Δευτέρα 29 Ιουλίου 2024

μία πλάνη σχετικά με το 666

 μία πλάνη σχετικά με το 666

ακουμε το εξης: εάν σε σφραγίσουν χωρίς την θέλησή σου με το 666, δεν έχεις ευθύνη, δεν θα πάθεις τίποτα.

αυτό ειναι λάθος. όταν σε βάλουν το τσιπάκι μέσα στο σωμα, αυτό θα ειναι το 666, δεν θα έχει σημασία εάν έγινε με ή χωρίς την θέλησή σου. οι περενέργειες θα έρθουν, όπως και με τα εμβόλια. δεν μιλαμε για άρνηση του Χριστου αλλά για τις εδω συνέπειες του σφραγίσματος. θα ειναι προαιρετικό, όπως το εμβόλιο για τον κοροϊδοϊό (λέμε κοροϊδοϊό, διότι ο κορώνα ιός που σκότωνε ηταν τα πρωτόκολλα και η λάθος θεραπεία. ο αληθινός κορώνα ιός μεταδίδεται με τα εμβόλια).ο παραλληλισμός με το εμβόλιο ειναι πολύ ταιριαστός. ό,τι έγινε με το εμβόλιο, σχεδόν το ίδιο θα γίνει με το 666. η διαφορά θα ειναι ότι τότε, όταν εμφανιστει επίσημα το 666, όταν μας πουν ή 666 ή πείνα, θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση των 3,5 ετων για την Β' Παρουσία.

δεν εστιάζουμε στα μετά θάνατον. δεν μιλαμε για την άρνηση του Χριστου, όπως την εννοει ο άγιος Πορφύριος, "εάν έχω μέσα μου τον Χριστό, δεν χωρα ο Αντίχριστος" αλλά εστιάζουμε στις προτροπές του αγίου Παϊσίου να μην πάρουμε το 666, για να μην υποφέρουμε από τις παρενέργειές του εδω, σε αυτήν την ζωή. ούτε ισχύει αυτό που έλεγε ο μακαρίτης ο Σάκκος, "σφραγίστε με με το 666 σε όλο το σωμα, δεν φοβαμαι, διότι έχω μέσα μου τον Χριστό". αν έχεις μέσα σου τον Χριστό, δεν θα βάλεις μέσα σου το τσιπάκι. αν έχεις μέσα σου τον Χριστό, θα τον έχεις και απ' έξω σου και δεν θα σφραγιστεις εξωτερικά με το 666. διότι δεν θα ειναι διακοσμητικό το 666 αλλά θα σου δίνει την δυνατότητα να πουλας και να αγοράζεις.

 η πίεση θα ειναι ψυχολογική, ηθική, όχι σωματική.  το τσιπάκι θα έχει λίθιο και θα σκοτώνει, ό,τι ώρα θέλει ο εβραιος, τον ηλίθιο που το έβαλε μέσα του. (όπως δεν ηταν όλα τα εμβόλια δηλητηριασμένα, έτσι δεν θα πεθαίνουν κατ'ευθείαν όσοι σφραγιστουν). θα έχει και ψυχοσωματικές παρενέργειες το φυτεμένο τσιπάκι, εκτός από τον θάνατο, οπότε όσοι σφραγιστουν δεν θα περάσουν καθόλου καλά. πήραμε μία γεύση με τον κόβιντ και τα εμβόλια. από δω και πέρα δεν έχουμε καμία δικαιολογία για την στάση μας απέναντι στο σφράγισμα.

οι Χριστιανοί που θα ζουν εκεινα τα χρόνια, λέει ο π. Αθανάσιος Μυτιληναιος, θα ειναι ελάχιστοι, οπότε τζάπα μιλαμε...

αλλά εάν είμαστε ζωντανοί, όταν γίνουν αυτά, θα αρνηθουμε το σφράγισμα και ο Θεός θα μας θρέφει. δεν θα χρειάζεται να αγοράζουμε ούτε να πουλαμε τίποτα.

μέχρι να γίνουν, όμως, όλα αυτά, δεν βγαίνουμε από την κοινωνία, ούτε παίρνουμε τα βουνά, ούτε αποτειχιζόμαστε ούτε παμε στους γοχ.

διαφωνουμε με ανθρώπους της Εκκλησίας για αυτά τα θέματα αλλά κραταμε τις απόψεις μας για τον εαυτό μας και για τους κοντινούς μας, για τους φίλους μας, για όσους μας καταλαβαίνουν.

δεν ξεχναμε το "από εδω το εμβόλιο, από εκει ο θάνατος", ούτε τις φωτογραφίες δεσποτάδων που εμβολιάζονταν ούτε τις απειλές για κόψιμο μισθου, ούτε την τρομοκρατία μέσα και έξω από του Ναούς, ούτε τους υγειονομικούς, τα παληκάρια, που αντιστάθηκαν στο σατανικό σύστημα...

τέλος, όσοι σφραγιστουν δεν θα πανε στην Κόλαση, επειδή σφραγίστηκαν. δεν θα αρνηθουν τον Χριστό, όσοι από άγνοια ή ανάγκη σφραγιστουν, πιεζόμενοι άμεσα ή έμμεσα (άλλωστε οι πεπτωκότεςhttps://apologhtika.blogspot.com/2018/11/666.html έγιναν πάλι δεκτοί στην Εκκλησία). αναφερόμαστε σε αυτήν εδω την ζωή. ό,τι ζήσαμε με τον κόβιντ, κάτι ανάλογο θα ειναι και αυτό που θα ζήσουμε, εμεις ή οι επόμενοι, επί 666.

βλέπε και εδω: https://apologhtika.blogspot.com/2015/09/1986.html

4 σχόλια:

  1. "εάν σε σφραγίσουν χωρίς την θέλησή σου με το 666, δεν έχεις ευθύνη, δεν θα πάθεις τίποτα."

    Εμείς ξέρουμε ότι μια πράξη είναι αμαρτωλή, εάν την κάνουμε με τη θέληση μας.
    Εάν δεν υπάρχει η θέληση μας και η συγκατάθεση μας, πώς είναι αμαρτωλή;

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν διάβασες σωστά: αυτό ειναι λάθος. όταν σε βάλουν το τσιπάκι μέσα στο σωμα, αυτό θα ειναι το 666, δεν θα έχει σημασία εάν έγινε με ή χωρίς την θέλησή σου. οι περενέργειες θα έρθουν, όπως και με τα εμβόλια.

      Διαγραφή
    2. Μιλάμε για τις παρενέργειες, αυτές θέλουμε να αποφύγουμε. Τα μετά θάνατον είναι του Θεου...

      Διαγραφή
    3. Αν είναι έτσι, τότε εντάξει. Αν δεν τίθεται θέμα απώλειας αιώνιας για τον πιστό άνθρωπο που δεν θέλει και συγκατατίθεται να πάρει το σφράγισμα 666, τότε εντάξει.

      Διαγραφή

ευπρεπως...