Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

“Οι πριγκίπισσες με ξιφολόγχες! Καταραμένοι Εβραίοι”!

  ...εισήλθαν στο μικρό δωμάτιο 11 Μπολσεβίκοι και ο αρχηγός τους ο Εβραίος Γιούρι Γιουρόφσκυ, οι οποίοι άρχισαν να πυροβολούν τα θύματά τους. Ο θάνατος ορισμένων ήταν αργός και βασανιστικός, όπως του μικρού διαδόχου που τον αποτελείωσαν με χτυπήματα στο κεφάλι, καθώς και της πριγκίπισσας Αναστασίας που την σκότωσαν με τις ξιφολόγχες....

Κατά τη νύχτα του μαρτυρίου τους η Οσία Μαρία του Ντιβέγιεβο μαινόταν και φώναζε: “Οι πριγκίπισσες με ξιφολόγχες! Καταραμένοι Εβραίοι”! https://agonasax.blogspot.com/2024/07/blog-post_52.html

τα ανωτέρω τα διαβάζουμε στα ιστορικά κείμενα για την δολοφονία του Τσάρου και της οικογένειάς του το 1918.

αν τα δουμε συναισθηματικά, θα στείλουμε κι εμεις κατάρες στους εβραίους-τραπεζίτες-παγκοσμιοποιητές, οι οποιοι τα τελευταια 200 χρόνια ειναι πίσω από όλες τις επαναστάσεις-αντεπαναστάσεις-εμφυλίους-αλλαγές καθεστώτων κλπ.

αν τα δουμε με την ψυχρή λογική θα πουμε: από τότε που ξεκίνησε η βιομηχανική επανάσταση ο κόσμος αλλάζει. οι τραπεζιτες δημιουργουν μία νέα θρησκεία (λατρεία του χρήματος-κομμουνισμός), η οποία δεν δέχεται δίπλα της καμία άλλη. δημιουργουν ένα πολίτευμα (το τραπεζοκομμουνιστικό), δίπλα στο οποιο δεν χωράει ο παραδοσιακός κόσμος (πατρίς-θρησκεία-οικογένεια) ούτε οι εκφραστές του (βασιλιάδες, ιερεις, παλαιοί αγρότες). και αυτήν την αλλαγή την εξαπλώνουν σε όλο τον πλανήτη μέρα με τη μέρα.

εάν η επιστήμη δεν ειχε την εξέλιξη που έχει τα τελευταια 200 χρόνια, δεν θα μιλούσαμε για μπολσεβικικό πραξικόπημα ούτε για όσα ζουμε σήμερα (κοινωνικά, εθνικά, πολιτιστικά κλπ.).

ο κομμουνισμός έπεσε στη Ρωσία το 1991 αλλά οι κομμουνιστές δεν έφυγαν από την εξουσία...

το σύστημα ειναι τραπεζοκομμουνιστικό, γι'αυτό πρέπει να προσέχουμε. ζουμε σε έσχατα χρόνια. ο άγιος αγιασθήτω έτι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...