Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ένας σκοπιανός γιατρός στο Αμύνταιο

http://eperiskopio.blogspot.com/2019/01/blog-post_59.html

Στην ανωτέρω διεύθυνση διαβάζουμε ένα άθλιο άρθρο ενός σκοπιανου γιατρου. το κακό δεν ειναι να μιλάει κανείς βουλγάρικα. το κακό ειναι να μην το παραδέχεται και να λέει ότι μιλάει "μακεδονικά". σα να λέει ένας με καταγωγή από την Μικρά Ασία ότι δεν μιλάει τουρκικά αλλά "μικρασιάτικα"!!!
ξεκινα τό άρθρο του με την ανοησία του δικτάτορα Πάγκαλου, παππου του σημερινου χοντρου, να βγάλει βιβλίο για τους βουλγαρόφωνους της Μακεδονίας μας.
οι βουλγαρόφωνοι ειναι Έλληνες - εκτός από λίγους όπως ο γιατρός του Αμυνταίου που έχουν δεχθει την σερβική προπαγάνδα και το παίζουν "Μακεδόνες" - στις φλέβες τους ρέει ελληνικό αιμα, ειναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι και δεν έχουν καμία διάθεση να αρνηθουν την ελληνική τους ιθαγένεια, τον ελληνισμό και να γίνουν σκοπιανοί (εκτός, βέβαια, από λίγους που θα το κάνουν λόγω συμφερόντων).
περισσότερα εδω (θετικά και αρνητικά σχόλια για το σκοπιανό):
https://docs.google.com/document/d/17IOJXkwpu9VbANRJfM0BxBuvNioqkDefklVJnnNTP9E/edit?usp=sharing

16-5-2019
προς το περισκόπιο http://eperiskopio.blogspot.com/2019/05/52_7.html
μπαίνω στον κόπο να ξαναστείλω το σχόλιό μου...
στο ψεύτικο και άθλιο (διότι αποδίδει λόγια του μπελογιάννη σε έναν Αρχιερέα της Εκκλησίας μας) κόπυ πέιστ ο σκοπιανός γιατρός λέει:
Είπε λοιπόν ο ειλικρινής και γενναίος αυτός κληρικός (Χρύσανθος): «Το μαρτύριο των μελλοθάνατων αριστερών, είναι πιο μεγάλο ...
και σχολιάζω στην σελίδα μου:https://apologhtika.blogspot.com/2015/09/blog-post_64.html
ελπίζω να το δημοσιεύσετε...διαφορετικά θα ειστε σαν τον σκοπιανό γιατρό...κακοί δημοσιογράφοι, ψεύτες ή απλως πασοκ-ιστανοί...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...