Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2021

ποντιακά κάλαντα

 Έπιασαν άτό’ οι σκύλ’ Εβραίοι

χίλ’ Εβραίοι και μίλ’ Εβραίοι....

Χριστός γεννέθεν, χαρά σον κόσμον
χα, καλή ώρα, καλή σ’ ημέρα
Χα, καλόν παιδίν οψές γεννέθεν
οψές γεννέθεν, το βράδ’ αργάτε.

Το εγέννεσεν η Παναΐα
Το ανάθρεψεν αεί Παρθένος.
Εκαβάλκεψεν χρυσόν πουλάρι
εκατήβεν σο σταυροδρόμι.

Έπιασαν άτό’ οι σκύλ’ Εβραίοι
χίλ’ Εβραίοι και μίλ’ Εβραίοι.
Ασ’ σαν κρέντικα κι άσ’ στην καρδίαν
γαίμα έσταξεν, χολήν κι εφάνη.
γαίμα έσταξε, εμυροστάθεν.

Εμυρίστεν ατ’ ο κόσμον όλον
για μυρίστ’ άτό και σύ αφέντα.

Σύ αφέντα, καλέ μ’ αφέντα
έμπα σο νουντάν κι ελά σην πόρταν.
Φέρ ουβάς και λεφτοκάρυα.
Κι αν ανοί'ς μας χαρά σην πόρτα'ς.

Χριστός γεννέθεν, χαρά σον κόσμον
χα, καλή ώρα, καλή σου μέρα.
Χα, καλόν παιδίν οψέ `γεννέθεν.
Οψέ `γεννέθεν, ουράνοστάθεν.

Τον εγέννεσεν η Παναΐαν
τον ανέστησεν Αγιά Παρθένος.
Εκαβάλκεψεν χρυσόν πουλάριν
χρυσοπούλαρον και ανεμοπούλαρον.

Εκατέβην σο σταυροδρόμιν
τον απερπάξανε χίλ’ Εβραίοι
χιλ’ Εβραίοι και μύρ’ Εβραίοι
χίλ’ Εβραίοι και μύρ’ Εβραίοι.

Ασ’ σαν Αρχαντίκα και ασ’ σην καρδίαν
γαίμαν έσταξεν, γλεήν κι εφάνθεν.
Εμυρίστεν ατ’ ο κόσμον όλον
για μυρίστ’ ατό και εσύ αφέντα
άη αφέντα, καλέ μ’ αφέντα.

Δέβα σο ταρέζ κι έλα σην πόρταν
δώσ’ με το παχτσίς κι ας πάω δεβαίνω.

21 σχόλια:

  1. Ο μεγάλος Ρώσος συγγραφέας-οραματιστής F.M.Dostoevsky ήδη εκατό χρόνια πριν έστρεψε την προσοχή του στο ρόλο των Εβραίων στη ρωσική πολιτιστική και κοινωνική ζωή, στον οποίο έφεραν τη δική τους, καθαρά εβραϊκή, παγκόσμια προοπτική και αίσθηση δικαιοσύνης, ξένα προς τον αυτόχθονο πληθυσμό - ο Ρώσος λαός, που δημιούργησε τη Ρωσία ...

    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα έργα του, επανειλημμένα εξέφρασε τις σκέψεις του για αυτό το ζήτημα, προβλέποντας προφητικά όλα όσα συνέβησαν στη Ρωσία αργότερα.

    .

    Αυτό έγραψε ο Ντοστογιέφσκι πριν από εκατό χρόνια:

    «Η Διεθνής διέταξε την έναρξη της ευρωπαϊκής επανάστασης στη Ρωσία. Και θα ξεκινήσει ... Γιατί δεν έχουμε αξιόπιστη απόρριψη για αυτήν ούτε στην κυβέρνηση ούτε στην κοινωνία. Η εξέγερση θα ξεκινήσει με τον αθεϊσμό και τη ληστεία όλου του πλούτου. Θα αρχίσουν να ανατρέπουν τη θρησκεία, να καταστρέψουν τους ναούς και να τους μετατρέψουν σε στρατώνες, σε πάγκους, να πλημμυρίσουν τον κόσμο με αίμα, και τότε αυτοί οι ίδιοι θα φοβούνται ...

    Οι Εβραίοι θα καταστρέψουν τη Ρωσία και θα γίνουν επικεφαλής της αναρχίας. Ο Εβραίος και το καγκάλ του είναι συνωμοσία εναντίον των Ρώσων. Προβλέπεται μια φοβερή, κολοσσιαία αυθόρμητη επανάσταση, η οποία θα ταρακουνήσει όλα τα βασίλεια του κόσμου με μια αλλαγή στο πρόσωπο αυτού του κόσμου. Αυτό όμως απαιτεί εκατό εκατομμύρια κεφάλια. Όλος ο κόσμος θα πλημμυρίσει με ποτάμια αίματος. " (τόμος XI, σελ. 63-66).



    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κόρη του Πέτρου Ι, Ελισαβέτα Πετρόβνα, εξέδωσε την ακόλουθη εντολή: "Όλοι οι Εβραίοι, άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από το καθεστώς και τον πλούτο τους, πρέπει αμέσως να βγουν από τα σύνορα ..."

    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στο εξής, κανένας Εβραίος, ανεξάρτητα από το τι λέγεται, δεν πρέπει να έχει το δικαίωμα να διαμένει εδώ

    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Η κορυφή των Εβραίων γίνεται όλο και πιο ισχυρή και προσπαθεί να δώσει στον κόσμο την εμφάνιση και την ουσία του. (...)
    Η εβραϊκή ιδέα καλύπτει ολόκληρο τον κόσμο. (...) Καθ 'όλη την ιστορία του 40 αιώνα, οι Εβραίοι πάντοτε οδηγούσαν μόνο από την αγένεια απέναντί \u200b\u200bμας ... την αγριότητα προς ό, τι δεν είναι Εβραίος ... και μόνο μια δίψα για να μεθύσει με τον ιδρώτα και το αίμα μας. "
    {!LANG-d060f0d1c866debd7a8e04946773cf7c!}

    Ο Εβραίος και η Τράπεζα είναι τώρα ο κύριος των πάντων: Ευρώπη, εκπαίδευση, πολιτισμός και σοσιαλισμός,
    Ειδικά ο σοσιαλισμός, γιατί θα ξεριζώσει τον Χριστιανισμό και θα καταστρέψει τον πολιτισμό του. Και όταν υπάρχει μόνο μία αναρχία, τότε ο Εβραίος θα γίνει ο αρχηγός των πάντων. Διότι, κηρύσσοντας τον σοσιαλισμό, θα παραμείνει ενωμένος μεταξύ τους, και όταν θα χαθεί όλος ο πλούτος της Ευρώπης, η τράπεζα του Εβραίου θα παραμείνει.
    Ο Αντίχριστος θα έρθει και θα γίνει χωρίς αρχή. "



    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Κάτι θα έρθει που κανείς δεν σκέφτεται ... Όλοι αυτοί οι κοινοβουλευτικοί, όλες οι πολιτικές θεωρίες, όλοι οι συσσωρευμένοι πλούτος, οι τράπεζες, οι επιστήμες ... όλα θα καταρρεύσουν σε μια στιγμή χωρίς ίχνος, εκτός από τους Εβραίους, οι οποίοι τότε μόνοι θα μπορούν να το κάνουν αυτό και τα χέρια σου. "
    {!LANG-d060f0d1c866debd7a8e04946773cf7c!}

    Ναι, η Ευρώπη βρίσκεται στα πρόθυρα μιας τρομερής καταστροφής ... Όλα αυτά τα Bismarcks, Beaconsfields, Gambetts και άλλα, όλα είναι απλώς σκιές για μένα ... Ο κύριος τους, ο ηγέτης των πάντων χωρίς εξαίρεση και ολόκληρη η Ευρώπη είναι ο Εβραίος και η τράπεζά του ... Ιουδαϊσμός και Οι τράπεζες κυριαρχούν τώρα σε όλα και σε όλους, τόσο στην Ευρώπη όσο και στον σοσιαλισμό, γιατί με τη βοήθειά του ο Ιουδαϊσμός θα βγάλει τον Χριστιανισμό από τις ρίζες του και θα καταστρέψει τον Χριστιανικό πολιτισμό. Και ακόμη κι αν τίποτα, μόλις η αναρχία είναι πολύ, τότε θα ελέγχεται από έναν Εβραίο. Διότι, παρόλο που κηρύττει τον σοσιαλισμό, παραμένει όμως με τους Εβραίους συνεργούς του εκτός του σοσιαλισμού. Όταν λοιπόν καταστραφεί ολόκληρος ο πλούτος της Ευρώπης, θα υπάρχει μια εβραϊκή τράπεζα. (...) Η εβραϊκή επανάσταση πρέπει να ξεκινήσει με τον αθεϊσμό, αφού οι Εβραίοι πρέπει να καταργήσουν την πίστη, τη θρησκεία από την οποία προέκυψαν τα ηθικά θεμέλια που έκαναν τη Ρωσία τόσο ιερή όσο και μεγάλη! "
    {!LANG-d060f0d1c866debd7a8e04946773cf7c!}



    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Τα έθιμα αυτού του εγκληματικού λαού (Εβραίοι) έχουν γίνει τόσο ισχυρά που διαδίδονται ευρέως σε όλες τις χώρες. οι νικητές επέβαλαν τους νόμους τους στους νικητές. "
    Σενεκάς

    «Εμείς, οι Εβραίοι, λοιπόν, όχι μόνο εκφυλιστήκαμε και βρισκόμαστε στο τέλος ενός πολιτισμού που έχει καταναλώσει τον εαυτό του, έχουμε χαλάσει το αίμα όλων των λαών της Ευρώπης - ίσως τους μολύνσαμε αρχικά.
    Ο Εβραίος Δρ Munzer στο δρόμο προς τη Σιών

    «Όλοι οι δειλοί στεναγμοί και οι πόθοι των καρδιών τους (οι Εβραίοι) είναι γεμάτοι με την επιθυμία να κάνουμε κάποια μέρα σε εμάς, τους ειδωλολάτρες, όπως και στους ειδωλολάτρες στην Περσία την εποχή της Εσθήρ. Ω, πώς αγαπούν αυτό το βιβλίο της Esther, το οποίο είναι τόσο σύμφωνο με την αιμοδιψή τους, δίψα για εκδίκηση και δολοφονικές φιλοδοξίες και ελπίδες!
    Ο ήλιος δεν έχει λάμψει ποτέ σε πιο αιμοδιψείς και εκδικητικούς ανθρώπους, οι οποίοι επομένως φαντάζονται τον εαυτό τους ως λαό του Θεού, ότι πρέπει να σκοτώσουν και να στραγγαλίσουν τους Εθνικούς. "
    Μάρτιν Λούθερ

    "Οι Εβραίοι δεν είναι τίποτα περισσότερο από έναν ανίδεο και βάρβαρο λαό που από την αρχαιότητα συνδυάζει τη βρώμικη απληστία με την πιο αηδιαστική δεισιδαιμονία και το ακαταμάχητο μίσος για όλους τους λαούς, μεταξύ των οποίων είναι ανεκτικοί και εις βάρος του οποίου εμπλουτίζονται."
    Βολταίρος

    «... αυτοί (οι Εβραίοι) είναι μια φυλή που εξαπλώνει μια τόσο ισχυρή λοίμωξη, ηθικά τόσο λεπρή και επικίνδυνη που αξίζει να καταστραφεί πριν από τη γέννηση ...
    Οι Εβραίοι είναι ένας λαός, πάντα βάσιμος, υπηρέτης, ανέντιμος, απομονωμένος, αποσυρμένος, αποφεύγοντας τη σεξουαλική επαφή με άλλους λαούς, τους οποίους διώκει με βάναυση περιφρόνηση, αντλώντας έτσι από τον εαυτό του μια απόλυτα αξιακή περιφρόνηση από αυτούς. "
    Τζιορντάνο Μπρούνο

    «Όλοι… τρέχουμε εδώ και πολύ καιρό κάτω από το μαστίγιο της εβραϊκής καβούρας, της εβραϊκής υστερίας, της εβραϊκής υπερευαισθησίας, του εβραϊκού πάθους να κυβερνάς, του εβραϊκού δεσμού αιώνων που κάνει αυτούς τους επιλεγμένους ανθρώπους τόσο τρομερούς και δυνατούς όσο ένα κοπάδι λασπωδών ικανών να σκοτώσουν ένα άλογο σε ένα βάλτο. Το τρομερό είναι ότι όλοι το συνειδητοποιούμε, αλλά είναι εκατό φορές πιο τρομερό που το ψιθυρίζουμε μόνο στην πιο οικεία παρέα στο αυτί μας και ποτέ δεν τολμούμε να το πούμε δυνατά. Μπορείτε να επιπλήξετε αλληγορικά τον τσάρο και ακόμη και τον Θεό σε έντυπη μορφή, αλλά δοκιμάστε έναν Εβραίο! Ω!
    Αυτό που θα αυξάνεται μεταξύ αυτών των φαρμακοποιών, των οδοντιάτρων, των γιατρών, και ιδιαίτερα δυνατά μεταξύ αυτών
    Ρώσοι συγγραφείς - για ... κάθε Εβραίος γεννήθηκε στο φως του Θεού με μια προκαθορισμένη αποστολή -
    να είσαι Ρώσος συγγραφέας. Όπως και εγώ, εκατοντάδες άνθρωποι σκέφτονται αλλά δεν τολμούν να το πουν αυτό. Μίλησα στενά με πολλούς από εκείνους που σταυρώνονται για τα εβραϊκά συμφέροντα, τα έβαλα πολύ υψηλότερα από τους λαούς, μουχίκες. Και μου είπαν, φοβισμένοι κοιτάζοντας τριγύρω, με ψίθυρο: «Θεέ μου, πόσο κουρασμένοι να παίζω με τις πληγές τους!»



    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Οι ειδικές υπηρεσίες του Yeltsin για την καταπολέμηση του αντισημιτισμού. Περικυκλώθηκε με το αφρό του εβραϊκού έθνους - κακούς και αδαείς ανθρώπους, μέτριοι και αλαζονικοί, επιθετικοί και ανελέητοι.
    Ήταν ήδη αηδιαστικοί. Η «πορεία μεταρρύθμισης» που επέβαλε η Δύση ήταν ξένη για τη Ρωσία
    και οδήγησαν μόνο στο βάλτο, και οι υποψήφιοι που προωθούσαν το Yeltsin μπορούσαν να συνομιλήσουν και να καταστρέψουν μόνο με τα χέρια τους
    Ο Γέλτσιν πραγματοποίησε τις πιο βρώμικες και άθλιες πράξεις - όπως η ιδιωτικοποίηση. Και οι άνθρωποι τους μισούσαν έντονα. "
    Β. Μπους

    «Η έννοια και οι κατευθύνσεις των Πρωτοκόλλων των Πρεσβύτερων της Σιών συνάδουν με πολλούς τρόπους τις διδασκαλίες
    και η κοσμοθεωρία του κόσμου των Εβραίων ... Υπάρχει μια γραμμή συμπεριφοράς της αντίστοιχης κατεύθυνσης στους κυβερνώντες κύκλους του παγκόσμιου Εβραίου και ότι, όπως έδειξε πραγματικά η ρωσική επανάσταση, οι ενέργειες και οι φιλοδοξίες του Εβραίου συχνά αντιστοιχούν πλήρως στο περιεχόμενο των λεγόμενων Πρωτοκόλλων των Πρεσβύτερων της Σιών. Μητροπολίτης Κίεβου και Γαλικίας
    Άντονι (Χραποβίτσκι)



    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι ίδιοι οι Εβραίοι θεωρούν την Αμερική τη χώρα τους. Από την Τρούμαν, οι Εβραίοι κατέλαβαν το 50 έως 60 τοις εκατό όλων των μεγάλων πολιτικών θέσεων στην κυβέρνηση των ΗΠΑ, με πλήρη έλεγχο των επιχειρήσεων, των οικονομικών, των μέσων ενημέρωσης, της επιστήμης και του πολιτισμού. Όπως ο ραβίνος της συναγωγής της Ουάσινγκτον, ο Adat Yisrael, σημείωσε: «Σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν αισθανόμαστε στη διασπορά αλλά στην πατρίδα μας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν τώρα μια κυβέρνηση του Γκόιμ, αλλά μια κυβέρνηση στην οποία οι Εβραίοι συμμετέχουν πλήρως στη λήψη αποφάσεων σε όλα τα επίπεδα διακυβέρνησης. " Ιδιαίτερης σημασίας, σύμφωνα με τον ραβίνο, ήταν η προεδρία της Κλίντον, κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν ορισμένες αλλαγές που επέκτειναν σημαντικά τη δύναμη των Εβραίων ... "
    Ο. Platonov

    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. «Σχεδόν κάθε Αμερικανός πρόεδρος της νέας εποχής, για να επιβεβαιώσει την πλήρη του
    πίστη στον Ιουδαϊσμό, τουλάχιστον κατά καιρούς εκτελεί τη λειτουργία του shabes-goy
    με έναν ορθόδοξο Εβραίο. Όπως γνωρίζετε, τα Σάββατα, οι Εβραίοι, σύμφωνα με τη θρησκεία τους, απαγορεύονται να εργαστούν και ακόμη και να βάλουν κεριά σε ένα τελετουργικό εβραϊκό κηροπήγιο · μόνο ένας μη-Εβραίος, shabes-goy, μπορεί να το κάνει. Και κάποια Σάββατα, η μοτοσικλέτα του Προέδρου των ΗΠΑ σταματά κοντά στο σπίτι ενός από τους Εβραίους υπαλλήλους της και ο επικεφαλής της υπερδύναμης μπαίνει στο σπίτι για να λάβει μέρος στην εβραϊκή τελετή - για να σβήσει τελετουργικά κεριά. "
    Ο. Platonov

    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λοιπόν, αν δεν ήταν για τους Εβραίους, υπήρχαν τρία εκατομμύρια στη Ρωσία, αλλά Ρώσοι. και θα υπήρχαν 80 εκατομμύρια Εβραίοι - καλά, σε τι θα στραφούν οι Ρώσοι και πώς θα τους αντιμετωπίζουν; Θα τους επέτρεπαν να εξομοιωθούν με δικαιώματα; Δεν θα μετατραπούν απευθείας σε σκλάβους; Χειρότερα: δεν θα ξεπλύνουν το δέρμα εντελώς; Δεν θα κτυπηθούν στο έδαφος, μέχρι την τελική εξόντωση, όπως έκαναν με ξένους λαούς στα παλιά χρόνια, στην αρχαία ιστορία τους; Στα περίχωρά μας, ρωτήστε τον αυτόχθονο πληθυσμό τι οδηγεί τους Εβραίους και τι τους έχει μετακινήσει για τόσους αιώνες. Λάβετε μια ομόφωνη απάντηση: αδίστακτος; Τους οδήγησαν για τόσους αιώνες μόνο από την αγένεια προς εμάς και μόνο μια δίψα που τρέφονται από τον ιδρώτα και το αίμα μας.

    F.M.DOSTOEVSKY / 1821 - 1881 / "Ένα ημερολόγιο συγγραφέα", Μάρτιος 1877



    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σχεδόν όλοι οι Εβραίοι στα έργα του Ντοστογιέφσκι είναι αρνητικοί χαρακτήρες, ταυτόχρονα επικίνδυνοι και αξιολύπητοι, δειλοί και αλαζονικοί, πονηροί, άπληστοι και ανέντιμοι. Απεικονίζοντας τους, ο συγγραφέας καταφεύγει συχνά σε κλισέ και συκοφαντία χυδαίου αντισημιτισμού (βεβήλωση της εικόνας της Μητέρας του Θεού από τον Εβραίο Lyamshin στους Δαίμονες, παραδεχόμενος τη δικαιοσύνη της κατηγορίας των Εβραίων στην τελετουργική χρήση του αίματος των χριστιανικών μωρών στο The Brothers Karamazov). Αντί της λέξης «Εβραίος», ο Ντοστογιέφσκι προτιμά να χρησιμοποιεί υποτιμητικά ψευδώνυμα: Εβραίους, Εβραίους, Εβραίους, Εβραίους, Εβραίους.

    Ταυτόχρονα, ας θυμηθούμε ότι η λέξη "JID" έχει καταχρηστική έννοια μόνο στα σύγχρονα ρωσικά. Και στην εποχή του Fyodor Mikhailovich Dostoevsky, αυτή η λέξη δεν είχε απαραίτητα (όπως αργότερα) μια κατάφωρα υποτιμητική έννοια. Χρησιμοποιήθηκε επίσης από τους Pushkin, Lermonotov, και τους άλλους μεγάλους κλασικούς μας.



    Read more https://hochunemogu.ru/el/zhit-bez-straha-iudeiska-dostoevskii-o-evreyah-v-rossii-otnoshenie/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ FEODOR DOSTOEVSKY
    Ο Φιοντόρ Ντοστογιέφσκι μας άφησε μια προφητεία για την απειλή ενάντια στο Χριστιανικό πολιτισμό,απο τον χειραφετημένο εβραϊσμό.

    Στο βιβλίο του "Ημερολόγιο ενός Συγγραφέα",που εκδόθηκε το 1877,ο Dostoevsky ξεκινάει με ένα άρθρο,με τίτλο "Το εβραϊκό ζήτημα".Με έντονη ανησυχία και τρομακτική διορατικότητα,(με την οποία διείσδυσε στα γεγονότα του σήμερα),ο Dostoevsky προέβλεψε μια συνεχώς αυξανόμενη κυριαρχία των Εβραίων πάνω στις κοινωνικές και πολιτικές υποθέσεις,μετά τα προσφάτως κατακτημένα δικαιώματά τους:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ

    "Οι Εβραίοι έχουν ως στόχο τους την Παγκόσμια Κυριαρχία.Για να πετύχουν το στόχο τους αυτό θα πρέπει να διατηρήσουν την ταυτότητά τους(Σ.Σ:Θυμηθείτε τα λόγια του ραββίνου Φριζή:"Βεβαίως δεν πρέπει να γίνονται μεικτοί γάμοι του λαού μας με άλλους,διότι είμαστε λίγοι,κι αν αφήσουμε πολλούς τέτοιους γάμους θα σβήσουμε").
    Αν δοθούν ίσα δικαιώματα στους Εβραίους στην Ρωσία,αλλά ταυτοχρόνως έχουν το δικαίωμα να διατηρήσουν το "κράτος εν κράτει" τους θα φθάσουν να είναι πιο προνομιούχοι απο τους Ρώσους.Οι συνέπειες αυτής της κατάστασης είναι ήδη εμφανείς στην Ευρώπη".

    Εκφράζοντας την ανησυχία του όσον αφορά τους στόχους των Εβραίων για Παγόσμια Κυριαρχία,ο Dostoevsky απέδειξε πως οι Εβραίοι Τραπεζίτες είχαν πάρει τον έλεγχο στην Ευρώπη στα μέσα του 1800:

    "Δεν είναι τυχαίο το γεγονός οτι οι Εβραίοι σε όλη την Ευρώπη βασιλεύουν στα χρηματιστήρια κια ελέγχουν το κεφάλαιο,οτι ελέγχουν την πίστωση και δεν είναι τυχαίο,το επαναλαμβάνω,οτι είναι οι άρχοντες της Διεθνούς πολιτικής σκηνής.
    Αυτό που έρχεται είναι ο πλήρης θρίαμβος των εβραϊκών ιδεών,μπροστά στις οποίες,τα αισθήματα της ανθρωπότητας,η δίψα για αλήθεια,τα Χριστιανικά αισθήματα και η εθνική και λαϊκή υπερηφάνεια της Ευρώπης πρέπει να υποκύψουν.
    Και ποιό θα είναι το μέλλον τους είναι γνωστό μεταξύ των Εβραίων:η πλήρης κυριαρχία τους και η βασιλεία του πλησιάζει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπο το φώς της χρηματιστηριακής και κοινωνικής εβραϊκής κυριαρχίας στην Ευρώπη,ο Dostoevsky ανάφερε τους φόβους του για τον εβραϊσμό στην Ρωσία:

    "Τι θα συνέβαινε εαν υπήρχαν μόνο 3.000.000 Ρώσοι και 80.000.000 Εβραίοι στην Ρωσία(η αντίθετη δηλαδή αναλογία);Πως θα εκφόβιζαν οι Εβραίοι τους Ρώσους και πως θα τους έλεγχαν;Ποια δικαιώματα θα έδιναν οι Εβραίοι στους Ρώσους;
    Δεν θα τους είχαν μετατρέψει σε σκλάβους;Ακόμη χειρότερα,δεν θα τους είχαν είχαν πάρει το πετσί;Δεν θα τους εξολόθρευαν,μέχρι ολοκληρωτικού αφανισμού";

    Ο Dostoevsky έκανε την προφητεία του στηριζόμενος στα όσα η εβραϊκή θρησκεία υπαγορεύει,συγχρόνως με τον έλεγχο των τραπεζών απο τους Εβραίους,όλα αυτά θα οδηγούσαν τους "μη Εβραίους" σε πλήρη υποταγή:

    "Eίναι αδύνατον να διαχωρίσεις έναν εβραίο απο τη θρησκεία του. Όλοι περιμένουν για το μεσσία, όλοι τους.Απο το κατώτερο ως τον πιο δυνατό και πιο παντογνώστη φιλόσοφο και ραββίνο καμπαλιστή.Ολοι πιστεύουν ότι ο μεσσίας θα τους επανενώσει στην Ιερουσαλήμ και με το σπαθί του θα λυγίσει όλα τα έθνη και θα τα φέρει υπόδουλα στα πόδια τους.

    Οι Εβραίοι και οι τράπεζές τους διοικούν τα πάντα: στην Ευρώπη,στην εκπαίδευση, πολιτισμό, σοσιαλισμό,ειδικά τον σοσιαλισμό,γιατί θα τον χρησιμοποιήσει για να ξεριζώσει τον χριστιανισμό και να διελύσει τον πολιτισμό του.Και όταν απομείνει μόνο η αναρχία, ο Εβραίος θα είναι αρχηγός των πάντων.

    Καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα,οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η τραγική ειρωνεία του σήμερα;

    Οπως μπορείτε να διαβάσετε εδω,οι Εβραίοι παίζουν έργα του Ντοστογιέφσκι στο θέατρο και δηλώνουν «Κορυφαία εμπειρία για έναν ηθοποιό ο Ντοστογιέφσκι».

    Τι κάνουν;Αφαιρούν απο τα έργα του οτιδήποτε το αντισημιτικό και τα μετασχηματίζουν ώστε να κτυπήσουν τον Χριστιανισμό!!!

    Γιατί συμβαίνει αυτό;Συμβαίνει γιατί στο θέατρο και στις τέχνες επικράτησαν οι ιδέες που οι ίδιοι οι Εβραίοι προώθησαν όπως τους συνέφερε.
    Επικράτησαν οι ιδέες του "Διεθνισμού",του δήθεν "Σοσιαλισμού",της "Πολυπολιτισμικότητας" και του δήθεν "Προοδευτισμού" με αποτέλεσμα αυτοί να παραχαράσσουν τον Ντοστογιέφσκι και όλους τους μεγάλους συγγραφείς και φιλοσόφους και να παρουσιάζουν τα έργα τους με σκοπό να κτυπήσουν τον Χριστιανισμό και τα ιδεώδη της Ευρώπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δείτε τι έχουν πει για τους Εβραιομασόνους, προσωπικότητες της ιστορίας. Και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

    -«...Το παν-εβραϊκό κράτος είναι το μόνο κράτος που ασκεί παγκόσμια κυβέρνηση, ενώ τα άλλα κράτη μπορούν να ασκήσουν μόνο εθνική κυβέρνηση...Ο παν-εβραϊσμός είναι εδώ. Η σκηνή των επιχειρήσεων αλλάζει. Ο εβραίος όμως είναι πάντα ο ίδιος δια μέσου των αιώνων...»
    Henry Ford

    -«...Βεβαιότατα οι ιουδαίοι είναι οι πιο ενσαρκωμένοι διάβολοι...»
    Ουϊλιαμ Σαίξπηρ

    -«Οι ιουδαίοι είναι η συμφορά μας»
    Heinrich Van Treitschke

    -«Οι ιουδαίοι είναι από ιδιοσυγκρασία ένας αντιπαραγωγικός λαός...»
    Πιέρ Προυντόν

    -«Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    -«Υπήρξε ποτέ έθνος πιο πρόστυχο από τους εβραίους που δεν έχουν πετύχει τίποτε στην τέχνη και στην επιστήμη και οι οποίοι έχουν μόνο διακριθεί σε μια καταγραφή από εγκλήματα και κτηνωδία. Σε κάθε σελίδα από τα αηδιαστικά τους χρονικά σε κάνουν να αρρωστήσεις»
    Charles Fourier

    -«Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε....ζουν από το κακό....είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά...»
    Λούθηρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. -«Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης...»
    Βολταίρος

    -«...δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν...»
    Βολταίρος

    -«Πως ημείς δυνάμεθα να επιτρέψομεν την συμμετοχή των εβραίων εις τον Πολιτισμόν μας, του οποίου την πηγήν και την προέλευσιν αρνούνται...»
    Γκαίτε

    -«...εις όποια υπηρεσία επέτρεψαν να εισέλθουν, οι εβραίοι παντού καταχράστηκαν αυτήν την υπηρεσίαν...»
    Φρειδερίκος ΙΙ Χοχενστάουφεν

    -«Ο εβραϊσμός είναι κράτος εν κράτει...»
    Βίσμαρκ

    -«Δέκα χιλιάδες χριστιανοί με αγαπώσι και ένας με μισεί. Χίλιοι Τούρκοι με αγαπώσι και ένας όχι τόσον. Χιλιάδες εβραίοι θέλουν τον θάνατό μου και ένας όχι...»
    Κοσμάς ο Αιτωλός

    -«Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος»
    Αδαμάντιος Κοραής

    -«Το Χόλυγουντ εβραιοκρατείται, άρα και τα Όσκαρ κατασκευάζονται...»
    Μάρλον Μπράντο

    -«Τι ένας εβραίος περισσότερο, τι ένας λιγότερος...»
    Νίτσε

    -«Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε...»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    -«οβριός κι αρματωμένος δεν γίνεται...»
    Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

    -«Οι εβραίοι είναι έθνος δεισιδαιμονικόν...»
    Περσαίος

    -«Οι εβραίοι είναι απόγονοι λεπρών και οι Αιγύπτιοι τους έδιωξαν ως μολυσμένους...»
    Τάκιτος

    -«Οι εβραίοι είναι ελεεινό έθνος...»
    Σενέκας

    -«Οι εβραίοι είναι παγκόσμιοι συνομώτες...»
    Τύλλιος Κικέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. καθώς οι εβραίοι κυρήττουν τον σοσιαλισμό και τον ριζοσπαστισμό,θα κρατήσουν τις ρίζες τους και θα μείνουν ενωμένοι και αφού όλα τα πλούτη της Ευρώπης πάνε χαμενα, οι Τράπεζες των Εβραίων θα είναι ακόμη εκεί.»
    Ντοστογιέφσκι

    -Όπου επικρατεί ο Ιουδαίος ο άλλος δεν μπορεί να ζήσει.
    Ernest Renan

    -Εβραίος και άνθρωπος είναι έννοιες αντιφατικές δηλαδή η μία αποκλείει την άλλη»
    Κ.Πλεύρης

    -«Οι Εβραίοι είναι με το ένα πόδι στην τράπεζα, με το άλλο στο σοσιαλιστικό κίνημα και με τα οπίσθια τους καθισμένα πάνω στο Γερμανικό Τύπο... Ο Εβραϊκός κόσμος είναι στις ημέρες μας, κατά μεγάλο μέρος, στην διάθεση του Μαρξ ή του Ρότσιλντ. Είμαι βέβαιος ότι, από την μία πλευρά, η οικογένεια Ρότσιλντ εκτιμά την αξία του Μαρξ, και από την άλλη πλευρά, ο Μαρξ αισθάνεται μία ενστικτώδη συμπάθεια και τρέφει ένα μεγάλο σεβασμό για την οικογένεια Ρότσιλντ...»
    Μιχαήλ Αλεξάνδροβιτς Μπακούνιν "Polιmique contre les Juifs" 1872

    -"Το Ισραήλ είναι ένας καρκίνος που πρέπει να ξεριζωθεί!"

    Kim Jung – Un

    -" Η διαμάχη και το μίσος ανάμεσα στον κόσμο τρέφεται από πολύ συγκεκριμένες ενδιαφερόμενες ομάδες. Είναι μια μικρή. χωρίς ρίζες, διεθνής κλίκα, που στρέφει τον ένα λαό εναντίον του άλλου, που δε θέλει να έχουν ειρήνη. Είναι ένας λαός που νιώθουν σπίτι τους πουθενά και παντού, που δεν έχουν πουθενά χώμα στο οποίο να μεγάλωσαν, αλλά μένουν στο Βερολίνο σήμερα, στις Βρυξέλλες αύριο, στο Παρίσι μεθαύριο, μετά στην Πράγα ή στην Βιέννη ή στο Λονδίνο και που νιώθουν παντού σαν στο σπίτι τους. Οι Εβραίοι! Αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να θεωρηθούν ως διεθνή στοιχεία με την πραγματική έννοια του όρου, διότι εκτελούν τις δουλειές τους παντού. Αλλά ο λαός δεν μπορεί να τους ακολουθήσει. Ο λαός είναι δεμένος με το έδαφός του, δεμένος με την πατρίδα του, δεμένος με τις προοπτικές της ζωής, που το κράτος, το έθνος προσφέρει. "
    Αδόλφος Χίτλερ

    Πηγή: http://antipliroforisi.blogspot.no





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από τους μεγαλύτερους Ρώσους συγγραφείς ο Ντοστογιέφσκι (1821-1881). Ένα από τα καλύτερα μα λιγότερο γνωστά (και συχνά λογοκριμένο) βιβλίο του, το "Ημερολόγιο ενός συγγραφέα", όπου λαμβάνει θέση απέναντι στα μεγάλα προβλήματα της εποχής του και μεταξύ αυτών στο πρόβλημα του σιωνισμού. Την εποχή εκείνη ζούσαν στην Ρωσία 3 εκατομμύρια περίπου εβραίοι, που προήρχοντο κυρίως από αυτούς που είχαν διωχθεί από την Δυτική και Κεντρική Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα, και από τους Χαζάρους, μία ...

    ασιατική φυλή που είχε ασπασθεί τον Ιουδαϊσμό. Σχετικά με τους εβραίους, λοιπόν, στο έργο του το "Ημερολόγιο ενός συγγραφέα", εκδοθέν το 1877, γράφει ο Ντοστογιέφσκι:

    "Γνωρίζω ότι σ' ολόκληρο τον κόσμο δεν υπάρχει άλλος λαός που να παραπονείται τόσο πολύ για την μοίρα του, αδιάκοπα, σε κάθε του λέξη, σε κάθε του βήμα, για τις ταπεινώσεις τους και για τα μαρτύριά τους. Θα έλεγε κανείς ότι δεν είναι αυτοί οι ίδιοι που βασιλεύουν στην Ευρώπη, αυτοί που διευθύνουν το εμπόριο και τις πολιτικές υποθέσεις των χωρών." Ο Ντοστογιέφσκι αναρωτιέται τι θα γινόταν αν αποκτούσαν μεγαλύτερη δύναμη οι εβραίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο συγγραφέας που βρέθηκε τόσο κοντά στους εβραίους και στην συμπεριφορά τους απέναντι στους Ρώσους, τόσο σαν παιδί στο κτήμα του πατέρα του, όπου τους έβλεπε να εκμεταλλεύονται τους αγρότες, όσο και αργότερα στην Σιβηρία, όπου είδε την συμπεριφορά τους απέναντι στους άλλους συγκρατούμενους τους, αναρωτιέται τι θα γινόταν αν αποκτούσαν μεγαλύτερη δύναμη στην χώρα του:
    "Ας σκεφθούμε πώς θα ήταν η κατάσταση αν στη Ρωσία δεν υπήρχαν 3 εκ. εβραίοι αλλά 8 εκ. εβραίοι και 3 εκ. Ρώσοι. Τι θα τους έκαναν και πώς θα τους συμπεριφερόντουσαν; Θα τους επέτρεπαν να αποκτήσουν ίσα δικαιώματα; Μήπως δεν θα τους μεταχειρίζονταν σαν δούλους; Και ακόμη χειρότερα: Μήπως δεν θα τους εξόντωναν όλους; Δεν θα τους σκότωναν μέχρι τον τελευταίο, σε σημείο ολοκληρωτικής εξόντωσης, όπως έχουν συνηθίσει να κάνουν σε άλλους λαούς στα αρχαία χρόνια κατά την διάρκεια της ιστορίας τους;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ευπρεπως...