόλιο του παπά έλα, σίγουρα θα ξαναβγεί ο Μητσοτάκης. Ο αλεξης παπαχελας ειναι χωμένος βαθιά μέσα στο σύστημα και ξέρει καλά το τι θέλει το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ευπρεπως...