Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020

ειδα ένα όνειρο

 ειδα ένα όνειρο

το 1000 μετά Χριστόν ξεκίνησε η βιομηχανική επανάσταση στο Βυζάντιο και ο Βασίλειος ο Β'ο Βουλγαροκτόνος και οι διάδοχοί του κατέλαβαν όλο τον πλανήτη και μέχρι σήμερα όλοι οι κάτοικοι του πλανήτη έχουν γίνει Ορθόδοξοι Χριστιανοί και τα ελληνικά ειναι η πρώτη ή η δεύτερή τους γλωσσα.

αλλά όταν ξύπνησα ειδα πως αυτήν την δουλειά την έκαναν οι εβραιοι, οι οποιοι από το 1500 πρό Χριστου λατρεύουν τον μαμωνα. όταν ο Μωυσης ανέβηκε στο Όρος Σινα, αυτοί έλιωσαν το χρυσάφι από τα κοσμήματά τους και έφτιαξαν ένα χρυσό μοσχάρι και το προσκυνουσαν.

αργότερα ο Σολομων έπαιρνε 666 τάλαντα χρυσου από τα κατεκτημένα έθνη.

μετά, στην βαβυλώνεια αιχμαλωσία, οι εβραιοι τα πήγαιναν καλά με τα οικονομικά και έπαιρναν καλές θέσεις στην αυτοκρατορία.

κατά τον Μεσαίωνα οι εβραιοι δάνειζαν με τόκο, ενω ο Πάπας της Ρώμης έλεγε πως οι Χριστιανοί δεν δανείζουν με τόκο. έτσι μάζεψαν πολλά χρήματα, δάνειζαν σε στρατηγούς και βασιλιάδες και κυβερνουσαν παρασκηνιακά.

όταν έγινε η βιομηχανική επανάσταση, οι εβραιοι, με τα κεφάλαια που διέθεταν, κατεύθυναν τους επιστήμονες στις πατέντες που έβγαζαν. συγχρόνως έβγαλαν και την θεωρία του κομμουνισμου, για να υποτάξουν αργότερα μεγάλες αυτοκρατορίες, όπως της Ρωσίας και της Κίνας.

αλλά επειδή ο Πάπας της Ρώμης δημιούργησε τον κορπορατισμό, μετέπειτα φασισμό, έπρεπε αυτό που λέγεται "δεξιά" να πάει στην άκρη, διότι ηταν αντίθετη στην νέα τάξη πραγμάτων των εβραίων.

έτσι, οι εβραιοι έστησαν και τους δύο παγκοσμίους πολέμους και στις μέρες μας το σύστημα ειναι τραπεζοκομμουνιστικό.

όλοι δουλεύουν για τους εβραίους τα τελευταια 200 χρόνια.

ανθρωπίνως ειναι αξιοθαύμαστοι, διότι στα πρό Χριστου έτη ηταν ο λαός του Θεου, ο Χριστός ειναι Εβραιος, και στα μετά Χριστόν έτη οι σιωνιστές ετοιμάζουν την έλευση του δικου τους μεσσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...