Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

γιατί δεν φοβαμαι τον κουρουναϊό


Το πρωτόκολλο του θανάτου

Βήμα 1: ένας ασθενής πηγαίνει στο νοσοκομείο χωρίς να αισθάνεται πολύ καλά, επομένως λέει ότι αισθάνεται άρρωστος.

Βήμα 2: ο ασθενής ελέγχεται για COVID και βρίσκεται θετικός. Ανεξάρτητα αν είναι μόνο λόγω της υπερ-ευαίσθητης PCR που έχει οριστεί στους 40 κύκλους, όταν το ίδιο το προσωπικό του νοσοκομείου γνωρίζει ότι πάνω από 24 κύκλους είναι πιθανόν ιογενή σκουπίδια και μη μολυσματικό, μη θανατηφόρο και μη καλλιεργήσιμο και πιθανώς 97% ψευδώς θετικό. Ωστόσο ο ασθενής δηλώνεται θετικός στην COVID.

Βήμα 3: ο ασθενής τοποθετείται αμέσως σε απομόνωση στη ΜΕΘ. Κλειδωμένος, χωρίς την οικογένεια, κανείς δεν μπορεί και δεν επιτρέπεται να δει τον ασθενή. Σε αυτό το σημείο έχει μπει στη “μαύρη τρύπα” και τώρα “εξαφανίστηκε” στην απομόνωση και τη μοναξιά, καθώς οδηγείται προς το θάνατό του, γιατί τώρα βρίσκεται σε μονοπάτι θανάτου.

Βήμα 4: τώρα το νοσοκομείο αυξάνει τη δόση και χορηγεί διαμορφίνη, μιδαζολάμη και μια σειρά από ηρεμιστικά, ρεμδεσιβίρη και αερισμό όπως περιγράφω παρακάτω και είναι αυτό το βήμα 4 που σκοτώνει τον γονέα, τον παππού μας κλπ.

Βήμα 5: ο ασθενής κρίνεται ότι χρειάζεται οξυγόνο και τοποθετείται σε συμπληρωματικό οξυγόνο (O2).

Βήμα 6: τότε ο ασθενής αρχίζει να έχει πνευμονικά προβλήματα που επιδεινώνονται από το οξυγόνο.

Βήμα 7: ο ασθενής τοποθετείται σε BIPAP (CPAP) λόγω επιδείνωσης της πνευμονικής λειτουργίας (τοξικότητα οξυγόνου).

Βήμα 8: ο ασθενής δεν ανέχεται το BIPAP, οπότε τον δένουν και να τον ναρκώνουν.

Βήμα 9: περαιτέρω τοξικότητα του οξυγόνου σε συνδυασμό με καταστολή οδηγεί σε διασωλήνωση των αεραγωγών και τοποθέτηση του ασθενή σε αναπνευστήρα. Είναι αυτή η στιγμή που ο ασθενής αρχίζει να χειροτερεύει, γιατί το προσωπικό δεν ήξερε και δεν ξέρει πώς να αερίζει σωστά και οι αναπνευστήρες αρχίζουν να σκοτώνουν, να ανοίγουν τρύπες στους πνεύμονες κλπ.

Βήμα 10: ο ασθενής αφυδατώνεται βαθιά και υποσιτίζεται από ΗΜΕΡΕΣ ΜΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ, σε αναπνευστήρα κλπ.

Βήμα 11: Το νεφρικό στρες στη συνέχεια προκύπτει από την αφυδάτωση.

Βήμα 12: οι γιατροί στη συνέχεια χορηγούν Remdesivir γνωρίζοντας ότι είναι τοξικό για τους νεφρούς και το ήπαρ και σκοτώνει και απέτυχε σε όλες τις κλινικές δοκιμές. Είναι αποτυχημένο φάρμακο για EBOLA, ένα φάρμακο που μαραζώνει αναζητώντας μια ασθένεια, όπως το Tamiflu (οσελταμιβίρη) αναζητούσε μια γρίπη/πανδημία.

Βήμα 13: ο ασθενής υφίσταται οξύ τραυματισμό των νεφρών και του ήπατος και ακολουθεί οργανική ανεπάρκεια.

Βήμα 14: Ο ασθενής στη συνέχεια υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση, λόγω της αποτυχίας που προκαλείται από τη ρεμδεσιβίρη και αφυδατώνεται ακόμη περισσότερο.

Βήμα 15: ο ασθενής συνεχίζει να μην λαμβάνει ΤΡΟΦΗ Ή ΝΕΡΟ.

Βήμα 16: ο ασθενής γίνεται αιμοδυναμικά ασταθής και παθαίνει καρδιακή ανακοπή.

Βήμα 17: Εφόσον ο ασθενής αντιμετωπίζεται με DNR (Μην Κάνετε Ανάνηψη, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις μπορεί να γίνει) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΘΕΡΑΠΟΝΤΕΣ ΙΑΤΡΟΥΣ (ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ Ή ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ), ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΡΠΑ (CPR).

Βήμα 18: Ο γονέας ή ο παππούς μας, ο φίλος μας, ο ασθενής, πεθαίνει.

Βήμα 19: Το νοσοκομείο και οι διευθύνοντες σύμβουλοι υποβάλλουν στη συνέχεια τον λογαριασμό στην κυβέρνηση για 50.000$…https://nikolaosanaximandros.gr/athoos/


https://docs.google.com/drawings/d/1Dw1pQKQNWeE7RMAW5JtqDvYsnM_pBgJT0x-xAQFUV-8/edit?usp=sharing

κουίζ

ο κορωνα ιός ειναι τεχνητός ή φυσικός;

αυτοί που έφτιαξαν τον ιό έφτιαξαν και τα εμβόλια;

τα εμβόλια έχουν μέσα καρκίνο και στείρωση;

ειναι όλα τα εμβόλια δηλητηριασμένα;

τα δηλητηριασμένα εμβόλια προκαλουν "ξαφνικήτιδες";

τα εμβόλια ή ο κορώνα ιός προκαλουν τις "ξαφνικήτιδες;"

ηταν πανδημία ή δολοφονίες ανθρώπων(30000) μέσα στα νοσοκομεια;

ο γιατρός ο οποιος πάει βάσει πρωτοκόλλων και όχι της επιστήμης του ή της κοινης λογικης ειναι δολοφόνος;

πηραν χρήματα οι γιατροί, και όχι μόνο, για να στέλνουν ανθρώπους με (από) κόβιντ, ώστε να πετύχει η τρομοκρατία;

ο δικηγόρος Νικόλαος Αντωνιάδης θα πετύχει στον πόλεμο που άνοιξε εναντίον όλων; (ειναι από τους λίγους που έσωσε ανθρώπους ελευθερώνοντάς τους από τα χέρια των δολοφόνων. λάθος θεραπεια, λάθος οξυγόνο, ενδονοσοκομειακή λοίμωξη, άθλια συμπεριφορά και συνθηκες υγιεινης στις μεθ και έτσι σκότωναν όσους έπεφταν στα χέρια τους με ένα "αψού"...)

τα λόκντάουν ειχαν σχέση με τον κορώνα ιό ή με την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας;

ο εφιάλτης τελείωσε ή θα συνεχίσουν να μας σκοτώνουν;

μήπως έριχναν έμπολα στοχευμένα σε ορισμένους κληρικούς, για να τρομοκρατήσουν τους πιστούς;

οι τρυπες της μάσκας επιτρέπουν τον ιό να περνα; ειναι απάτη ή όχι η προτροπή για τις μάσκες;

ξεφτιλίστηκαν πολλοί κληρικοί με την μασκοφορία εντός των Ναων, και μάλιστα τη στιγμή που το κράτος δεν τους την επέβαλε;

οι πιστοί που φορανε μάσκα και ασπάζονται τις εικόνες δείχνουν την απιστία τους και το άι κιου ραδικιου που έχουν;

τα ράπιντ τέστ ηταν ηλιθιότητα; απεδείκνυαν κάτι; και γιατί τα περισσότερα ηταν από τη μύτη; δεν ηταν προτιμότερα εκεινα με το φτύσιμο, ώστε να φτύνεις και τους δολοφόνους; πόσα κονόμησαν οι φαρμακοποιοί μπαίνοντας έτσι και αυτοί στο κόλπο;

μάθαμε πως η φυσική ανοσία δεν ειναι προτιμότερη από τον εμβολιασμό!

μάθαμε ότι η κοινή λογική δεν ισχύει αλλά ισχύουν όλες οι ανοησίες που διαδεχόταν η μία την άλλη, ανά πέντε λεπτά, εμφανιζόμενες ως επιστημονικές θέσεις!

οι εμβολιασμένοι και κολανε και μεταδίδουν τον ιό. οπότε γκρεμίστηκε το οικοδόμημα της απάτης. έλα, όμως, που οι μάζες ακόμα κοιμουνται;...


Συζητωντας με ανθρώπους βλέπεις την ανοησία τους: τους λες δεν είναι πανδημία ο θάνατος 20 χιλιάδων συνανθρώπων μας, για την ακρίβεια οι δολοφονίες στα νοσοκομεια, αλλά στοχευμένη βιοτρομοκρατία και δεν το καταλαβαίνουν.

Τους λες πως οι τρυπες της μάσκας ειναι μεγάλες και δεν προφυλάσσει από τον κορώνα ιό και αυτοί συνεχίζουν να φορούν τα φίμωτρα.

Τους λες πως οι εμβολιασμένοι και νοσουν και μεταδίδουν και σου απαντουν με ένα ηλίθιο ύφος "ναι, αλλά θα περάσουμε εύκολα τον κορώνα ιο", λες και οι ανεμβολίαστοι, με την φυσική ανοσία που αποκτουν μετά από νόσηση -ως επί το πλειστον ως γρίπη η ασθένεια- , βρίσκονται σε χειρότερη θέση!

Βέβαια είναι δύσκολο να αποδείξουμε ότι υπάρχουν δολοφόνοι μέσα στα νοσοκομεια, οπότε όλοι έχουν δίκιο...




Όπως η 17ν σκότωνε κάπου κάπου έναν δεξιό...έτσι και τώρα με την επαναλαμβανομενη στοχευμενη βιοτρομοκρατια θα προσπαθήσουν να πετύχουν τα σχέδιά τους, δηλαδή την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας, την μείωση του πληθυσμού, τον έλεγχο όλων

https://youtu.be/AKGNfZXq6Uk

Μακάρι να γίνουν όσα λέει το ανωτέρω βίντεο 






η υπόθεση του κορώνα ιου με λίγες λέξεις:

1 επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας, 2 μείωση του παγκόσμιου πληθυσμου, 3 έλεγχος των πολιτων, 4 στοχευμένη βιοτρομοκρατία για την πραγματοποίηση των προηγουμένων.

για τα τρία πρωτα δεν μπορουμε να κάνουμε τίποτα. για το τελευταιο προσευχόμαστε ώστε να μην μπουμε στο στόχαστρό τους, να μη μας ρίξουν επικίνδυνο κορώνα ιό, π.χ. έμπολα, να μην πάθουμε πνευμονία και μπουμε στο δίλημμα νοσοκομειο ή σπίτι, να μην υποκύψουμε στον εμβολιασμό. ο Θεός να συγχωρήσει τους δολοφόνους των νοσοκομείων…


Ενώ εμείς λέμε τα ανωτέρω, οι πολλοί εστιάζουν στους θανάτους λέγοντας "είδες, ο τάδε πέθανε επειδή δεν έκανε το εμβόλιο"... αντε να συνεννοηθεις...



Η βιοτρομοκρατια θα λήξει μέσα στο 2022:


Ο Μπιλ Γκέιτς εδώ και ένα χρόνο προβλέπει ότι εντός του 2022 θα δούμε το τέλος της πανδημίας. Κι ο τυφώνας Όμικρον δεν αλλάζει την πρόβλεψή του. Ο Γκέιτς εκτιμά ότι το νέο κύμα της πανδημίας θα έχει τελειώσει μέχρι τον Μάρτιο επειδή η μετάλλαξη Όμικρον εξαπλώνεται τόσο γρήγορα: «Αυτοί οι λίγοι μήνες μπορεί να είναι κακοί, καθώς η Όμικρον θα είναι σύντομα σε κάθε χώρα του κόσμου, αλλά εξακολουθώ να πιστεύω ότι αν κάνουμε τα σωστά βήματα, η πανδημία μπορεί να τελειώσει το 2022».

Ο μεγιστάνας εκτιμά ότι το πρώτο τρίμηνο του 2022 εκτός από τους εμβολιασμένους θα αποκτήσει ανοσία και το συντριπτικό ποσοστό των ανεμβολίαστων καθώς θα μολυνθεί από την Όμικρον, με αποτέλεσμα στα μισά της άνοιξης να έχει χτιστεί ένα τείχος ανοσίας τόσο ισχυρό που θα μπορεί να ανακόψει την προέλαση του ιού.

Εν ολίγοις ο Γκέιτς λέει ότι η Όμικρον επιταχύνει τις εξελίξεις και φέρνει με βίαιο τρόπο το τέλος της πανδημίας. Όσοι δεν εμβολιαστούν θα μολυνθούν και θα αποκτήσουν έτσι ανοσία. Σε κάθε περίπτωση εκτιμά ότι εντός του 2022 ο κορωνοϊός θα γίνει ενδημικός και θα γραφτεί έτσι το φινάλε του εφιάλτη.

σ.σ. ο σημίτης, όταν ένα εκατομμύριο Έλληνες έχασαν τα λεφτά τους στο χρηματηστήριο, ειπε: ας πρόσεχαν.

λέτε να γίνει το ίδιο και τώρα με τα εμβόλια;;;;

https://www.huffingtonpost.gr/2017/02/19/eidhseis-diethnes-bill-gates-bioterrorism-pyrhnikospolemos_n_14855942.html

από το ανωτέρο άρθρο συμπεραίνουμε ότι: δεν έχουμε πανδημία αλλά στοχευμένη βιολογική τρομοκρατία. ρίχνουν κάπου κάπου έμπολα ή κάτι άλλο, σκοτώνουν ορισμένους, το παρουσιάζουν ως κορώνα ιό και εκει γίνεται το μπέρδεμα και η τρομοκρατία των μαζων. τα εμβόλια μπορει να ειναι μολυσμένα σε ποσοστό 10%, το δείχνει η αύξηση των θανάτων, και ανά πασα ώρα και στιγμή μπορει να ρίχνουν νέους ιούς, ώστε να παραλύει η οικονομία και να μειώνεται ο παγκόσμιος πληθυσμός. την ευλογιά μαλλον θα την ρίξουν στην Αφρική και στην Ινδία.
να δώσει ο Θεός να μη μας βάλουν στο στόχαστρό τους και αν μας πιάσουν να μην πάθουμε πνευμονία ούτε να χρειαστουμε να μπουμε στο νοσοκομειο...

να δώσει ο Θεός να περάσουμε ανεπαίσθητα

τον κορώνα ιό. αν ασθενήσουμε, ένα καλός

γιατρός να μας δώσει την κατάλληλη

αντιβίωση, ώστε να μην πάθουμε

πνευμονία. αν πάθουμε πνευμονία να μην

βρεθουμε στο δίλημμα “εισαγωγή στο

νοσοκομειο ή παραμονή στο σπίτι”

(μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα). αν

μπουμε στο νοσοκομειο να μη μας

αποτελειώσουν (λέγοντας πως πήγαμε

αργά ή πως είμαστε ανεμβολίαστοι) αλλά

ο Θεός να στείλει καλούς γιατρούς και

νοσοκόμες… 




στον Ναυπάκτου με αγάπη:

https://docs.google.com/document/d/1vKgczx8nY82ylc2T9SFswwWqJlqZUSDJypedk663CYY/edit?usp=sharing


ποιός θα μας ταΐζει;

στα χρόνια του 666 ο Θεός θα τρέφει

τους

πιστούς που δεν θα σφραγιστουν.

σήμερα ποιός θα θρέψει εκείνους που

δεν θα

εμβολιαστουν (αν τους κόψουν τον

μισθό) ;

προς το παρόν αντιστεκόμαστε

στους σατανάδες.

εάν, όμως, αυτή η ιστορία

κρατήσει 10 χρόνια;

μέχρι τώρα απέλυσαν από

τον υγειονομικό

κλάδο, όταν έρθει και η

σειρά μας, θα δουμε...


γιατί δεν θα εμβολιασθω

τον κορώνα ιό (ή τον έμπολα) τον έφτιαξαν άνθρωποι, προφανως επειδή θέλουν το κακό μας. οι ίδιοι άνθρωποι έφτιαξαν και το εμβόλιο. άρα, το εμβόλιο δεν ειναι καλό για την υγεία μας.

αν επιτρέψει ο Θεός να αρρωστήσω (από κορώνα ή έμπολα), τότε θα προτιμήσω να περάσω την αρρώστια στο σπίτι. αν χρειαστει να πάω σε νοσοκομειο, θα ευχηθω να πέσω σε καλά χέρια και όχι σε δολοφόνους…

οι ανεμβολίαστοι δεν ειναι κίνδυνος για τους εμβολιασμένους, αφου όλοι κολανε τον ιό και τον μεταδίδουν (επομένως ποιός ο λόγος του εμβολιασμου;).

οι τρυπες της μάσκας ειναι μεγάλες και δεν προστατεύει από τον ιό. επομένως μας κοροϊδεύουν όταν μας λένε φορέστε μασκες.

τα μέτρα έχουν οικονομικό χαρακτηρα (και πολιτικό και κοινωνικό και αποβλέπουν στην μείωση του πληθυσμου και την υποταγή του) και όχι ιατρικό. μοιάζουν με το 666 και έχουν προδρομικό χαρακτηρα.

υποχρέωσή μας ειναι να αντισταθουμε στο παράλογο που μας κατέκλυσε το τελευταιο διάστημα. αν η Εκκλησία μας ζητήσει να εμβολιαστουμε, θα αρνηθουμε. αν το κράτος μας κόψει τον μισθό, θα παλέψουμε ώστε να πέσει η σατανοκυβέρνηση του γκαντέμη και να ελευθερωθουν έτσι και άλλοι συνάνθρωποί μας που ειναι σε αναστολή πληρωμων.



Πλασεμπο για την ανωτερα τάξη, δηλητήριο για τον λαο

έμπολα ή εμβόλιο;

λέει ο παγκοσμιοποιητής στους άρχοντες, πνευματικούς και πολιτικούς, τί προτιματε, να σκοτώσουμε έναν αριθμό με έμπολα ή να κάνουν όλοι το εμβόλιο;

και εμεις απανταμε: καλύτερα να ρισκάρουμε τις επιπλοκές από τυχόν νόσηση από έμπολα (κορώνα ιό τον λένε αυτοί), παρά να βάλουμε το κεφάλι μας στον ντορβά κάνοντας το εμβόλιό τους, το οποιο έχει σίγουρα παρενέργειες και θανάτους.



από τον Αδάμ και την Εύα μέχρι χθες οι κανονικοί άνθρωποι ηταν οι δεξιοί (πατρίς-θρησκεία-οικογένεια). τα τελευταια χρόνια έγιναν το μίασμα της ανθρωπότητας. κάτι ανάλογο θα συμβει και με τους ανεμβολίαστους.




τον Σεπτέμβριο του 1999 ένα εκατομμύριο Έλληνες έχασαν τα χρήματά τους στο χρηματιστήριο. "ας πρόσεχαν", ειπαν εκείνοι που τους οδήγησαν στον γκρεμό. λίγους μηνες πριν, οι αφίσες των εκλογων έγραφαν:"ένα εκατομμύριο Έλληνες ξέρουν ότι οι μετοχές έχουν αξία".

σήμερα μας λένε να κάνουμε εμβόλιο. τί θα μας πουν μετά;;;;



Ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού!Ο Καθηγητής Luc Montagnier Βραβείο Νόμπελ Ιατρικής 2008:ο εμβολιασμός προκαλεί τις παραλλαγές του ιού!Ο μαζικός εμβολιασμός είναι τεράστιο ανεξήγητο επιστημονικό λάθος.Το πιστοποιητικό εμβολιασμού είναι όνειδος, σκανδαλώδες!!!Το Νόμπελ Ιατρικής που ανακάλυψε το AIDS o Καθηγητής Luc Montagnier: δεν θα εμβολιαστώ. Είναι λάθος να εμβολιαστεί ο κόσμος. Τα εμβόλια mRNA υπάρχει κίνδυνος να έχουν απρόβλεπτες συνέπειες όπως καρκίνους.Είναι μαθητευόμενοι μάγοι, μας έχουν για ινδικά χοιρίδια!!! https://orthodoxostypos.gr

τα καλά του κορώνα ιου
1.αυξήθηκαν οι καταθέσεις στην τράπεζα.
2. μειώθηκαν οι θάνατοι κατά μερικές χιλιάδες(ίσως επειδή περιορίστηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεια για τους ασθενεις εκτός κόβιντ και οι άσκοπες μεταβάσεις εκει).
3. μειώθηκαν και οι αμαρτίες, αφου έκλεισαν τα μπαρ, τα ξενυχτάδικα κλπ.
4. ξεκουράζονται οι άνθρωποι, παίρνουν και επιδόματα-συντάξεις-μισθούς.
5. μειώθηκαν τα άσκοπα σούρτα φέρτα, μειώθηκαν και τα τροχαια δυστυχήματα.
6. μειώθηκαν τα έξοδα των φοιτητων και οι μαθητές απαλλάχτηκαν από την ανοησία του σχολείου.
όσον αφορα την στάση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, εξηγειται: ο κορώνα ιός μπορει αν ειναι απλή γρίπη αλλά ο ΕΜΠΟΛΑ υπάρχει και σκοτώνει. κάπου κάπου ρίχνουν έμπολα, σκοτώνουν κάποιον επώνυμο ή ανώνυμο, το παρουσιάζουν ως κορώνα-ιό και έτσι τρομοκρατουν τις μάζες. όταν, λοιπόν, πάει ο εβραιος και λέει στον Αρχιεπίσκοπο "την τάδε μέρα θα αρρωστήσει ο τάδε αρχιερέας (ή ιερέας ή λαϊκός) και μετά από τόσες μέρες θα πεθάνει", τί θα κάνει ο Ιερώνυμος και ο κάθε Ιερώνυμος;;;

ήξερες ότι; … 
1) το 80% των κρουσμάτων με κορονοϊό θα είναι ασυμπτωματικά (επομένως έχει ήδη επέλθη η “ανοσία της αγέλης” και τελείωσε η υπόθεση) ή θα έχουν ήπια νόσο...Στο 0,15% η πραγματική θνητότητα της Covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο (επομένως, που ειναι η πανδημία; και γιατί να φοβόμαστε, όταν οι πιθανότητες να πεθάνουμε ειναι τόσο λίγες;). 
 2) η μάσκα δεν εμποδίζει την διασπορά αναπνευστικών ιώσεων - οι μασκοφόροι καλλιεργουν μικρόβια - (αν κάποιος μπει στο νοσοκομειο λόγω αναπνευστικων προβλημάτων, μπορει να οφείλεται και σε γρίπη -αλήθεια, τί έγινε με την γρίπη, εξαφανίστηκε;;; -. το θέμα ειναι να μην τον βάλουν σε μαύρη λίστα “βάσει πρωτοκόλλου”...). 
 3) ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας - και ο τσιόδρας σε επιστημονικά συνέδρια- παραδέχεται την “ανοσία της αγέλης” που επέλεξε η ΣΟΥΗΔΙΑ. (άρα πρέπει να κολλήσουμε κορώνα-ιό αλλά με φυσικό τρόπο- όχι εμβόλιο, όχι τέστ). 
4) και ένα “συνομωσιολογικό”: κάπου κάπου ρίχνουν έμπολα - ή τον αφήνουν σε ΜΕΘ και κολλα ενδονοσοκομειακή λοίμωξη- και σκοτώνουν κάποιον επώνυμο ή ανώνυμο, το παρουσιάζουν ως κορώνα-ιό και έτσι τρομοκρατουν τους ανθρώπους. η όλη υπόθεση έχει σχέση με την παγκόσμια οικονομία. μπήκαμε σε περίοδο αλλαγων στα κοινωνικοοικονομικοπολιτικά ζητήματα του πλανήτη. ο Θεός να δώσει να καθυστερήσει το 666. 
 5) ο μητσος, ο τάκης, ο τσίπρας τρωνε, πίνουν, διαδηλώνουν χωρίς μάσκα, επειδή ξέρουν… κι εσύ, φόρα μάσκα, κάνε ράπιντ τέστ, κάνε εμβόλια και φάε παράλυση και άλλες παρενέργειες. και ενω οι ίδιοι σου λένε ότι έχει παρενέργειες, εσύ πας και το κάνεις. ποιός φταίει;;; 

 γιατί οι πολιτικοί δεν βγάζουν στη φόρα την αλήθεια, ότι δηλαδή παίρνουν γραμμή από τους εβραίους-τραπεζίτες; έτσι θα ηταν δικαιολογημένοι. τώρα μας φτύνουν και εμεις λέμε ψιχαλίζει. τώρα παίζουν θέατρο και εμεις τους παίρνουμε στα σοβαρά. κάποιοι θα ήθελαν να τους σκοτώσουν , και πολύ σωτά, αλλά και πάλι θα ηταν μάταιο. οι παγκοσμιοποιητές δεν φαίνονται και κατευθύνουν τις μάζες από το παρασκήνιο έχοντας τους πολιτικούς-μαριονέτες να μας ζαλίζουν κάθε ώρα και στιγμή με τις ανοησίες τους. το λιγότερο που μας μένει να κάνουμε ειναι να ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές "αντικορωναϊκά" κόμματα, έτσι για την τιμή των όπλων, για να δείξουμε ότι λειτουργει ακόμη το μυαλό μας.



την γριπη την βαφτισανε κορωνα ιο. δειτε πως και η γριπη εχει κορωνες:


https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/3b/3D_Influenza_virus.png

  1. “Ἀκοῦστε τουλάχιστον τόν Παγκόσμιο Ὀργανισμό Ὑγείας ὁ ὁποῖος στίς 26 Ὀκτωβρίου 2020 ἀνακοίνωσε ἐπίσημα «ὅτι ὁ κορωνοϊός εἶναι μιά ἥπια ἕως μέτρια ἴωση, ἡ θεραπεία τῆς ὁποίας δέν ἀπαιτεῖ νοσηλεία στό νοσοκομεῖο, ἀλλά περίθαλψη στό σπίτι…”https://www.exapsalmos.gr/2020/12/02/archim-pavlos-ntanas-anoikti-epistoli-pros-ton-prothypourgo-tis-ellados-k-kyriako-mitsotaki/ Γ. Γεραπετρίτης: Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ, θα είχαμε και μεγαλύτερο αριθμό νεκρών...«Και το λέω αυτό διότι αν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε κατά τη φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, γιατί η θνητότητα μέσα στις μονάδες είναι περίπου στο μισό, 45-50%», συμπλήρωσε.

(συμπέρασμα: όταν σε βάλουν σε μεθ, σε προορίζουν για θάνατο. παραδέχεται ότι στις μεθ σκοτώνουν τους ανθρώπους. όπως τον Καστορίας...άρα να δώσει ο Θεός να μην είμαστε στο 5%, διότι μπορει να μας ρίξουν έμπολα ή να “παμε” από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. μακρυά από τεστ, νοσοκομεια και εμβόλια)

  1. η μάσκα δεν εμποδίζει την διασπορά εργαστηριακά επιβεβαιωμένων αναπνευστικών ιώσεων. 

(αλλά η τηλεόραση μας τρομοκρατει και η αστυνομία μας λέει να φοραμε μάσκες και να κραταμε αποστάσεις!)

  1. ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας παραδέχεται την ανοσία της αγέλης που επέλεξε η ΣΟΥΗΔΙΑ: http://lefteria.blogspot.com/2020/09/blog-post_542.html

(άρα πρέπει να κολλήσουμε κορώνα ιό).

  1. και το ωραιο: να τος ο τσιόδρας! τώρα παραδέχεται ότι με την ανοσία της αγέλης θα τελειώσει ο κορωναιός: Με ανοσία αγέλης, η οποία θα επιτευχθεί με εμβολιασμό, έκθεση στον κορωνοϊό ή συνδυασμό και των δύο, θα κλείσει ο κύκλος της πανδημίας, επισημαίνουν σε άρθρο τους στο επιστημονικό περιοδικό «Scandinavian Journal of Public Health» ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας…http://www.mixanitouxronou.gr/tsiodras-me-anosia-tis-agelis-tha-kleisei-o-kyklos-tis-pandimias-to-megalo-dilimma-toy-lockdown-dimosia-ygeia-i-oikonomia/

(άλλα μας λέει στην τηλεόραση…)

πως γίνεται ένας να περνάει τον κορώνα-ιό χωρίς να το καταλάβει, άλλος ως απλή ίωση, άλλος με δύσπνοια και άλλος να πεθαίνει;

μήπως στοχευμένα ρίχνουν τον έμπολα, σκοτώνουν κάπου κάπου έναν επώνυμο ή ανώνυμο και τα παρουσιάζουν όλα ως κορώνα-ιό;

μήπως μέσα στις ΜΕΘ ρίχνουν τον έμπολα σε όσους ειναι γραμμένοι στην μαύρη λίστα;

η 17Ν σκότωνε κάπου κάπου έναν δεξιό, ώστε να τρομοκρατουνται οι αντίπαλοι του πασοκιστάν.

κάτι αντίστοιχο γίνεται και στις μέρες μας με την ιο-τρομοκρατία, που ειναι οικονομικός πόλεμος(ή ανακατάταξη των οικονομικων του πλανήτη) με βιολογικό μανδύα.

Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!

να δώσει ο Θεός να μη μας ρίξουν έμπολα. κι αν μας ρίξουν, να μη χρειαστει να παμε στο νοσοκομειο. και αν μας πανε, να μη μας βάλουν στην Μ.Ε.Θ. κι αν μας βάλουν στην Μ.Ε.Θ., να μη μας σκοτώσουν με ενδονοσοκομιακή λοίμωξη ή με κάτι άλλο, π.χ. έμπολα.


γιατί δεν φοβαμαι τον κουρουναϊό
(στην Κάλυμνο η χειρότερη βρισιά σε μία γυναικα ειναι να την αποκαλέσεις “κουρούνα”!)
δεν φοβαμαι τον κορονοϊό, διότι στο Ευαγγέλιο λέει “γνώσεσθε τὴν ἀλήθειαν, καὶ ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς”. στην προκειμένη περίπτωση έχουμε τα εξης δεδομένα:
1.οι Εβραιοι διαχειρίζονται την παγκόσμια οικονομία και μέσω αυτης ετοιμάζουν και το παγκόσμιο κράτος, όπου θα ηγειται ο Μεσσίας τους. σε ένα κράτος ρίχνουν βόμβες, σε άλλο φέρνουν το ΔΝΤ, σε άλλο, στην Ιταλία (και όχι μόνο), ρίχνουν τον κορονοϊό και καταστρέφουν την οικονομία της με αυτό τον τρόπο. αύριο θα έρθουν ως σωτηρες και θα της δώσουν άφεσιν αμαρτιων, με πολλά δάνεια, αφου παραμερίσουν τους αντιφρονουντες της παγκοσμιοποίησης.
2.η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμου δεν ειναι απαραίτητο να γίνει με την πανούκλα και άλλους ιούς αλλά με την εκβιομηχάνιση όλου του πλανήτη (όπου χρειάζεται) και τον έλεγχο των γεννήσεων. αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως ο μπιλ γκέιτς δεν εξοντώνει ανθρώπους με τα εμβόλιά του. λέει ο γκέιτς: "θα έχουμε τα μέσα για να μειώσουμε την παιδική θνησιμότητα και να μειώσουμε την αύξηση του ανθρώπινου πληθυσμού."
ερώτησις: πως γίνεται να μειώνεται η παιδική θνησιμότητα και συγχρόνως να μειώνεται και ο παγκόσμιος πληθυσμός;;;; εδω δειτε τον δολοφονο http://trelogiannis.blogspot.com/2021/04/vivek-24.html

3.ο κορονοϊός ειναι εργαστηριακό κατασκεύασμα, ειναι ένα τέστ για την καθοδήγηση των μαζων και την υποταγή τους στον Μεσσία των Εβραίων.
ίσως και να μην υπάρχει κάν!
χθες, όταν πέθαινε κάποιος, έλεγαν πως πέθανε από καρκίνο, καρδιά κλπ., ανεξάρτητα αν κάποια γρίπη ηταν η αφορμή ή η αρχή του τέλους. σήμερα, όταν πεθαίνει κάποιος, λένε με σιγουριά πως πέθανε από κορωναϊό και όχι από καρκίνο, καρδιά κλπ.!
οι θάνατοι που αναφέρει η τηλεόραση, π.χ. του Κρεμαστινου ή του 35χρονου (βλέπε σχόλιο: π. Γ. Θ.3 Μαΐου 2020 - 1:21 μ.μ.)κλπ. ,μας οδηγουν στο εξης συμπέρασμα: ρίχνουν κάπου κάπου μία αληθινή φόλα με έμπολα ή κάτι άλλο, πεθαίνει κάποιος επώνυμος ή ανώνυμος και έτσι η τηλεόραση έχει τροφή, για να να τρομοκρατει τις μάζες με αυτούς τους θανάτους αποδίδοντάς τους όλους στον κορωνοϊό.
ο Κρεμαστινός πηγε σε ένα εστιατόριο παρέα με κάποιον Σπανό και άλλους. ο Σπανός πέθανε, ο Κρεμαστινός την "σκαπούλαρε" για λίγο αλλά του ειπανε "που πας; έλα εδω" και τον βάλανε στην εντατική!! και εκει πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.
μέχρι να τελειώσει αυτός ο αιωνας θα τελειώσει και ο κόσμος:
στην Αποκάλυψη λέει: ”καὶ ποιεῖ πάντας, τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσωσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν…”. αυτό το “πάντας” ειναι κυριολεκτικό, για όλους τους ανθρώπους του πλανήτη, και σήμερα ειναι εφικτό μέσω της τεχνολογίας.
στις μέρες μας πήραμε μία γεύση του τί θα συμβει και με το 666. και μία γεύση του τί τράβηξαν επί κομμουνισμου οι Χριστιανοί στη Ρωσία και αλλου.

και ο προφήτης Ησαΐας λέει:
κεφ.40, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΕ παρακαλεῖτε τὸν λαόν μου, λέγει ὁ Θεός. 2 ἱερεῖς, λαλήσατε εἰς τὴν καρδίαν ῾Ιερουσαλήμ, παρακαλέσατε αὐτήν·...3 φωνὴ βοῶντος ἐν τῇ ἐρήμῳ· ἑτοιμάσατε τὴν ὁδὸν Κυρίου. εὐθείας ποιεῖτε τὰς τρίβους τοῦ Θεοῦ ἡμῶν. ... 5 καὶ ὀφθήσεται ἡ δόξα Κυρίου, καὶ ὄψεται πᾶσα σάρξ τὸ σωτήριον τοῦ Θεοῦ, ὅτι Κύριος ἐλάλησε. ...9 ἐπ᾿ ὄρος ὑψηλὸν ἀνάβηθι, ὁ εὐαγγελιζόμενος Σιών· ὕψωσον ἐν ἰσχύϊ τὴν φωνή σου, ὁ εὐαγγελιζόμενος ῾Ιερουσαλήμ· ὑψώσατε, μὴ φοβεῖσθε· εἰπὸν ταῖς πόλεσιν ᾿Ιούδα· ἰδοὺ ὁ Θεὸς ὑμῶν. 10 ἰδοὺ Κύριος Κύριος μετὰ ἰσχύος ἔρχεται... 11 ὡς ποιμὴν ποιμανεῖ τὸ ποίμνιον αὐτοῦ ...

"Μένουμε σπιτι", δηλαδή στη Σαβάνα...δηλαδή, δεν τους πιάνει η παγκοσμιοποίηση προς το παρόν:https://images.app.goo.gl/6RYUbRUDUZRcuvyz8  

Πολύ ωραία τα λέει η πρεσβυτερα :
https://m.youtube.com/watch?v=-yPaiM8o9XE&time_continue=8&feature=emb_title

και ο π. Βασίλειος Βολουδάκης: η μάσκα σκοτώνει: https://www.youtube.com/watch?v=ooT7kwbvJVE

Και ο Αμβρόσιος... :::https://www.youtube.com/watch?v=-VhIL6Ld9qI
όταν οι δεξιοί Χριστιανοί βλέπουν ότι χάνουν το παιχνίδι, φυσικό και επόμενο ειναι να ρίχνουν και κανένα μπινελίκι...
βέβαια, υπάρχει και ο δρόμος του εγκλιματισμου, ώστε να κρατουμε τα δόγματα και να παραβλέπουμε τα δευτερεύοντα...δεν θα σώσουμε εμεις τον κόσμο...τον εαυτό μας καλούμεθα να σώσουμε...

Βυζάντιο και κορώνα ιός

 αν όλος ο πλανήτης ηταν μία Ορθόδοξη Χριστιανική αυτοκρατορία, οι άρχοντες και η Εκκλησία θα μας έλεγαν να ζουμε ασκητικά, να μη ξοδεύουμε πολλά χρήματα, πολλή ενέργεια κλπ., διότι αυτό προβλέπει η Ορθόδοξη ηθική και ασκητική. σήμερα, επειδή η αυτοκρατορία δεν ειναι σε Ορθόδοξα χέρια, μας συμπεριφέρονται σαν ζωα. εάν ο σκοπός τους ειναι η οικονομία, να ξοδεύουμε λιγότερα, τότε μπορουμε να ανεχθουμε τα μέτρα τους, έστω και με δυσφορία ή αντιστεκόμενοι όσο μπορουμε, ο καθένας με τον τρόπο του. εάν, όμως, ο σκοπός τους ειναι να μας δολοφονήσουν, τότε πρέπει να ζηταμε την βοήθεια του Θεου και να αποφεύγουμε, όσο μπορουμε, τα τεστ, τα εμβόλια και τα νοσοκομεια. να δώσει ο Θεός να μη μας ρίξουν ΕΜΠΟΛΑ (ειδος κορώνα -ιου που σκοτώνει) και να μη μπουμε στο νοσοκομειο και "παμε" βάσει πρωτοκόλλου στη μεθ, στη διασωλήνωση και πρόωρα στην άλλη ζωή... παράλληλα με την πνευματική ζωή πρέπει να δουλεύει και το μυαλό μας με καλή πονηριά...

206 σχόλια:

  1. Κάτι ανάλογο θα γίνει και με το 666...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόση διαφορά έχει αστυνομικός από αστυνομικό!!!... Με αφορμή τον ιό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι αντίχριστοι απαγόρεψαν τις Λειτουργίες, εκτός από εκείνες που αναμεταδιδονται, με πρόσχημα την επιστήμη τους. Είναι δυνατόν, όμως, ένας ιερέας να κάθεται στο σπίτι του χωρίς να λειτουργεί με ένα Αντιμηνσιο; ή ένας Ιερομοναχος με την συνοδεία του να μην τελούν το Μυστήριο της Θειας Ευχαριστίας κεκλεισμένων των θυρών του Μοναστηριού τους;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνωμοσιολογια: https://economytoday.sigmalive.com/oikonomia/kosmos/19800_pagkosmia-kyvernisi-eisigeitai-o-gkornton-mpraoyn
    Προτείνει ο αριστερός παγκόσμια κυβερνηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως, ο Κορωναίος έχει κ τα καλά του. Απαλλαχτηκαμε από ένα σωρό άχρηστα μαγαζιά κ δραστηριότητες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία θα δεχθουν το ΔΝΤ.
    Ο Τραμπ δεν θα ξαναβγει πρόεδρος.
    Μακάρι να φαληρισει και η Τουρκια.
    Πολλές επιχειρήσεις θα κλείσουν και όσες ανοίξουν θα πέσουν στα δάνεια. Ο, τι συμβαίνει με τα κράτη συμβαίνει και με τους επιχειρηματίες, αφού κοινός χρηματοδότης τους είναι η ΤΡΆΠΕΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πως εξηγειται η εκ διαμέτρου διαφορετική θέση των Ορθοδοξων κατά χώρα Εκκλησιων στο θέμα του κορωναιου;;;;
    Μάλλον είναι πολιτικό το θέμα και οι αρχιερείς βαδίζουν υπολογίζοντας την αντίδρασή των πιστών και των εκτος...
    Δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψαλμ. 23,9 ἄρατε πύλας, οἱ ἄρχοντες ὑμῶν
    ανοίξατε διάπλατα τας πύλας σεις οι άρχοντες.
    9 Fling wide the gates

    Ο λαός του Θεού πρέπει να σπάσει τις πόρτες των Ναων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν δεν σπάσει ο λαός τις πόρτες των Ναων, να μην παραπονιομαστε για την αντικατάσταση πληθυσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άξια η πρεσβυτερα. Παναγιώτη, η λέξη συνωμοσιολογια είναι πολύ ωραία κ σωστή. Λες να βγάζουν ντουντούκα οι παγκοσμιοποιητες κ να ανακοινώνουν τα σχέδιά τους;
    Έχουμε οικονομικό πόλεμο με καλλυμα βιολογικό. Μουφα είναι ο κωροναιος. Μια απλή γρίπη ειναι.
    Προσωπικά δοξαζω τον Θεό που διέκρινα όλα αυτά και είμαι γαλήνιος κ ενθαρυνω τους πλησίον μου. Όπως το ΔΝΤ ήταν άχρηστο για την χώρα μας αλλά εκριβε οικονομικές σκοπιμότητες, κάτι ανάλογο συμβαίνει κ τώρα.
    Οι Έλληνες πρέπει να σπάσουν τις πόρτες των Ναων. Αλλιώς καλώς θα γίνει η αντικατάσταση πληθυσμου(συνωμοσιολογια)... http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2020/04/blog-post_62.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βάζω στοίχημα πως ο πρωθυπουργός της Αγγλιας(της πονηρας Αλβιονος) παίζει θέατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι παράξενο ή γελοιο το ότι τα μισά κράτη του πλανήτη έκαναν υπακοή στον παγκόσμιο οργανισμό υγείας;
    Ή απάντηση βρίσκεται στο ότι δεν κυβερνούν πλέον τα κράτη αλλά ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    Ο οικονομικός πόλεμος αυτή τη φορά είχε βιολογικό μανδύα.
    Δυστυχώς, η συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων φέρθηκαν δουλικά. Δεν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δηλαδή, δεν μειώνουν άμεσα τον παγκόσμιο πληθυσμό αλλά έμμεσα:με το στρες, με την απομόνωση, με την πτώχευση, με την τρομοκρατία, με την εμποδιση του γάμου λόγω οικονομικων, με την ολιγοτεκνια, με τα διαζύγια, με τη ανεργία... http://redskywarning.blogspot.com/2020/04/video.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού βοηθάει και η μούρη του τσιοδρα. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ενώ ένας από τους στόχους είναι η μείωση των ηλικιωμένων, αφού είναι αντιπαραγωγικοι, συνέχεια μιλούν για την προστασία των ηλικιωμενων από τον ιό! Αλλά και από τον ιό να τους προστατεύουν, χειρότερα είναι τα αποτελέσματα από το κλείσιμο, την αποστασιοποιηση, την στοχοποιηση, την περιθωριοποίηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εκτός από τον κορώνα ιό, γιατροί επισπεύδουν την αναχώρηση ηλικιωμένων σε γηροκομεια:https://www.zarpanews.gr/chania-ereynoyn-oiko-eygirias-gia-endechomena-kakoyrgimata-prochorisan-se-ektafi-nekris-photos/
      πάντως, στα Χανιά δεν το έρριξαν στον κορώνα ιό, πάλι καλά...

      Διαγραφή
  16. Μας λενε"αφου είστε μέσα στα σπίτια σας, δεν χρειάζεστε πολλά λεφτά". Έτσι, πολλοί θα την βγάζουν με 400 ευρώ, και πως να βγεις από το σπίτι με τόσα χρήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η παραμονή στο σπίτι οδηγεί επίσης σε θάνατο (...) Ίσως μια διαφορετική μορφή θανάτου», είπε ο μεγάλος Τραμπ.

    Όταν φύγει ο Τραμπ, θα πεινάσει η μεσαία τάξη της Αμερικής... Το είπα και σε έναν ξάδερφο μου πιτογυρα στο Κονέκτικατ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο γκαντεμιογλου γκαντέμης λέει πως το θρίλερ θα έχει συνέχεια το Φθινόπωρο. Πως το ξέρει; μάλλον η επανεκκίνηση της οικονομιας δεν μπορεί να γίνει με τη μία. Η μίζα ή το μπουζί είναι χαλασμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μας λένε πως το 80% που θα κολλήσει τον ιό δεν θα πάθει ΤΊΠΟΤΑ!
    οπότε, που το πρόβλημα, γιατί τόση τρομοκρατία;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O Μπιλ γκειτς είναι φιλάνθρωπος. Θέλει να κάνουν εμβόλια τα παιδιά αλλά θέλει και την μείωση του παγκόσμιου πληθυσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Από τη στιγμή που κατάφεραν οι τραπεζίτες να επιβάλλουν τα κράτη τα μέτρα κατά του ιου, φυσικό κι επόμενο ειναι η τηλεόραση, και όλα τα μμε, να μιλανε για τόσα θύματα, τόσους φορείς του κοροναιου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς.

    και θα δείξουν μεγάλα σημεία και τέρατα, ώστε να πλανήσουν, ει δυνατόν, και τους εκλεκτούς." (Ματθαίος 24: 23 – 24)

    they will perform great miracles and wonders in order to deceive even God's chosen people, if possible.

    θα δώσουν μεγάλα σημεία και θα κάμουν καταπληκτικά έργα, ώστε να πλανήσουν, εάν είναι δυνατόν, και αυτούς ακόμη τους εκλεκτούς.



    στις ημέρες μας πολλοί, ακόμη και εκλεκτοί, πιστεύουν αυτά που δείχνει η τηλεόραση! δεν πιστεύουν ότι το παιχνίδι ειναι στημένο. πιστεύουν πως όλοι οι θάνατοι οφείλονται στον κορωναϊό, επειδή το ειπε η τηλεόραση.

    και ποιός μας λέει πως δεν δολοφονουν ακόμη και ορισμένους ανθρώπους, με τρόπο που ξέρει ένας πράκτορας, και μετά το παρουσιάζουν ως θυμα του κορωναϊου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η Υεμένη, η Δημοκρατία του Κονγκό, το Αφγανιστάν, η Βενεζουέλα, η Αιθιοπία, το Νότιο Σουδάν, το Σουδάν, η Συρία, η Νιγηρία και η Αϊτή.
    Αυτά τα κράτη διάλεξαν να τα καταδικάζουν σε ασιτία λόγω κορωναίου.
    Ή μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού γίνεται με διάφορους τρόπους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έως και το 50% των νεκρών σε ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες από τη νόσο Covid-19 ήταν ένοικοι σε οίκους ευγηρίας.

    Όταν διαβάζουμε τα ανωτέρω, δεν πάει ο νους μας στο ότι τους ξεκανουν τους γέρους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο σατανας ο Μπιλ γκειτς λεει(με ποια ιδιότητα άραγε;)

    Το ρίσκο είναι πολύ μεγάλο, υπογραμμίζει, καθώς "κάθε μήνας που απαιτείται για τη μελέτη του εμβολίου είναι ένας μήνας χαμένος για την οικονομία".

    Δηλαδή, παραδέχονται οι Εβραίοι ότι κάνουν οικονομικό πόλεμο οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ στα κράτη. Αφού αυτές κόβουν το χρήμα, τα κράτη σαν σκυλάκια υπακουουν.

    -Ενώ περιμένουμε το εμβόλιο, οι χώρες θα πρέπει να προωθούν δραστηριότητες "που ωφελούν την οικονομία και την ανθρώπινη ευημερία, με μικρό ρίσκο εξάπλωσης της ασθένειας", μια τακτική που θα προκύψει μετά από δοκιμές και αποτυχίες.
    Εδώ ο καλός πατερουλης λέει στα κράτη ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ!

    -Αυτή η προσέγγιση αφήνει πολλές δραστηριότητες, όπως οι θρησκευτικές και αθλητικές εκδηλώσεις, σε μια "γκρίζα περιοχή", όπου ο κίνδυνος εξάπλωσης της πανδημίας ίσως αποδειχθεί μη αποδεκτός.

    Αν τα ανωτέρω ισχύσουν, αύριο, 28.4.2020, ο Μήτσος και ο Τάκης και ο κουλης θα ανακοινώσει την συνέχιση του κλεισίματος των Ιερων Ναων... Οψομεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. https://apologhtika.blogspot.com/2020/03/blog-post_14.html
    Δεν συστήνει την γενικευμένη χρήση μάσκας αλλά θα επανατοποθετηθει...


    Εδώ τα αλλαζει:
    https://www.tanea.gr/2020/04/24/greece/koronaios-pote-kai-pos-prepei-na-forame-tin-prostateytiki-maska/
    Με χρήση προστατευτικής μάσκας από τον γενικό πληθυσμό και ειδικούς πληθυσμούς,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. https://www.ethnos.gr/ellada/99155_tsiodras-min-forate-gantia-sta-heria-pote-prepei-na-forame-maska
    Ή πρώτη θέση του τσιοδρα... Σενεχεια-διορθωση στο προηγούμενο λινκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κατόπιν εορτής έσκασε μύτη και ο γιανναρας:

    Οι Επίσκοποι λειτουργούσαν όλο αυτό το διάστημα, της Σαρακοστής και των εορτών, ως υπάλληλοι μιας κρατικής θρησκείας. Διεβίβαζαν στους εφημέριους την κρατική εντολή. Τι θα κάνουν και τι δεν θα κάνουν. Και δεν βρέθηκε ένας να παραιτηθεί από ντροπή. Κρατικοί υπάλληλοι η εν Ελλάδι επικρατούσα θρησκεία”, επισήμανε χαρακτηριστικά.

    Γιατί δεν τα λεγε από τον Μάρτιο να ξεσηκώσει τον κόσμο;
    Αλλά τι να κάνει ο μικροαστοι, την βολή του θέλει, εκ του ασφαλους λέει τις αερολογίες του, για να δείξει τη μούρη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. τα παλιά τα χρόνια κορόιδευαν τους μισθωτούς. 3 κι 60...τώρα ζητανε το 800άρι...σε λίγο το τραπεζοκομμουνιστικό σύστημα θα τους κάνει όλους μισθωτούς (και χωρίς ρευστό)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τί τράβηξαν επί κομμουνισμου οι Χριστιανοί;;;
    πήραμε κι εμείς μια γεύση...
    Για να δουμε το επόμενο χτύπημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 30.4.2020.,γιατί δεν το έλεγαν από την αρχή;;;;

    Η ΔΙΣ εύ­χε­ται και προ­τρέ­πει τους Σε­βα­σμι­ω­τά­τους Αρ­χι­ε­ρείς, μέσα στο πλαί­σιο των ποι­μαν­το­ρι­κών τους ευ­θυ­νών, να ανα­λά­βουν έ­κα­στος εξ αυ­τών, ό­πως και ο κάθε Κλη­ρι­κός και Μο­να­χός, ως και έ­κα­στος ορ­θό­δο­ξος πι­στός, την προ­σω­πική του ευ­θύνη για την δι­α­χεί­ριση του α­να­κύ­ψαν­τος ζη­τή­μα­τος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Και πως θα παντρεύονται οι άνθρωποι κρατωντας αποστάσεις;
    Άλλη μία απόδειξη ότι το σύστημα είναι αντίχριστο και σατανικό. Από τη στιγμή που εμποδίζει να έλθουν εις γάμου κοινωνίαν, είναι χειρότερο και από το κομμουνιστικό. Επί κομμουνισμου παντρευόντουσαν νέοι και το κράτος τους έδινε δουλειά και σπίτι, έστω και μικρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. όταν πέθανε ένας 35χρονος, οι γιατροί δεν ήξεραν από τί πέθανε. σαν να έγινε έκρηξη μέσα του ειπαν. μετά, με βεβαιότητα, ειπαν πως πέθανε από κορωναϊό...
    ας δουμε τα συμπτώματα μιας αρρώστιας, την οποία μπορει να σπέρνουν κατά βούληση οι παγκοσμιοποιητές:

    Συμπτώματα
    Η νόσος μπορεί να εκδηλωθεί με πυρετό, έντονους μυϊκούς πόνους, αίσθηση αδυναμίας, πονοκέφαλο και πονόλαιμο. Το επόμενο στάδιο της ασθένειας περιλαμβάνει εμετό, ναυτία, διάρροια, ανορεξία, κοιλιακό πόνο, εξάνθημα και δυσλειτουργία του ήπατος και των νεφρών.

    Μερικοί ασθενείς εμφανίζουν, επίσης, αιμορραγικές εκδηλώσεις εσωτερικών και εξωτερικών οργάνων (π.χ. αιμορραγίες από τη μύτη, τα ούλα, το δέρμα, αίμα στα εμέσματα ή/και στα κόπρανα, αιμορραγίες στα σημεία των ενέσεων) και πολυοργανική ανεπάρκεια.

    ποιά ειναι η ανωτέρω ανρρώστια;;;;
    απάντησις: ο έμπολα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Στο τέλος οι αντίχριστοι το ειπαν φανερά:

    Θέση για την αποφυγή της Θείας Κοινωνίας μέχρι να ανακαλυφθεί ένα ασφαλές εμβόλιο κατά του κορωνοϊού παίρνει ο Ηλίας Μόσιαλος.

    Και εμεις καλούμεθα να πειθαρχίσουμε σ'αυτούς τους σατανάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο Vladimir Vasilievich Kvachkov βάζει «φωτιά» στο παρασκήνιο
    Στο βίντεο που θα δείτε ο πρώην συνταγματάρχης της Spetsnaz και της ρωσικής Στρατιωτικής Υπηρεσίας Πληροφοριών δηλώνει πως δεν υπάρχει πανδημία, ενώ ο κορωνοϊός εξυπηρετεί 4 βασικούς στόχους:

    Μείωση ανθρώπινου πληθυσμού
    Πολιτικό έλεγχο
    Οικονομικό έλεγχο
    Εκκαθάριση γεω-οικονομικών ανταγωνιστών
    Μεταξύ άλλων αναφέρει σύμφωνα, πάντα με το βίντεο:
    «Το φαινόμενο του κορωνοϊού, που ονομάζεται ψευδώς πανδημία, πρέπει να εξεταστεί υπό το πρίσμα των παγκόσμιων δυνάμεων, θρησκευτικών, πολιτικών, χρηματοοικονομικών, οικονομικών και εθνικών.
    Επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν υπάρχει πανδημία, είναι ψέμα, πρέπει να θεωρηθεί ως μια παγκόσμια στρατηγική επιχείρηση. Έτσι πρέπει να μελετηθεί! Αυτές είναι ασκήσεις διοίκησης και προσωπικού από τις παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από το παρασκήνιο για τον έλεγχο της ανθρωπότητας.
    Αυτός είναι ο στόχος του κορωνοϊού. Θα το επαναλάβω, μιας και έχουμε λίγη πίστη στον Θεό και ακόμη λιγότερη στην ύπαρξη του Σατανά, του εχθρού της ανθρωπότητας. Ο στόχος των παρασκηνιακών, σιωνιστικών, οικονομικών δυνάμεων είναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτή είναι η εμμονή τους, πιστεύουν ότι υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι στον κόσμο.
    Θα πρέπει να υπάρχουν 100 εκατομμύρια τους είδους τους και το πολύ ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι στη Γη για να τους υπηρετούν.
    Είμαστε υπερβολικά πολλοί για τις παρασκηνιακές δυνάμεις.
    Η πρώτη προσπάθεια να αφαιρεθούν δικαιώματα από τους ανθρώπους έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Πολλοί δεν θυμούνται πως μετά την λεγόμενη επίθεση στους Δίδυμους Πύργους κηρύχθηκε ο παγκόσμιος πόλεμος κατά της τρομοκρατίας. Οι παγκόσμιες δυνάμεις πίσω από τα παρασκήνια δημιούργησαν τα γεγονότα της 9/11. Τώρα έχουν μια άλλη δικαιολογία για να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο και να κυριαρχήσουν πάνω στην ανθρωπότητα. Έτσι βρήκαν τον κορωνοϊό».
    https://newsthessaloniki.gr/rosia-den-yparchei-pragmatiki-pandimia-einai-polemos-vinteo/?fbclid=IwAR1_Sfy1FVm0YA6ILNZ_Og9YL6SUP2J80vViw-HqvL9-ztFkBS2ew5Gn8Yk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. https://www.youtube.com/watch?v=ldG5kn2TCm4

    όχι στα εμβόλια. όποιος εμβολιαστει θα αρρωστήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Δημ. Κρεμαστινος... ήταν υγιής όταν μπήκε στη ΜΕΘ, δεν είχε δηλαδή υποκείμενα νοσήματα. «Τον νίκησε τον κορονοϊό αλλά πέθανε από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη»,.....

    Ο νοων νοειτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδή, ρίχνουν κάποια αληθινή "φόλα" και σκοτώνουν ανθρώπους, για να έχει η τηλεόραση δουλειά!

      Διαγραφή
    2. Έφυγε από τη ζωή και ο Δημήτρης Κρεμαστινός μετά από πολυήμερη μάχη με τον ιό. Τον οποίο είναι γνωστό ότι κόλλησε από μια μάζωξη, ένα πάρτι που έγινε στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου του Μαρτίου σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς, με συνέπεια να εξαπλωθεί ο κορωναϊός σε πολλούς επώνυμους πολίτες της Αθήνας. Ένα πάρτι που πήγαν όλοι με την ασφάλεια ότι το διοργάνωνε καθηγητής Ιατρικής “που ήξερε”…

      Εκεί ήταν ο πρώην υπουργός και πολλοί άλλοι επώνυμοι που κόλλησαν- δυο ήδη έχουν πεθάνει. Ο Κρεμαστινός ήταν ο δεύτερος μετά τον Σπανό που πεθαίνει μετά από αυτό το πάρτι…ενώ δημοσιογράφοι και εφοπλιστές που ήταν εκεί πέρασαν δύσκολες ώρες…

      Επίσης έγινε γνωστό ότι νόησαν και στελέχη του εστιατορίου…https://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%BF/%CE%A4%CE%9F-%CE%9C%CE%9F%CE%99%CE%A1%CE%91%CE%99%CE%9F-%CE%A0%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%99-%CE%9F-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%A1%CE%95%CE%9C%CE%91%CE%A3%CE%A4%CE%99%CE%9D/

      Διαγραφή
  38. https://www.youtube.com/watch?v=Sgec-Lh5nKs
    στο ανωτέρω η κεραμέως λέει για το σάλιο...
    στο κατωτέρω ο Αμβρόσιος την αφορίζει. γιά να δουμε τί θα γίνει...
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=49aMf6F-ReU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και εδω
    https://www.youtube.com/watch?v=hvk3OpTTd1I&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. για τον αφορισμό:
    http://o-nekros.blogspot.com/2011/09/blog-post_15.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είναι και οι μάσκες!
    http://redskywarning.blogspot.com/2020/05/m-covid.html
    Όποιος φορά μάσκα εισπνέει λιγότερο οξυγόνο,μοιαζει με ζόμπι, παίζει πειθήνια το παιχνίδι τους, υποτάσσεται στο θέατρο του παραλόγου που επιβάλλει το σύστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. το θρίλερ δεν τελείωσε. από το φθινόπωρο θα έχουμε το νούμερο 2.
    λέει ο τσιόδρας (και εμεις διαβλέπουμε ποιούς στοχοποίησαν):
    «Σύμφωνα με μελέτη του πανεπιστημίου του Λονδίνου πολλαπλές επιδημίες ξεκινούν από τέτοιους χώρους. Φέρνω ως παράδειγμα τις

    κατοικίες μεταναστών στη Σιγκαπούρη,
    τα μπαρ ζωντανής μουσικής στην Ιαπωνία, τα κρουαζιερόπλοια,
    τα πλοία,
    τα εργοστάσια επεξεργασίες κρέατος στις ΗΠΑ,
    τα θέρετρα του σκι στην Αυστρία και Βόρεια Ιταλία,
    τα οποία διαδραμάτισαν κομβικό ρόλο στην ευρωπαϊκή πανδημία», σημείωσε. Όπως είπε ο κ. Τσιόδρας το 99,7% των μεταδόσεων της νόσου φαίνεται να συμβαίνει εκεί.

    σχόλιο: το ρημα "φαίνεται" δεν ειναι επιστημονικό...ο τσιόδρας παίζει το παιχνίδι του καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Το γεγονός οδήγησε σε νέα αναστολή της λειτουργίας πολλών ναών στο κρατίδιο, οι οποίοι είχαν αρχίσει να λειτουργούν από την 1η Μαΐου, με νέους όρους ασφάλειας και υγιεινής.

    Το ψεμμα δεν έχει όρια!!! Αντε να αποδείξεις πως δεν εισαι ελέφαντας... Αντε να αποδείξεις ότι ο εκκλησιασμός δεν έχει σχέση με τον ψευτοκορωνοϊό...άντε να αποδείξεις πως αλλου ρίχνουν αληθινές φόλες έμπολα και αλλου απλως λενε πως παρουσιάστηκε κορωναϊός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είναι γεγονός, ότι μεγάλο μέρος Λειτουργών έχουν βρεθή μάρτυρες σε εξωτερικές αλλοιώσεις του Ευχαριστιακού Άρτου, όπως π.χ. του Άρτου της Προηγιασμένης θείας Λειτουργίας ή του Άρτου της Μεγάλης Πέμπτης, ο οποίος φυλάσσεται στο Αρτοφόριο της Αγίας Τραπέζης κάθε Ιερού Ναού με σκοπό την Μετάληψη των εχόντων ανάγκη σε ώρες που δεν γίνεται θεία Λειτουργία.

    Το γεγονός πιθανής αλλοίωσης του Ευχαριστιακού Άρτου μαρτυρεί προφανώς για την υλική του φύση. Όμως επειδή ο Ευχαριστιακός Άρτος και ο Οίνος είναι αληθώς Σώμα και Αίμα Χριστού είναι αδύνατον να αποτελέση φορέα μολυσματικών ασθενειών. Ο Άρτος της Ζωής δεν μπορεί να είναι μέσον θανάτου και φθοράςhttps://www.orthodoxianewsagency.gr/mitropolitiko_ergo/%ce%b9-%ce%bc-%ce%bd%ce%b1%cf%85%cf%80%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b1%ce%b3%ce%af%ce%bf%cf%85-%ce%b2%ce%bb%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%bf%cf%85/i-theologia-tis-ekklisias-gia-tin-theia-koinonia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Το ειπαν και αυτό!!! :::

    Αποφυγή επαφών με παρτερνέρ που έχουν συμπτώματα κοροναϊού.
    Αποφυγή φιλιών ή σεξουαλικών πρακτικών που ενέχουν κίνδυνο μετάδοσης από το στόμα.
    Χρήση μάσκας.
    Μπάνιο πριν και μετά την επαφή.
    Καθαρισμός του φυσικού χώρου με σαπούνι ή αντισηπτικά.

    https://www.in.gr/2020/06/02/health/sex/koronaios-kai-erotiki-epafi-xrisi-maskas-sto-krevati-oi-pio-epikindynes-praktikes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. συγγενείς ασθενούς με κορωνοϊό από την περιοχή του Εχίνου, σύμφωνα με το Xanthinea, εισέβαλαν μέσα στο νοσοκομείο απαιτώντας να πάρουν τον ασθενή (!), ισχυριζόμενοι πως δεν πάσχει από κορωνοϊό αλλά από άλλη ασθένεια
    https://news.google.com/articles/CBMiVWh0dHBzOi8vd3d3LmllZmltZXJpZGEuZ3IvZWxsYWRhL3hhbnRoaS1zeWdnZW5laXMtbm9zb2tvbWVpby1wYXJveW4tYXN0aGVuaS1rb3Jvbm9pb3PSAVlodHRwczovL3d3dy5pZWZpbWVyaWRhLmdyL2VsbGFkYS94YW50aGktc3lnZ2VuZWlzLW5vc29rb21laW8tcGFyb3luLWFzdGhlbmkta29yb25vaW9zP2FtcA?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael

    Μπράβο τους. Οι γιατροί και τα νοσοκομεία πλεον είναι ΕΟΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!!!! Σε στέλνουν, χωρίς να το καταλαβεις. Βλέπε κα περίπτωση Κρεμαστινου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο πρόεδρος Τραμπ φόρεσε προστατευτική μάσκα δημόσια για πρώτη φορά"/>

    δυστυχως, το είδαμε κι αυτό! δεν παμε καλά, δεν παμε καθόλου καλά.

    επίσης, τους πειράζουν και τα πανηγύρια! επειδή πηγαίνουν εκει και ηλικιωμένοι, να χαρουν λιγάκι.
    όχι, η χαρά, έστω και η γήινη, απαγορεύεται.
    κατάθλιψη, μελαγχολία, ψυχολογικά προβλήματα πρέπει να έχουν όλοι. αυτό θέλει η αντίχριστη παγκοσμιοποίηση των εβραίων και των τσιρακιων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ενω καταστρέφουν τον τουρισμό, ό,τι κάνουν το κάνουν για το καλό του τουρισμου...θέατρο του παραλόγου.
    τί σημαίνει άραγε ο αριθμός των κρουσμάτων που ανακοινώνεται; στην ουσία τίποτα. φτερνίστηκες; έχεις κορωναϊό. όλοι οι άνθρωποι του πλανήτη έχουν κορωναϊό. αλλά είτε έχουν είτε δεν έχουν, σημασία έχει ο αρθιμός που ανακοινώνεται για να επιβάλλονται μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. φορανε μάσκα για να μη μας κολλήσουν αρρώστια.
    και που το ξέρουν ότι έχουν κορωναϊό;
    αλλά ακόμη κι αν έχουν θα μας κολλήσουν μία απλή γρίπη.
    και μάλιστα πρέπει να μας την κολλήσουν, διότι η ανοσία της αγέλης ειναι ο στόχος.
    έπαθαν τίποτα στην Σουηδία που την εφάρμοσαν;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. έγινε και αυτό!
    ο δήμαρχος Πόρου ρουφιάνεψε τον αστυνομικό διοικητή, επειδή (κατά τη γνώμη του) δεν έκοβε αρκετά πρόστιμα κορωνοϊου!!!
    και το ακόμη χειρότερο, ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, με αφορμή την καταγγελία του δημάρχου, απέσπασε τον αστυνόμο κατευθείαν και έστειλε στην θέση του άλλον, για να κάνει καλύτερα την δουλειά (να κόβει πρόστιμα)!!!
    τρελοκομειο κανονικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. όταν θέλεις να κλείσεις μία επιχείρηση, στείλε τον τσιόδρα για τέστ κορωναϊου!!!
    σήμερα στις ειδήσεις ακούσαμε για ένα εργοστάσιο στην Χαλκιδική με ελιές, που βρέθηκαν εργάτες με κορωναϊό. άντε να αποδείξεις ότι ειναι ψέμα το τέστ και ό,τι βγάζει. αλλά και να ειχαν πραγματικά κορωναϊό οι εργάτες, τί έγινε; αν ειχαν γρίπη, θα έκλεινε το εργοστάσιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ο τσιόδρας πηγε σε γηροκομειο...να δουμε πόσοι θα πεθάνουν...

    https://www.tovima.gr/2020/08/12/society/koronoios-eftase-sto-girokomeio-me-ta-dekades-krousmata-o-tsiodras-eikones/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κόρη της 84χρονης που πέθανε από την πανδημία είναι διατεθειμένη να κινηθεί νομικά για να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έγινε η διασπορά του κορονοϊού στο γηροκομείο, που κόλλησαν 41 άτομα και κατέληξαν τα 25...

      Διαγραφή
  53. ο πρόεδρος της Λευκορωσίας, Αλέξανδρος Λουκασένκο, ειναι εναντίον του κορωναϊου...και να τα αποτελέσματα:
    Ο υπουργός Οικονομικών και αντικαγκελάριος της Γερμανίας, ο Όλαφ Σολτς, χαρακτήρισε χθες τον πρόεδρο της Λευκορωσίας «δικτάτορα» ο οποίος έχει απολέσει τη στήριξη του λαού της χώρας και προειδοποίησε τη Μόσχα εναντίον οποιασδήποτε επέμβασης για να τον κρατήσει στην εξουσία.

    Χιλιάδες Λευκορώσοι, φωνάζοντας το σύνθημα «παραιτήσου!», γέμισαν το κέντρο του Μινσκ χθες Κυριακή, στη μεγαλύτερη διαδήλωση ως αυτό το στάδιο εναντίον της εκτεταμένης νοθείας, σύμφωνα με την αντιπολίτευση, στις προεδρικές εκλογές την περασμένη Κυριακή (9η Αυγούστου) στις οποίες επανεξελέγη ο Λουκασένκο, πρόεδρος της χώρας για πάνω από ένα τέταρτο του αιώνα.
    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/solts-diktatoras-o-loykasenko

    Η ηγέτις της αντιπολίτευσης στη Λευκορωσία Σβετλάνα Τιχανόφσκαγια δήλωσε σήμερα ότι είναι έτοιμη να ηγηθεί της Λευκορωσίας και ζήτησε την δημιουργία ενός νομικού μηχανισμού για να διασφαλιστεί ότι θα μπορέσουν να διεξαχθούν νέες δίκαιες προεδρικές εκλογές στη χώρα.
    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/leykorosia-loykasenko-arneitai-ek-neoy-kalpes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. τάδε έφη μπιλ γκέιτσ: Την εκτίμησή του πως η πανδημία του κορωνοϊού θα τελειώσει έως τα τέλη του 2021...

    δηλαδή, το θέατρο του παραλόγου θα συνεχιστει για ένα ακόμη έτος...
    να δουμε τί θα κάνουμε με τα φίμωτρα που θέλουν να βάλουν στα παιδιά...

    Πηγή: https://www.voria.gr/article/mpil-gkeits-to-2021-tha-teliosoume-me-tin-pandimia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=6Af6b_wyiwI&feature=emb_logo
    π. Γ. Θ.
    he said it all! Ebola was the test. Ebola kills. Ebola is under control!
    today they throw ebolas somewhere, at surnames or anonymous,
    and then they say "he is a coronavirus" !!!
    this conclusion comes from the words of bill gates in the video above!
    τα ειπε όλα! ο έμπολα ηταν η δοκιμή. ο έμπολα σκοτώνει. ο έμπολα ειναι ελεγχόμενος!
    σήμερα ρίχνουν έμπολα κάπου κάπου, σε επώνυμους ή ανώνυμους,
    και μετά λένε "κορωναϊός ειναι"!!!
    αυτό το συμπέρασμα βγαίνει από τα λόγια του μπιλ γκέιτς στο ανωτέρω βίντεο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Ο ίδιος ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι, εκτός κάποιων έμμεσων ενδείξεων από παρατηρησιακές μελέτες, που είναι επιρρεπείς σε υποκειμενικότητα, δεν υπάρχουν ευρύματα που να αποδεικνύουν άμεσα ότι η καθολική χρήση μάσκας από τον υγιή πληθυσμό εμποδίζει την διασπορά ιογενών αναπνευστικών λοιμώξεων, όπως η COVID-19. Αυτό που δεν διευκρινίζει επαρκώς η έκθεση του ΠΟΥ είναι ότι υπάρχουν πολλές τυχαιοποιημένες ελεγχόμενες μελέτες (υπερέχουν σε αντικειμενικότητα), που έγιναν προ-κορωνοϊού (όταν η επιστήμη ήταν πιο αμερόληπτη) και υποστηρίζουν το ακριβώς αντίθετο, ότι η μάσκα δεν εμποδίζει την διασπορά εργαστηριακά επιβεβαιωμένων αναπνευστικών ιώσεων.
    Παύλος μοναχός αγιορείτης,

    Βιολόγος, MD Μοριακής Βιολογίας και Βιοϊατρικής

    Βουλευτήρια Αγίου Όρους.
    https://www.vimaorthodoxias.gr/nea/agioreitis-monachos-md-moriakis-viologias-kai-vioiatrikis-gia-ti-maska-stoys-naoys/?fbclid=IwAR1kTVkgNUaHtfsF38wb6Y6xHR6aUBtqXoEfEstYggUHRVoPU9EB4ARPSmQ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Να μη φορούν μάσκα προέτρεψε τους πιστούς ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος, κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για τον εορτασμό του Αγίου Τίτου στο Ηράκλειο....«για να μη φυλακίζουν την πίστη τους».
    άξιος!!
    αλλά το ποίμνιο:
    το πλήθος των πιστών που βρέθηκαν στον ναό του Αγίου Τίτου τηρούσε τα μέτρα προστασίας και μέσα στην εκκλησία φορούσε μάσκα κανονικά.


    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/aparadektes-protropes-arhiepiskopoy-kritis-maska



    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/aparadektes-protropes-arhiepiskopoy-kritis-maska

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. να φορέσετε μάσκα προσώπου και στη συνέχεια να θεωρείτε ότι μπορείτε να γεμίσετε τα λεωφορεία ή τα εμπορικά κέντρα – αυτό είναι σίγουρα λάθος», είπε. Ο τσιοδρας της ΣΟΥΗΔΙΑΣ

    https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/europi/sokari-to-pisma-tou-souidou-tsiodra-epimeni-na-mi-sistini-maskes/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ο πρόεδρος ειπε πως τα πλουσιόπαιδα μεταδίδουν τον ιό και όχι οι κάτοικοι της Δραπετσώνας...επίσης: Αναφορικά με τον 26χρονο που το έσκασε από τον Ευαγγελισμό, όντας θετικός στον κορωνοϊό, ο Ηλίας Σιώρας σημείωσε: «Δεν ήταν μόνο θετικός στον κορωνοϊό, είχε και συμπτώματα και είχε βγει και εισιτήριο για να εισαχθεί.

    ΜΠΡΑΒΟ στο παληκάρι! θα τον έτρωγαν άν έμενε μέσα, κατά πασα πιθανότητα...



    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/proedros-ergazomenon-eyaggelismoy-termatise-gia-ti-diaspora-toy-koronoioy-ftaine-ta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. https://www.in.gr/2020/09/03/plus/perierga/sokaristiko-vinteo-iereas-maska-peftei-nekros-tin-ora-pou-ekane-kirygma/

    Η ΜΆΣΚΑ ΣΚΟΤΏΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Θέατρο του παραλογου:ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας παραδέχεται την ανοσία της αγέλης που επέλεξε η ΣΟΥΗΔΙΑ:http://lefteria.blogspot.com/2020/09/blog-post_542.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. διαβάζουμε:
    ...Η 52χρονη έπασχε από σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Με τον θάνατο αυτό, το σύνολο των νεκρών στη χώρα από κορωνοϊό ανήλθε στους 303.
    σχόλιο: και αυτό λέγεται πανδημία!!!τόσο ψέμα πως το ανέχονται;;;
    Αγ.Ιωάν.Χρυσ. Τίποτα δεν είναι πιο αδύνατο από το ψέμα, έστω και αν το σκεπάζουν με αμέτρητα πολυτελή παραπετάσματα και ωραία λόγια. Γιατί με τη ίδια ευκολία που θριαμβεύει με την ίδια και καταρέει.Αισχύλος. Το ψέμα δεν μπορεί να ζήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.Αίσωπος. Η ζωή στούς ανθρώπους είναι τρισάθλια και ελεεινή, όταν προτιμάται το ψέμα από την αλήθεια.Εμπεδοκλής. Όποιος λέει ψέμματα και μελετάει σκοτεινούς σκοπούς έχει μάτια θολά και, πολλές φορές αλήθωρα.Θεόφραστος. Το ψέμα γεννήθηκε από διαβολή και φθόνο, κρατεί λίγο και μετά μαραίνεται.Λαϊκή Παροιμία.Το ψέμα δεν έχει πόδια να σταθεί.Λαϊκή Παροιμία.Τὸ ψέμα δὲ ζεῖ νὰ παλιώσει.











    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. το Άγιον Όρος ονομάζει γρίπη, και πολύ σωστά, τον κορωναϊό:

    https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/metra-meta-ta-krousmata-sto-agio-oros-vaftisan-ton-koronoio-gripi-stin-moni-agiou-paylou/3107580/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η διεθνής νομοθεσία για την ευζωία των ζώων (“animal welfare”) απαγορεύει το φίμωτρο και κάθε άλλου είδους αντικείμενο που παρακωλύει την ελεύθερη αναπνοή καθαρού αέρα και την λήψη τροφής, γιατί προκαλεί δυσφορία και ψυχική διαταραχή στα ζώα. Πώς είναι, λοιπόν, δυνατόν σεις να θέλετε με τόση αυταρχικότητα να επιβάλλετε στους πολίτες σας την μάσκα-φίμωτρο, καθιστώντας μας υποδεέστερους των ζώων;

    Επεκτείνετε συνεχώς την χρήση της μάσκας αλλά δεν καταφέρνετε να αναχαιτίσετε τον ιό. Και παρότι η μάσκα αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων απρόσφορο μέτρο, σκέφτεστε να την επεκτείνετε και σε όλους τους εξωτερικούς χώρους. Κι όταν ούτε αυτό θα συγκρατήσει τον “αόρατο εχθρό”, τότε θα μας ζητήσετε να φοράμε μάσκα ακόμη και μέσα στο υπνοδωμάτιό μας! Αίσχος, ντροπή και όνειδος!



    Απειλές, απειλές, απειλές…



    Lockdown, lockdown, lockdown…



    Εμβόλιο, εμβόλιο, εμβόλιο…



    Μάσκες, μάσκες, μάσκες…

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ: Θα μασκα-σετε ή θα μασκο-τώσετε;https://orthodoxostypos.gr/%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%af%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%8c%ce%b2%ce%b1%cf%84/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Η Μέρκελ προειδοποιεί για σχεδόν 20.000 κρούσματα ημερησίως τα Χριστούγεννα: «Κάτι πρέπει να γίνει!» Πηγή: www.lifo.gr

    η κομμούνα η μέρκελ μας λέει πως θα γίνουν 20 χιλιάδες τέστ, οπότε θα υπάρξουν και τα ανάλογα κρούσματα!!! φοβερή είδηση-πρόβλεψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. διαβάζουμε:Τα σώματά μας καταπολεμούν τις μεταδοτικές ασθένειες μέσω ενεργειών του ανοσοποιητικού μας συστήματος. Για την ακρίβεια όταν αναρρώσουμε μετά από μία λοίμωξη, διατηρούμε συχνά μια ανοσολογική μνήμη της νόσου που μας επιτρέπει να καταπολεμήσουμε την ίδια ασθένεια στο μέλλον. ..μια φυσική μορφή ανοσίας είναι συνήθως πιο αποτελεσματική και μπορεί να προκαλέσει μεγαλύτερη παραγωγή αντισωμάτων, πράγμα που βοηθάει περισσότερο στην αποφυγή πιθανής μελλοντικής μόλυνσης...

    Η ανοσία της αγέλης εκφράζει το φαινόμενο όπου ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ενός πληθυσμού έχει αποκτήσει ανοσία σε έναν παθογόνο παράγοντα, οπότε η συγκεκριμένη νόσος δεν μπορεί να εξαπλωθεί ευρέως. Με αυτό τον τρόπο δύναται τα άτομα με αυξημένο κίνδυνο νόσησης να προστατεύονται από τη λοίμωξη επειδή περιβάλλονται από ανθρώπους που έχουν αναπτύξει ανοσία σε αυτήν.
    Η ανοσία της αγέλης μπορεί να επιτευχθεί είτε μέσω μαζικών προφυλακτικών εμβολιασμών είτε μέσω νόσησης ενός σημαντικού ποσοστού του πληθυσμού από τη συγκεκριμένη ασθένεια προκειμένου να αναπτύξει αντισώματα σε αυτήν.

    και ο μόσιαλος λέει:
    «Ακόμα, πάντως, και αν φτάσουμε στο 30% της ανοσίας της αγέλης θα ειναι σημαντικό βήμα για την ανάσχεση της νόσου» πρόσθεσε τονίζοντας ότι «θα συνεχίσουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό.

    σχόλιο: κατά τα άλλα η ανοσία της αγέλης δεν ειναι επιθυμητή. εκτός και άν έρθει με τα εμβόλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. στα γηροκομεια εύκολα ξεκάνουν τους ηλικωμένους...
    διαβάζουμε:
    κάτοικοι της Μιχαήλ Βόδα και Πιπίνου, όπου βρίσκεται στο κέντρο φιλοξενίας “Αττική” θεωρούν πως το πρόβλημα πρέπει να εστιαστεί καθαρά και μόνο στα υγειονομικά πρωτόκολλα, καθώς όπως καταγγέλλουν έχουν δει πολλές φορές αλλοδαπούς να μεταφέρουν προϊόντα τροφοδοσίας εντός και εκτός κτιρίου.

    σχόλιο: τελικά οι αλλοδαποί ειναι ΅καλοί" άνθρωποι ή "κακοί";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Άλλη ανοησια:η θεσνικη πάει καλά, η Αθήνα δεν πάει καλά, μας βεβαιώνει ο τσιοδρας!!!
    περισσότερη ηλιθιότητα πεθαίνεις. Πως ξεφτιλιζονται οι άνθρωποι όταν κάνουν υπακοή στους παγκοσμιοποιητες.
    Αύριο θα κάνουν τεστ στη θεσνικη, θα βρουν κρούσματα κ όπως στο νηπιαγωγείο, θα αρχίσουν να λενε:η δράμα πάει καλά, η θεσνικη δεν πάει καθόλου καλά.... Σίχαμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. να τος ο τσιόδρας! τώρα παραδέχεται ότι με την ανοσία της αγέλης θα τελειώσει ο κορωναιός:
    Με ανοσία αγέλης, η οποία θα επιτευχθεί με εμβολιασμό, έκθεση στον κορωνοϊό ή συνδυασμό και των δύο, θα κλείσει ο κύκλος της πανδημίας, επισημαίνουν σε άρθρο τους στο επιστημονικό περιοδικό «Scandinavian Journal of Public Health» ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο επιδημιολόγος του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας Θεόδωρος Λύτρας Στο άρθρο, οι συντάκτες τονίζουν πως η ανοσία αγέλης έχει γίνει παγκοσμίως γνωστή ως η «αποτυχημένη στρατηγική» που εφαρμόστηκε στο Ηνωμένο Βασίλειο, πριν η χώρα κάνει στροφή στο lockdown. Όπως αναφέρουν, η διαμάχη που ακολούθησε, έχει «δηλητηριάσει» τον επιστημονικό αυτόν όρο: πρόκειται για μία κατάσταση, κατά την οποία ο αριθμός των ατόμων που έχουν ανοσία σε ένα παθογόνο είναι τόσο μεγάλος, που αυτό δεν βρίσκει έδαφος να διασπαρεί και σταδιακά εξαφανίζεται. «Στην πραγματικότητα, η ανοσία αγέλης αποτελεί τον μοναδικό τρόπο να οδηγηθούμε στο τελικό στάδιο της CoViD-19», τονίζουν οι επιστήμονες, για να διευκρινίσουν: Λόγω της μεγάλης διασποράς του κορωνοϊού σε παγκόσμια κλίμακα, της μεγάλης έκτασης ασυμπτωματικής ή ήπια συμπτωματικής μετάδοσης, ο έλεγχος του ιού με τον ίδιο τρόπο που συνέβη στον Έμπολα ή στον SARS-CoV 1 δεν είναι πιθανός. Επομένως, η πανδημία θα τελειώσει οριστικά μόνο όταν επιτευχθεί η ανοσία αγέλης, είτε μέσω εμβολιασμού, είτε μέσω λοίμωξης από τον ιό, είτε μέσω συνδυασμού και των δύο. Ακόμη και στην περίπτωση που επιτευχθεί ανοσία σε ποσοστά πληθυσμού κάτω από εκείνα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως «ανοσία αγέλης», θα ακολουθήσει αναλογική μείωση της μεταδοτικότητας του παθογόνου. Σε αυτή την κατεύθυνση, βοηθάει η υποχώρηση του δείκτη μετάδοσης R του ιού κάτω από το 1, ώστε -σε συνδυασμό με τα κατάλληλα μέτρα- να «παγώσει» η επιδημία. Είναι ενδεχόμενο οι χώρες που είχαν περισσότερες λοιμώξεις στο πρώτο κύμα να αντιμετωπίσουν μικρότερα προβλήματα στο δεύτερο κύμα και το αντίστροφο. Μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να λαμβάνεται υπόψη είναι ότι η διάρκεια της προστατευτικής ανοσίας έπειτα από φυσική λοίμωξη από κορωνοϊό δεν είναι, επί του παρόντος, γνωστή. Το δεδομένο αυτό είναι το ζητούμενο στην επιστημονική έρευνα. Τα αντισώματα φαίνεται ότι παραμένουν στον οργανισμό για μερικούς μήνες και η απόκριση των

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. τ-λεμφοκυττάρων ενδέχεται να υπάρχει για αρκετά χρόνια. Στην περίπτωση που οι άνθρωποι μολυνθούν ξανά από κορωνοϊό μέσα σε λίγα χρόνια, ο ιός θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ενδημικός, όπως συμβαίνει με άλλους εποχικούς ιούς του αναπνευστικού (γρίπη, συγκυτιακός ιός). Σε αυτή την περίπτωση, η ανοσία αγέλης μπορεί να επιτυγχάνεται μόνο μέσω του εμβολιασμού, ο οποίος ενδέχεται να απαιτεί επανάληψη σε ετήσια βάση, προκειμένου να διατηρηθούν τα επίπεδα ανοσίας. Για το θέμα του lockdown, οι συντάκτες του άρθρου υπογραμμίζουν πως πρόκειται για ένα δίλημμα στο οποίο συγκρούονται η Δημόσια Υγεία και η Οικονομία. Όταν, όμως, δεν είναι διαθέσιμα τα θεραπευτικά μέσα και τα εμβόλια, το lockdown μπορεί να αποτρέψει μαζικές απώλειες ανθρώπινων ζωών από τη γρήγορη διασπορά του ιού σε έναν πληθυσμό χωρίς ανοσολογική απάντηση. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο σε χώρες με ανεπαρκή συστήματα Υγείας και κοινωνικές ανισότητες. Το lockdown έχει επιπτώσεις και στην υγεία των ανθρώπων, οι οποίες πρέπει να αξιολογούνται σε σχέση με τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει. Μεταξύ άλλων, προκαλεί περιορισμούς στην πρόσβαση στο σύστημα Υγείας σε χρονίως πάσχοντες και ψυχολογικά προβλήματα σε ενηλίκους και παιδιά που δεν πηγαίνουν στο σχολείο. Η οικονομική επίπτωση του lockdown μπορεί να γίνει ορατή και σε πλευρές της Δημόσιας Υγείας, κυρίως μέσω της αυξημένης ανεργίας και των ανισοτήτων. Για τον σκοπό αυτό, τα περιοριστικά μέτρα πρέπει να λαμβάνονται κατόπιν αξιολόγησης, ώστε να ισορροπεί το όφελος στις εμπεκόμενες παραμέτρους. Η διατήρηση ενός «σκληρού» lockdown θα μπορούσε να έχει βάση όταν αναμένεται ένα ασφαλές, αποτελεσματικό και σε επαρκείς ποσότητες εμβόλιο, στο τέλος των περιορισμών. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι σαφές, καθώς υπάρχουν προβληματισμοί σε σχέση με τα αντισώματα, ενώ ενδέχεται το εμβόλιο να έρθει αργά, για να αλλάξει ουσιαστικά την πορεία της επιδημίας. Πληροφορίες: iatronet.gr Διαβάστε ακόμα: Σοκαριστική πρόβλεψη από τον ΠΟΥ: : Έως και 10.000 περισσότερα παιδιά τον μήνα ενδέχεται να πεθάνουν από υποσιτισμό λόγω κορωνοϊού ...

    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/tsiodras-me-anosia-tis-agelis-tha-kleisei-o-kyklos-tis-pandimias-to-megalo-dilimma-toy-lockdown-dimosia-ygeia-i-oikonomia/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. οχι στα τεστ κορωνα ιου. μη θελουμε να βγαλουμε μονοι μας τα ματια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. οι σημερινοί Χριστιανοί φοβουνται και τον ίσκιο τους! ενω θα έπρεπε να παίρνουμε κουράγιο από το Ευαγγέλιο:
    Μαρκ. 16,17 σημεῖα δὲ τοῖς πιστεύσασι ταῦτα παρακολουθήσει· ἐν τῷ ὀνόματί μου δαιμόνια ἐκβαλοῦσι· γλώσσαις λαλήσουσι καιναῖς·
    Μαρκ. 16,17 Υπερφυσικά δε σημεία στους πιστεύοντας που θα μαρτυρούν την αλήθειαν της πίστεώς των, θα ακολουθήσουν τα εξής· Με την πίστιν και την επίκλησιν του ονόματός μου θα διώξουν δαιμόνια· θα ομιλήσουν ξένας γλώσσας, νέας και αγνώστους εις αυτούς.
    Μαρκ. 16,18 ὄφεις ἀροῦσι· κἂν θανάσιμόν τι πίωσιν, οὐ μὴ αὐτοὺς βλάψει· ἐπὶ ἀῤῥώστους χεῖρας ἐπιθήσουσι, καὶ καλῶς ἕξουσιν.
    Μαρκ. 16,18 Θα σηκώσουν με τα χέρια τους φίδια φαρμακερά, χωρίς να πάθουν τίποτε από το δάγκωμά των· και εάν ακόμη πιουν κανένα θανατηφόρον δηλητήριον, δεν θα τους βλάψη· θα βάζουν τα χέρια των επάνω στους αρρώστους και εκείνοι, θα γίνωνται καλά”. (Τα θαύματα, που έκαμεν Εκείνος θα κάνουν και αυτοί).17 "These are some of the signs that will accompany believers: They will throw out demons in my name, they will speak in new tongues, 18 they will take snakes in their hands, they will drink poison and not be hurt, they will lay hands on the sick and make them well."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ειπε:
    Αμφιλόχιος Ράντοβιτς “Θα πάω φυλακή αλλά εκκλησίες δε θα κλείσω

    ...Τις τελευταίες ημέρες ο Μητροπολίτης Αμφιλόχιος παρότι όλα έδειχναν ότι θα ξεπεράσει τον κίνδυνο, εμφάνισε οξεία πνευμονία που είχε ως αποτέλεσμα τα χάσει την ζωή του.

    Πηγή: https://www.voria.gr/article/pethane-apo-koronoio-o-mitropolitis-mavrovouniou-amfilochios

    τί λέτε, τον φάγανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. εφιάλτης, θρίλερ, δολοφόνοι...

    διαβάζουμε τί λέει μία νοσοκόμα:
    Θα σας μεταφέρω μόνο, τα λόγια ενός 49χρονου ασθενή θετικού στον Κορωνοϊό, με πολύ σοβαρή δύσπνοια, λίγες ώρες πριν διασωληνωθεί, λόγια που με κομμάτιασαν......

    Ασθμαίνοντας μας είπε: "Σας παρακαλώ πολύ μη με διασωληνώσετε ακόμη, σας υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να αναπνέω καλύτερα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. βλέπε σχόλιο 1 Οκτωβρίου...η Θεσ/νίκη πήγαινε καλά (νηπιαγωγειο) ...και τώρα κλείνουν και τις Εκκλησίες στην Θεσσαλονίκη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. δολοφόνοι οι αφορισμένοι από τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο:

    ἀναστέλλονται τά χειρουργεῖα τῶν ἀσθενῶν κατά 80% στίς περιοχές ὑψηλοῦ κινδύνου, πλήν τῶν ὀγκολογικῶν κι ἐπειγόντων περιστατικῶν!

    Σημειωτέον, ὅμως, γεννᾶται ἡ ἀπορία γιά τό ποιός θά καθορίζει ποιό περιστατικό εἶναι «ἐπεῖγον»;…https://tasthyras.wordpress.com/2020/11/03/%e1%bd%81-%ce%ba%ce%bf%cf%81%ce%bf%cf%8a%ce%b4%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%af-%ce%bf%e1%bc%b1-%cf%80%ce%b1%ce%bd-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%b9%ce%bf%ce%b9-%cf%84%e1%bf%86%cf%82-%e1%bd%91%ce%b3/#more-20973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ο κορωνα ιός έδειξε πως η πλειοψηφία των ανθρώπων ζει για την κοιλιά. οι αξίες και τα ιδανικά πανε στην άκρη. υπάρχει, όμως, ακόμη το λειμμα, οι Χριστιανοί που τολμουν, που διαμαρτύρονται, που αναζητουν τρόπο για συμμετοχή στην Θεία Ευχαριστία.

    δυστυχως στο σύστημα δεν χωράει το "πατρίς-θρησκεία-οικογένεια". προτιμουν το "ψωμί-παδεία-ελευθερία".
    αλλά ο Χριστός μας λέει "ουκ επ'άρτω μόνω ζήσεται άνθρωπος". αυτή η πρόταση τινάζει στον αέρα τον κομμουνισμό και όλη την αριστερά.
    Ματθ. 4,4 Ὁ δὲ ἀποκριθεὶς εἶπε· γέγραπται, οὐκ ἐπ᾿ ἄρτῳ μόνῳ ζήσεται ἄνθρωπος, ἀλλ᾿ ἐπὶ παντὶ ῥήματι ἐκπορευομένῳ διὰ στόματος Θεοῦ.
    Ματθ. 4,4 Ο δε Ιησούς απάντησεν· “είναι γραμμένον εις την Παλαιάν Διαθήκην· Ο άνθρωπος δεν θα ζη με άρτον μόνον, αλλά και με κάθε λόγον που βγαίνει από το στόμα του Θεού. (Οταν δε ο Θεός το είπη, ζη ο άνθρωπος και χωρίς τροφήν).
    4 Ὁ Ἰησοῦς ἀπεκρίθη, «Εἶναι γραμμένον ὅτι ὁ ἄνθρωπος δὲν θὰ ζήσῃ μόνον μὲ ψωμὶ ἀλλὰ μὲ κάθε λόγον, ὁ ὁποῖος ἐξέρχεται ἀπὸ τὸ στόμα τοῦ Θεοῦ».
    Kαι εκείνος απαντώντας είπε: Eίναι γραμμένο: «Mονάχα με ψωμί δεν θα ζήσει ο άνθρωπος, αλλά με κάθε λόγο που βγαίνει από το στόμα τού Θεού».
    Λουκ. 4,4 καὶ ἀπεκρίθη ὁ Ἰησοῦς πρὸς αὐτὸν λέγων· γέγραπται ὅτι οὐκ ἐπ᾿ ἄρτῳ μόνῳ ζήσεται ἄνθρωπος, ἀλλ᾿ ἐπὶ παντὶ ῥήματι ἐκπορευομένῳ διὰ στόματος Θεοῦ.
    Λουκ. 4,4 Και απεκρίθη ο Ιησούς προς αυτόν και είπεν· “είναι γραμμένο εις την Αγίαν Γραφή, ότι δεν θα ζήση ο άνθρωπος μόνον με άρτον, αλλά και με κάθε λόγον, που βγαίνει από το στόμα του Θεού. Εάν ο Θεός δώση διαταγήν, ημπορεί να ζήση ο άνθρωπος και χωρίς άρτον”.
    Δευτ. 8,3 καὶ ἐκάκωσέ σε καὶ ἐλιμαγχόνησέ σε καὶ ἐψώμισέ σε τὸ μάννα, ὃ οὐκ ᾔδεισαν
    οἱ πατέρες σου, ἵνα ἀναγγείλῃ σοι, ὅτι οὐκ ἐπ᾿ ἄρτῳ μόνῳ ζήσεται ὁ ἄνθρωπος, ἀλλ᾿ ἐπὶ
    παντὶ ῥήματι τῷ ἐκπορευομένῳ διὰ στόματος Θεοῦ ζήσεται ὁ ἄνθρωπος.
    Σας εταλαιπώρησε, σας αφήκε να πεινάσετε και κατόπιν σας έδωσε ως καθημερινόν σας
    ψωμί το μάννα, το οποίον δεν εγνώριζαν οι προπάτορές σας, δια να διδάξη εις σας, ότι
    δέν ζη ο άνθρωπος μόνον με τον συνήθη άρτον,άλλα ζη και με κάθε λόγον, ο οποίος
    εξέρχεται από το στόμα του Θεού (με θαύματα δηλαδή που κάνει ο Θεός).
    He made you go hungry, and then he gave you manna to eat, food that you and your ancestors had never eaten before. He did this to teach you that you must not depend on bread alone to sustain you, but on everything that the Lord says.
    3 He put you through hard times. He made you go hungry. Then he fed you with manna, something neither you nor your parents knew anything about, so you would learn that men and women don't live by bread only; we live by every word that comes from God's mouth.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ο Μητροπολίτης Χίου αγανάκτησε με την στάση των αστυνομικων. οι αστυνομικοί έγιναν πλέον αντιπαθητικά πρόσωπα. τελείωσε η ανεπιφύλακτα θετική στάση απέναντί τους. οργουελικές καταστάσεις:

    Αυτό που είπα να βγουν και να σταθούν έξω από την αυλή διότι οι επίτροποι μου είπαν ότι ήλθαν να δώσουν οδηγίες για τα άτομα που θα μπουν μέσα....
    https://www.ekklisiaonline.gr/nea/chiou-den-ipa-pote-anepithymitous-tous-astynomikous/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. σωστος
    Ο ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
    ΤΟ ΤΕΣΤ ΕΔΕΙΞΕ ΚΟΡΩΝΑ ΙΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. https://www.ted.com/talks/bill_gates_the_next_outbreak_we_re_not_ready?language=el#t-500744
    στο ανωτέρω βίντεο από τον Μάρτιο του 2015 ο μπιλ γκέιτς "προβλέπει" την επιδημία του κορωνα ιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. https://www.youtube.com/watch?v=6FFZOeQopDQ
    στο 13́...
    γεμισαν οι μεθ επειδη με το παραμικρο πανε στο νοσοκομειο. και ετσι η τρομοκρατια μεγαλωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. κορώνα-ιός ειναι το όνομά του. λέτε να ρίχνουν ΕΜΠΟΛΑ και να σκοτώνουν επιλεκτικά μερικούς που κατέχουν υψηλή θέση (που φορουν κορώνα), για να οδηγήσουν τα πράγματα εκει που θέλουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. https://www.youtube.com/watch?v=-Ii-vFeVvBY
    στο 15'και εξης: κακως ειναι στην ΜΕΘ η πλειοψηφία των νοσούντων. και πρίν τον κόβιντ οι ΜεΘ ηταν γεματες...μακρυά από τις ΜΕΘ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. διαβάζουμε: Συναγερμός σήμανε στο γηροκομείο Φλώρινας, καθώς αρκετοί εργαζόμενοι και φιλοξενούμενοι έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

    σχόλιο: μετράτε θύματα. το μισό γηροκομειο θα το αφανίσουν...όπως και στο Ασβεστοχώρι (βλέπε προηγούμενο σχόλιο)

    Πηγή: https://www.voria.gr/article/sinagermos-sto-girokomio-florinas-thetiki-ergazomeni-ke-filoxenoumeni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Ἀκοῦστε τουλάχιστον τόν Παγκόσμιο Ὀργανισμό Ὑγείας ὁ ὁποῖος στίς 26 Ὀκτωβρίου 2020 ἀνακοίνωσε ἐπίσημα «ὅτι ὁ κορωνοϊός εἶναι μιά ἥπια ἕως μέτρια ἴωση, ἡ θεραπεία τῆς ὁποίας δέν ἀπαιτεῖ νοσηλεία στό νοσοκομεῖο, ἀλλά περίθαλψη στό σπίτι...

    https://www.exapsalmos.gr/2020/12/02/archim-pavlos-ntanas-anoikti-epistoli-pros-ton-prothypourgo-tis-ellados-k-kyriako-mitsotaki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. http://panayiotistelevantos.blogspot.com/2020/12/blog-post_81.html
    Τα μέτρα όμως που λαμβάνονται δεν έχουν παρά ελάχιστη συμβολή στον έλεγχο της διασποράς του ιού,...οι θάνατοι που έχουν καταγραφεί στην Κύπρο αυτή την χρονιά, το 2020, είναι ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ σε σχέση με πέρυσι και σε σύγκριση με τα τρία τελευταία χρόνια!!!...όλος ο σχεδιασμός ελέγχου της επιδημίας με τις μάσκες έχει ανατραπεί με την πρόσφατη επιστημονική δημοσίευση που τεκμηριώνει ότι οι ασυμπτωματικοί φορείς ΔΕΝ μεταδίδουν τον ιό....Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης,

    MD, SM, ScD

    Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας

    Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου

    Λευκωσία, 8 Δεκεμβρίου 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. https://www.facebook.com/watch/?v=428268925220740
    τα λεει ολα με λιγα λογια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. “Είναι ένας κορωνοιός που δεν έχει κανένα περίεργο χαρακτηριστικό που να τον καθιστά αθάνατο και να μπορεί να μεταδίδεται ακόμα και από έναν νεκρό, επομένως δεν θεωρώ ότι δικαιολογούνται αυτά τα μέτρα που λαμβάνονται αυτή τη στιγμή όσον αφορά τις νεκροτομές και τις κηδείες”, υπογράμμισε.
    https://orthodoxostypos.gr/%ce%b4%ce%b5%ce%bd-%ce%b4%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%ce%bf%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%b5%ce%b9%cf%84%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. https://www.youtube.com/watch?v=ftYZSkexVJ0&feature=emb_title
    μπράβο στην Δήμητρα Παπαδήμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Γ. Γεραπετρίτης: Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ, θα είχαμε και μεγαλύτερο αριθμό νεκρών...«Και το λέω αυτό διότι αν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε κατά τη φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, γιατί η θνητότητα μέσα στις μονάδες είναι περίπου στο μισό, 45-50%», συμπλήρωσε.

    συμπέρασμα: όταν σε βάλουν σε μεθ, σε προορίζουν για θάνατο. μπράβο, πάντως που παραδέχεται ότι στις μεθ σκοτώνουν τους ανθρώπους. όπως τον Καστορίας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ωραιος ο γέροντας. επιγραφή τάφου: ήμουν καλά, πηγα στους γιατρούς για καλύτερα και τώρα βρίσκομαι εδω!
    και το άλλο: το πρωτο λάθος σου θα ειναι και το τελευταιο (για το εμβόλιο)!!
    https://www.facebook.com/Fonivoont/posts/259863055480744

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. https://www.youtube.com/watch?v=Jyr-5Vbs5J8
    στο ανωτέρω βίντεο ο π. Ιγνάτιος ομιλει για τον κορωνα ιό και τις μάσκες.
    τώρα ειναι στο νοσοκομειο...
    από κορώνα ιό πάσχει; από γρίπη; ή από έμπολα;;;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. τέστ! βρειτε τίς διαφορές!!

    1 Ο COVID-19 προσβάλλει διαφορετικά άτομα με διαφορετικούς τρόπους. Τα περισσότερα μολυσμένα άτομα εμφανίζουν ήπια έως μέτρια συμπτώματα και αναρρώνουν χωρίς να χρειάζεται να νοσηλευτούν.
    Πιο συχνά συμπτώματα:
    πυρετός
    ξηρός βήχας
    κούραση
    Πιο σπάνια συμπτώματα:
    πόνοι
    πονόλαιμος
    διάρροια
    επιπεφυκίτιδα
    πονοκέφαλος
    απώλεια γεύσης ή όσφρησης
    δερματικό εξάνθημα ή αποχρωματισμός στα δάχτυλα των χεριών ή των ποδιών
    Σοβαρά συμπτώματα:
    δυσκολία στην αναπνοή ή δύσπνοια
    πόνος ή πίεση στο στήθος
    απώλεια ομιλίας ή κίνησης
    2 ΕΜΠΟΛΑ.Ποια είναι τα συμπτώματα της νόσου; Η νόσος μπορεί να εκδηλωθεί με πυρετό, έντονους μυϊκούς πόνους, αίσθηση αδυναμίας, πονοκέφαλο και πονόλαιμο. Το επόμενο στάδιο της ασθένειας περιλαμβάνει εμετό, ναυτία, διάρροια, ανορεξία, κοιλιακό πόνο, εξάνθημα και δυσλειτουργία του ήπατος και των νεφρών. Μερικοί ασθενείς εμφανίζουν, επίσης, αιμορραγικές εκδηλώσεις εσωτερικών και εξωτερικών οργάνων (π.χ. αιμορραγίες από τη μύτη, τα ούλα, το δέρμα, αίμα στα εμέσματα ή/και στα κόπρανα, αιμορραγίες στα σημεία των ενέσεων) και πολυοργανική ανεπάρκεια. Η θνητότητα της νόσου κυμαίνεται από 25% έως 90%, ανάλογα με το είδος του ιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  94. ΠΟΥ: Πειραματικό φάρμακο για τον Έμπολα μπορεί να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του κορωνοϊού...Μετά από επίσημη ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το συγκεκριμένο φάρμακο, που είχε παραχθεί από την βιοτεχνολογική εταιρεία Gilead Sciences, παρουσιάζει ενδείξεις ότι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία των συμπτωμάτων του θανάσιμου κορωνοϊού.

    Πηγή: https://www.skai.gr/news/ygeia/pou-farmako-gia-empola-antimetopizei-ta-symptomata-koronoiou


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. άν, όμως, πας στο νοσοκομειο και θέλουν να σε στείλουν...τον κορώνα ιό τον κάνουν έμπολα...

      Διαγραφή
  95. πως γίνεται ένας να περνάει τον κορώνα-ιό χωρίς να το καταλάβει, άλλος ως απλή ίωση, άλλος με δύσπνοια και άλλος να πεθαίνει;
    μήπως στοχευμένα ρίχνουν τον έμπολα, σκοτώνουν κάπου κάπου έναν επώνυμο ή ανώνυμο και τα παρουσιάζουν όλα ως κορώνα-ιό;
    μήπως μέσα στις ΜΕΘ ρίχνουν τον έμπολα σε όσους ειναι γραμμένοι στην μαύρη λίστα;
    η 17Ν σκότωνε κάπου κάπου έναν δεξιό, ώστε να τρομοκρατουνται οι αντίπαλοι του πασοκιστάν.
    κάτι αντίστοιχο γίνεται και στις μέρες μας με την ιο-τρομοκρατία, που ειναι οικονομικός πόλεμος(ή ανακατάταξη των οικονομικων του πλανήτη) με βιολογικό μανδύα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμπέρασμα: να μας φυλάει ο Θεός, να μη βρεθουμε σε μέρος όπου έριξαν έμπολα και αν, μή γένοιτο, συμβει κάτι τέτοιο, να μας προστατεύσει...

      Διαγραφή
  96. καθόμαστε και συζηταμε για το εμβόλιο, τη στιγμή που ο κορώνα ιός ειναι ένα στημένο οικονομικό παιχνίδι. αφου ειναι κατασκεύασμά τους ο ιός, δικά τους ειναι και τα εμβόλια και μάλιστα έτοιμα από πέρυσι. φυσικά και δεν θα το κάνουμε, αφου είτε θα ειναι ακίνδυνο, είτε επικίνδυνο -σε ένα μικρό ποσοστό ή για κάποιες ομάδες ανθρώπων-, για να μη ρισκάρουμε και για να μην παίξουμε το παιχνίδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!
    να δώσει ο Θεός να μη μας ρίξουν έμπολα. κι αν μας ρίξουν, να μη χρειαστει να παμε στο νοσοκομειο. και αν μας πανε, να μη μας βάλουν στην Μ.Ε.Θ. κι αν μας βάλουν στην Μ.Ε.Θ., να μη μας σκοτώσουν με ενδονοσοκομιακή λοίμωξη ή με κάτι άλλο, π.χ. έμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. η υπόθεση του κορώνα- ιου με λίγα λόγια:


    ότι 80% των κρουσμάτων με κορονοϊό θα είναι ασυμπτωματικά ή θα έχουν ήπια νόσο, 15% θα νοσήσουν και 5% θα χρειαστούν εντατική. “Ἀκοῦστε τουλάχιστον τόν Παγκόσμιο Ὀργανισμό Ὑγείας ὁ ὁποῖος στίς 26 Ὀκτωβρίου 2020 ἀνακοίνωσε ἐπίσημα «ὅτι ὁ κορωνοϊός εἶναι μιά ἥπια ἕως μέτρια ἴωση, ἡ θεραπεία τῆς ὁποίας δέν ἀπαιτεῖ νοσηλεία στό νοσοκομεῖο, ἀλλά περίθαλψη στό σπίτι…”https://www.exapsalmos.gr/2020/12/02/archim-pavlos-ntanas-anoikti-epistoli-pros-ton-prothypourgo-tis-ellados-k-kyriako-mitsotaki/ Γ. Γεραπετρίτης: Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ, θα είχαμε και μεγαλύτερο αριθμό νεκρών...«Και το λέω αυτό διότι αν υποθέσουμε ότι είχαμε 5.000 ΜΕΘ αυτό θα σήμαινε κατά τη φυσιολογική φορά των πραγμάτων ότι θα είχαμε έναν πολύ μεγαλύτερο αριθμό νεκρών, γιατί η θνητότητα μέσα στις μονάδες είναι περίπου στο μισό, 45-50%», συμπλήρωσε.
    (συμπέρασμα: όταν σε βάλουν σε μεθ, σε προορίζουν για θάνατο. παραδέχεται ότι στις μεθ σκοτώνουν τους ανθρώπους. όπως τον Καστορίας...άρα να δώσει ο Θεός να μην είμαστε στο 5%, διότι μπορει να μας ρίξουν έμπολα ή να “παμε” από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη. μακρυά από τεστ, νοσοκομεια και εμβόλια)
    η μάσκα δεν εμποδίζει την διασπορά εργαστηριακά επιβεβαιωμένων αναπνευστικών ιώσεων.
    (αλλά η τηλεόραση μας τρομοκρατει και η αστυνομία μας λέει να φοραμε μάσκες και να κραταμε αποστάσεις!)
    ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας παραδέχεται την ανοσία της αγέλης που επέλεξε η ΣΟΥΗΔΙΑ: http://lefteria.blogspot.com/2020/09/blog-post_542.html
    (άρα πρέπει να κολλήσουμε κορώνα ιό).
    και το ωραιο: να τος ο τσιόδρας! τώρα παραδέχεται ότι με την ανοσία της αγέλης θα τελειώσει ο κορωναιός: Με ανοσία αγέλης, η οποία θα επιτευχθεί με εμβολιασμό, έκθεση στον κορωνοϊό ή συνδυασμό και των δύο, θα κλείσει ο κύκλος της πανδημίας, επισημαίνουν σε άρθρο τους στο επιστημονικό περιοδικό «Scandinavian Journal of Public Health» ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας…http://www.mixanitouxronou.gr/tsiodras-me-anosia-tis-agelis-tha-kleisei-o-kyklos-tis-pandimias-to-megalo-dilimma-toy-lockdown-dimosia-ygeia-i-oikonomia/
    (άλλα μας λέει στην τηλεόραση…)
    πως γίνεται ένας να περνάει τον κορώνα-ιό χωρίς να το καταλάβει, άλλος ως απλή ίωση, άλλος με δύσπνοια και άλλος να πεθαίνει;
    μήπως στοχευμένα ρίχνουν τον έμπολα, σκοτώνουν κάπου κάπου έναν επώνυμο ή ανώνυμο και τα παρουσιάζουν όλα ως κορώνα-ιό;
    μήπως μέσα στις ΜΕΘ ρίχνουν τον έμπολα σε όσους ειναι γραμμένοι στην μαύρη λίστα;
    η 17Ν σκότωνε κάπου κάπου έναν δεξιό, ώστε να τρομοκρατουνται οι αντίπαλοι του πασοκιστάν.
    κάτι αντίστοιχο γίνεται και στις μέρες μας με την ιο-τρομοκρατία, που ειναι οικονομικός πόλεμος(ή ανακατάταξη των οικονομικων του πλανήτη) με βιολογικό μανδύα.
    Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!
    να δώσει ο Θεός να μη μας ρίξουν έμπολα. κι αν μας ρίξουν, να μη χρειαστει να παμε στο νοσοκομειο. και αν μας πανε, να μη μας βάλουν στην Μ.Ε.Θ. κι αν μας βάλουν στην Μ.Ε.Θ., να μη μας σκοτώσουν με ενδονοσοκομιακή λοίμωξη ή με κάτι άλλο, π.χ. έμπολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  99. ήξερες ότι; …
    1) το 80% των κρουσμάτων με κορονοϊό θα είναι ασυμπτωματικά (επομένως έχει ήδη επέλθη η “ανοσία της αγέλης” και τελείωσε η υπόθεση) ή θα έχουν ήπια νόσο...Στο 0,15% η πραγματική θνητότητα της Covid-19 σε παγκόσμιο επίπεδο (επομένως, που ειναι η πανδημία; και γιατί να φοβόμαστε, όταν οι πιθανότητες να πεθάνουμε ειναι τόσο λίγες;).
    2) η μάσκα δεν εμποδίζει την διασπορά αναπνευστικών ιώσεων. (αν κάποιος μπει στο νοσοκομειο λόγω αναπνευστικων προβλημάτων, μπορει να οφείλεται και σε γρίπη -αλήθεια, τί έγινε με την γρίπη, εξαφανίστηκε;;; -. το θέμα ειναι να μην τον βάλουν σε μαύρη λίστα “βάσει πρωτοκόλλου”...).
    3) ο παγκόσμιος οργανισμός υγείας - και ο τσιόδρας σε επιστημονικά συνέδρια- παραδέχεται την “ανοσία της αγέλης” που επέλεξε η ΣΟΥΗΔΙΑ. (άρα πρέπει να κολλήσουμε κορώνα-ιό αλλά με φυσικό τρόπο- όχι εμβόλιο, όχι τέστ).
    4) και ένα “συνομωσιολογικό”: κάπου κάπου ρίχνουν έμπολα - ή τον αφήνουν σε ΜΕΘ και κολλα ενδονοσοκομειακή λοίμωξη- και σκοτώνουν κάποιον επώνυμο ή ανώνυμο, το παρουσιάζουν ως κορώνα-ιό και έτσι τρομοκρατουν τους ανθρώπους. η όλη υπόθεση έχει σχέση με την παγκόσμια οικονομία. μπήκαμε σε περίοδο αλλαγων στα κοινωνικοοικονομικοπολιτικά ζητήματα του πλανήτη. ο Θεός να δώσει να καθυστερήσει το 666.
    5) ο μητσος, ο τάκης, ο τσίπρας τρωνε, πίνουν, διαδηλώνουν χωρίς μάσκα, επειδή ξέρουν… κι εσύ, φόρα μάσκα, κάνε ράπιντ τέστ, κάνε εμβόλια και φάε παράλυση και άλλες παρενέργειες. και ενω οι ίδιοι σου λένε ότι έχει παρενέργειες, εσύ πας και το κάνεις. ποιός φταίει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. τα σχόλιά μου στο:https://www.youtube.com/watch?v=ML2dLnteT6Q

    1. Πανιερώτατε, την ευχή σας. φύγετε αμέσως από το νοσοκομειο...
    2. ειπαν στον πρώην Αιγιαλείας Αμβρόσιο "Σεβασμιώτατε, έχετε κορώνα-ιό, να πατε στο νοσοκομειο" και εκεινος τους ειπε, και πολύ σωστά, "ούστ" και δεν πηγε στο νοσοκομειο. ο μακαρίτης Καστορίας Σεραφείμ, του ειπαν οι γιατροί της Καστοριας να μην πάει στο νοσοκομειο, θα περάσει ο κορώνα-ιός στο σπίτι του αλλά, δυστυχως, δεν τους άκουσε, άκουσε τους γιατρούς της Αθήνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. ένα ειδος αντίστασης στο θέατρο του παραλόγου που ζουμε ειναι να μη φοραμε μάσκα-φίμωτρο ή, αν φοβόμαστε το πρόστιμο, να τις έχουμε κατεβασμένες και να τις ανεβάζουμε όταν βλέπουμε κανένα ρουφιάνο ή συριζόμπατσο (δεν ειναι όλοι οι αστυνομικοί ίδιοι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. σχόλιο στο: https://tasthyras.wordpress.com/2021/04/08/%e1%bd%81-%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%89%ce%bd%ce%bf%cf%8a%cf%8c%cf%82-%e1%bd%81-%cf%85%e1%bc%b1%cf%8c%cf%82-%cf%84%e1%bf%86%cf%82-%e1%bc%80%cf%80%cf%89%ce%bb%ce%b5%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%af/?unapproved=11498&moderation-hash=d35b057ce13774aad4126907b8925a96#comment-11498
    δεν κυβερνανε οι πολιτικοί αλλά οι τραπεζίτες. οπότε η ανάλυση ειναι ελλιπής. αν πάλι πουμε την λέξη "εβραιοι", οι μισοί θα φοβηθουν και οι αλλοι μισοί θα αγριέψουν...
    πάντως όσα γίνονται ειναι λογικά. η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμου γίνεται και αυτόματα με την μετάβαση από το χωράφι στην πόλη. αυτό, βέβαια, δεν αμνηστεύει τους δολοφόνους τύπου γκέιτς...
    όσο για τους Χριστιανούς, θα γίνει και Εκκλησία κατακομβων, αλλά ποιό το όφελος όταν οι περισσότεροι των ανθρώπων θα μεταμορφωθουν σε ζόμπι;
    ήδη, όταν περπατάω και μου κάνουν παρατήρηση ορισμένοι "γιατί δεν φορας μάσκα;", νιώθω πως τα ζόμπι όπου νά 'ναι έρχονται.
    Σταυρέ του Χριστου σωσον ημας τη δυνάμει σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. η τύφλωση που συνοδεύεται από την κοινωνική προσαρμογή και τον ολοκληρωτισμό θα επιρρίψει την ευθύνη σε εκείνους που δεν ακολουθούν το επίσημα αφήγημα ή / και αρνούνται να εμβολιαστούν. Θα χρησιμεύσουν ως αποδιοπομπαίοι τράγοι. Θα προσπαθήσουν να τους αποσιωπήσουν. Και αν αυτό είναι επιτυχές, θα έρθει το τρομακτικό σημείο ανατροπής στη διαδικασία του ολοκληρωτισμού: μόνο μετά την πλήρη εξάλειψη της αντιπολίτευσης, το ολοκληρωτικό κράτος θα δείξει την πιο επιθετική του μορφή. Στη συνέχεια γίνεται – για να χρησιμοποιήσω τα λόγια της Χάνα Άρεντ – ένα τέρας που τρώει τα παιδιά του. Με άλλα λόγια, το χειρότερο ίσως δεν ήρθε ακόμη.

    Ποιες είναι οι σκέψεις σας αυτή τη στιγμή;

    Mattias Desmet – Νομίζω ότι τα ολοκληρωτικά συστήματα γενικά έχουν όλες τις ίδιες τάσεις να απομονώσουν μεθοδικά τους πληθυσμούς και ότι τα «άρρωστα» μέρη τους να τα απομονώνουν αργότερα και να τα σφραγίζουν σε στρατόπεδα, με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης. Αυτή η ιδέα προτάθηκε επίσης αρκετές φορές κατά τη διάρκεια της Coronacrise, αλλά απορρίφθηκε ως “ανεφάρμοστη” λόγω της κοινωνικής αντίστασης. (Σ.Σ. αυτό που έκανε πιλοτικά η Γερμανία δημιουργώντας τύπου στρατόπεδα συγκέντρωσης για αντιφρονούντες κόβιντ) Αλλά αυτή η αντίσταση θα συνεχιστεί εάν ο φόβος συνεχίσει να αυξάνεται; Ίσως να υποψιάζεστε ότι είμαι υπερβολικά παρανοϊκός, αλλά ποιος θα πίστευε, στις αρχές του 2020, ότι η κοινωνία μας θα μοιάζει με αυτήν που είναι σήμερα; Η διαδικασία του ολοκληρωτισμού βασίζεται στο υπνωτιστικό αποτέλεσμα ενός αφηγήματος και μπορεί να σπάσει μόνο από ένα άλλο αφήγημα. Ελπίζω λοιπόν ότι περισσότεροι άνθρωποι αμφισβητούν τον υποτιθέμενο κίνδυνο του ιού και την ανάγκη για τα τρέχοντα μέτρα, και τολμούν να μιλήσουν δημόσια.(σσ. αυτό είναι το φάρμακο: διαρκής δημόσια αμφισβήτηση )
    https://emperorsclothes.gr/covid-19/7836/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Με πόνο, αλλά με πίστη και ελπίδα στο Θεό, σας γνωρίζουμε ότι ο πολυαγαπημένος μας π. Νικόλαος Μανώλης άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή λόγω σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων υγείας,
    https://katanixi.gr/poikila/ekoimithi-o-p-nikolaos-manolis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. του έρριξαν έμπολα, δεν θέλησε να πάει σε νοσοκομειο κι έτσι πέθανε. έπρεπε να πήγαινε σε νοσοκομειο, ο Θεός θα του έστελνε καλούς γιατρούς, δεν ειναι όλοι δολοφόνοι,και ίσως γλίτωνε. παράδειγμα ο π. Ιγνάτιος...

      Διαγραφή
  105. τα καλά του κορώνα ιου
    1.αυξήθηκαν οι καταθέσεις στην τράπεζα.
    2. μειώθηκαν οι θάνατοι κατά μερικές χιλιάδες(ίσως επειδή περιορίστηκαν οι εισαγωγές στα νοσοκομεια για τους ασθενεις εκτός κόβιντ και οι άσκοπες μεταβάσεις εκει).
    3. μειώθηκαν και οι αμαρτίες, αφου έκλεισαν τα μπαρ, τα ξενυχτάδικα κλπ.
    4. ξεκουράζονται οι άνθρωποι, παίρνουν και επιδόματα-συντάξεις-μισθούς.
    5. μειώθηκαν τα άσκοπα σούρτα φέρτα, μειώθηκαν και τα τροχαια δυστυχήματα.
    6. μειώθηκαν τα έξοδα των φοιτητων και οι μαθητές απαλλάχτηκαν από την ανοησία του σχολείου.
    όσον αφορα την στάση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας, εξηγειται: ο κορώνα ιός μπορει αν ειναι απλή γρίπη αλλά ο ΕΜΠΟΛΑ υπάρχει και σκοτώνει. κάπου κάπου ρίχνουν έμπολα, σκοτώνουν κάποιον επώνυμο ή ανώνυμο, το παρουσιάζουν ως κορώνα-ιό και έτσι τρομοκρατουν τις μάζες. όταν, λοιπόν, πάει ο εβραιος και λέει στον Αρχιεπίσκοπο "την τάδε μέρα θα αρρωστήσει ο τάδε αρχιερέας (ή ιερέας ή λαϊκός) και μετά από τόσες μέρες θα πεθάνει", τί θα κάνει ο Ιερώνυμος και ο κάθε Ιερώνυμος;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. πολλοί θάνατοι από το εμβόλιο: https://www.youtube.com/watch?v=AZvogx0SdQk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. κι άλλος Αρχιμανδρίτης!!!...
    https://www.youtube.com/watch?v=NoYqH3aayys

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. οποιος εμβολιαζεται με αυτα τα εμβολια θα βραχυκυκλωνει και τελικα θα καταργει το ανοσιοποιητικο του συστημα, μενοντας απολυτα εκτεθειμενος σε οτιδηποτε εχθρικο στο περιβαλλον του, διχως καμμια απολυτως αμυνα. Το αποτελεσμα ειναι αυτονοητο. Ξεκιναει απο μολυνσεις και αυτοανοσα νοσηματα και καταληγει σε θανατο.
    http://trelogiannis.blogspot.com/2021/04/blog-post_959.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. στην Αφρική δεν υπάρχει, ακόμα, κορώνα ιός. η ζωή συνεχίζεται κανονικά: http://trelogiannis.blogspot.com/2021/04/blog-post_336.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. πηρε μίζα από την φάιζερ ο δήμαρχος; οι δημοσιογράφοι του λένε ότι υπάρχουν και άλλα εμβόλια και αυτός επιμένει, μόνο της φάιζερ το εμβόλιο θέλει!!! (φυσικά, κανένα εμβόλιο δεν ειναι καλό, ούτε τα τέστ-τα οποία δημιουργουν το πρόβλημα των κρουσμάτων. στην Κάλυμνο κάθε 2 με τρεις μέρες πεθαίνει ένας άνθρωπος (βάσει του πληθυσμου). τώρα όλοι πεθαίνουν από κορώνα ιό...
    https://www.youtube.com/watch?v=QTzIAcnuwok

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. κι αλλη δολοφονια
    http://trelogiannis.blogspot.com/2021/05/blog-post_65.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Γνωρίζετε ὅτι ὁ στόχος τῶν νεοταξικῶν εἶναι ἡ μείωση τοῦ ἀνθρώπινου πληθυσμοῦ σὲ 700 ἑκατομμύρια;
    Γνωρίζετε ὅτι ὁ ἐμβολιασμὸς εἶναι ἕνας τρόπος μείωσης τοῦ πληθυσμοῦ μὲ τὴν πρόκληση θανάτων, ἀνιάτων ἀσθενειῶν καὶ τὴ στείρωση τῆς νέας γενεᾶς;
    Εἶναι δυνατὸν σὲ ὅλα αὐτὰ τὰ ἀπάνθρωπα καὶ ἀντιχριστιανικὰ ποὺ σχεδιάζει ἡ Νέα Τάξη, πατριάρχες, ἀρχιερεῖς καὶ ἱερεῖς νὰ μεταφέρουν στὰ πνευματικά τους τέκνα ὅ,τι τὸ πρόβλημά μας εἶναι μόνο γιατρικὸ καὶ ὄχι πνευματικό;
    Ὡς ἐκ τούτου, οἱ πόρτες τῶν ἐκκλησιῶν τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως Μόρφου θὰ εἶναι ἀνοιχτὲς ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. μακαρία η οδός...
    https://www.newsbomb.gr/ellada/story/1194097/koronoios-pella-nekri-68xroni-pethane-liges-ores-meta-to-emvolio?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=Newsletter+(09.05)+b

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. ΚΥΡΙΑΚΉ, 9 ΜΑΪ́ΟΥ 20
    Τι λένε οι καραγκιόζηδες τώρα ; ΚΙΝΔΥΝΕΎΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΑΠΌ COVID ΜΕΤΆ ΤΗΝ ΠΡΏΤΗ ΔΌΣΗ! Τι έλεγαν οι απατεώνες πριν ; ΕΊΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΈΝΟΙ ΚΑΤΑ 99%..
    http://trelogiannis.blogspot.com/2021/05/covid-99.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και πολλοί τους εμπιστεύονται και πηγαίνουν και κάνουν τα εμβόλιά τους...μαζοχιστές...βάζουν το κεφάλι τους στον ντορβά...

      Διαγραφή
  115. να κάνετε όλοι εμβόλιο στα ελληνικά νησιά:
    Μυστήριο στις Σεϋχέλλες: Καλπάζει η πανδημία στο πιο εμβολιασμένο κράτος του πλανήτη
    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/seyhelles-pandimia-pio-emboliasmeno-kratos-ayxisi-maldibes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. 1. βλέπω μία εταιρεία δολοφόνων.
    2. μου λένε ότι το εμβόλιό τους ειναι σε πειραματικό στάδιο.
    3. κάθε μέρα - οι ίδιοι,χωρίς να ντρέπονται ή να φοβουνται- ανακοινώνουν παρενέργειες του εμβολίου ακόμα και θανάτους.

    πόσο ηλίθιος μπορει να ειναι κανείς για να πάει σ'αυτήν την διαβολοομάδα και να ζητήσει να εμβολιαστει;
    αν δεν ειναι ανόητος, τότε ειναι υπνωτισμένος, φοβισμένος ή πάσχει από το σύνδρομο της Στοκχόλμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. οταν λεμε δολοφονοι, το εννοουμε
    http://trelogiannis.blogspot.com/2021/05/blog-post_113.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Βυζάντιο και κορώνα ιός
    αν όλος ο πλανήτης ηταν μία Ορθόδοξη Χριστιανική αυτοκρατορία, οι άρχοντες και η Εκκλησία θα μας έλεγαν να ζουμε ασκητικά, να μη ξοδεύουμε πολλά χρήματα, πολλή ενέργεια κλπ., διότι αυτό προβλέπει η Ορθόδοξη ηθική και ασκητική.
    σήμερα, επειδή η αυτοκρατορία δεν ειναι σε Ορθόδοξα χέρια, μας συμπεριφέρονται σαν ζωα.
    εάν ο σκοπός τους ειναι η οικονομία, να ξοδεύουμε λιγότερα, τότε μπορουμε να ανεχθουμε τα μέτρα τους, έστω και με δυσφορία ή αντιστεκόμενοι όσο μπορουμε, ο καθένας με τον τρόπο του.
    εάν, όμως, ο σκοπός τους ειναι να μας δολοφονήσουν, τότε πρέπει να ζηταμε την βοήθεια του Θεου και να αποφεύγουμε, όσο μπορουμε, τα τεστ, τα εμβόλια και τα νοσοκομεια.
    να δώσει ο Θεός να μη μας ρίξουν ΕΜΠΟΛΑ (ειδος κορώνα -ιου που σκοτώνει) και να μη μπουμε στο νοσοκομειο και "παμε" βάσει πρωτοκόλλου στη μεθ, στη διασωλήνωση και πρόωρα στην άλλη ζωή...
    παράλληλα με την πνευματική ζωή πρέπει να δουλεύει και το μυαλό μας με καλή πονηριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. επεσαν οι μασκες στην Αμερικη. οι δικοι μας 'προφητες' μας λενε για Σεπτεμβριο
    https://www.protothema.gr/world/article/1123714/baiden-gia-proti-fora-horis-maska-apo-ton-leuko-oiko-meta-tis-odigies-tou-cdc-einai-mia-spoudaia-mera/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ψεμα παει συννεφο.ενω μας λενε πως και οι εμβολιασμενοι μεταδιδουν τον ιο, οι ιδιοι μας λενε τερμα η μασκα. τρεχα γυρευε...

      Διαγραφή
  120. αφιερωμένο στους κληρικούς και λαϊκούς Ορθοδόξους Χριστιανούς, οι οποιοι εφονεύθησαν στα νοσοκομεια με έμπολα ή ενδονοσοκομειακή λοίμωξη ή λάθος θεραπεία:
    Αποκ. 6,9 Καὶ ὅτε ἤνοιξε τὴν πέμπτην σφραγῖδα, εἶδον ὑποκάτω τοῦ θυσιαστηρίου τὰς ψυχὰς τῶν ἐσφαγμένων διὰ τὸν λόγον τοῦ Θεοῦ καὶ διὰ τὴν μαρτυρίαν τοῦ ἀρνίου ἣν εἶχον·

    Και όταν το Αρνίον ήνοιξε την πέμπτην σφραγίδα, είδα κάτω από το ουράνιον θυσιαστήριον τας ψυχάς των μαρτύρων, που είχαν σφαγή κατά τους διωγμούς δια τον λόγον του Θεού και δια την μαρτυρίαν του Αρνίου, την οποίαν είχαν παραλάβει και εκρατούσαν ως ανεκτίμητον θησαυρόν.

    Αποκ. 6,10 καὶ ἔκραξαν φωνῇ μεγάλῃ λέγοντες· ἕως πότε, ὁ δεσπότης ὁ ἅγιος καὶ ὁ ἀληθινός, οὐ κρίνεις καὶ ἐκδικεῖς τὸ αἷμα ἡμῶν ἐκ τῶν κατοικούντων ἐπὶ τῆς γῆς;

    Και έκραξαν με φωνήν μεγάλην λέγοντες· “έως πότε, συ Κυριε, ο απόλυτος εξουσιαστής και κυρίαρχος των πάντων, ο άγιος και αληθινός, δεν κάμνεις δικαίαν κρίσιν και δεν παίρνεις εκδίκησιν και δεν επιβάλλεις τιμωρίαν δια το αίμα μας, που εχύθη αδίκως από τους κατοίκους της γης;”

    Αποκ. 6,11 καὶ ἐδόθη αὐτοῖς ἑκάστῳ στολὴ λευκή, καὶ ἐῤῥέθη αὐτοῖς ἵνα ἀναπαύσωνται ἔτι χρόνον μικρόν, ἕως πληρώσωσι καὶ οἱ σύνδουλοι αὐτῶν καὶ οἱ ἀδελφοὶ αὐτῶν οἱ μέλλοντες ἀποκτέννεσθαι ὡς καὶ αὐτοί.

    Και εδόθη εις καθένα από αυτούς στολή λευκή, αγγελική (που συμβολίζει τον θρίαμβον και την δόξαν), και ελέχθη εις αυτούς να αναπαυθούν και περιμένουν ολίγον ακόμη χρόνον, έως ότου συμπληρώσουν τον αριθμόν των μαρτύρων και των αγίων οι σύνδουλοί των και οι αδελφοί των, που έμελλον να μαρτυρήσουν και φονευθούν από τους διώκτας, όπως εμαρτύρησαν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. βάζετε κάτι που δεν σας καθιστά ούτε άνοσους ούτε μη μεταδοτικούς, ώστε η δικαιολογία περί κοινωνικής ευθύνης και προστασίας των συνανθρώπων σας να έχει πάει περίπατο προ πολλού.http://trelogiannis.blogspot.com/2021/05/blog-post_170.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. μας καθησύχασε

    Όπως εξηγεί στο LIVE NEWS ο Γιώργος Χρούσος, το πρόβλημα μπορεί να οφείλεται είτε σε ελαττωματική παρτίδα των εμβολίων, είτε σε εσφαλμένο τρόπο συντήρησής τους.

    «Ή το ένα ή το άλλο. Είτε πρόβλημα συντήρησης είτε κάτι συνέβη στην παρασκευή του εμβολίου. Πολλές φορές προκύπτουν προβλήματα όταν παράγεις τέτοια βιολογικά υλικά. Να ξέρετε ότι και τα 4 εμβόλια κάνουν θρόμβωση».

    απο τα ανωτέρω καταλαβαίνουμε ότι δεν ειναι όλα τα εμβόλια φονικά. πάντως πειράματα κάνουν και οι περισσότεροι ειναι στην ουρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Μέγας Βασίλειος: “τό νά στηρίζουμε τήν ἐλπίδα τῆς ὑγείας μας στά χέρια τῶν ἰατρῶν εἶναι κτηνῶδες, τοῦτο βλέπομε νά παθαίνουν μερικοί δύστυχοι, πού δέν διστάζουν νά ὀνομάζουν τούς ἰατρούς καί σωτῆρες”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. δεν τους αρεσει η φυσικη ανοσια, με αποτελεσμα να προκαλουν παρενεργειες στο 80% που θα νοσησουν πολυ ελαφρια. επομενως, οποιος νοσησει με φυσικο τροπο, δεν πρεπει να κανει εμβολιο, κινδυνευει

    η ανοσία που αναπτύσσει ο οργανισμός αφού νοσήσει από τον κορωνοϊό είναι πολύ πιο ισχυρή. «Μελέτες σε επιστημονικά κέντρα του εξωτερικού και του ΕΚΠΑ έδειξαν ότι η διάρκεια των αντισωμάτων ήταν μεγαλύτερη από αυτή που πιστεύαμε αρχικά» είπε η κ. Θεοδωρίδου που τόνισε πως πρόσφατη μελέτη δίνει χρόνο που ξεπερνά και τους 12 μήνες.
    Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/embolia-emboliasmos-nosoynton-koronoios-ranteboy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. διαβάζουμε και σχολιάζουμε:

    Με την πανδημία να έχει αλλάξει τη ζωή μας εδώ και σχεδόν ενάμιση χρόνο, παρατηρήθηκε παγκοσμίως μια στροφή προς τη θρησκεία. Αυτό άλλωστε δείχνει μελέτη ερευνητών οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η λέξη «προσευχή» βρισκόταν σε υψηλή θέση ανάμεσα στις αναζητήσεις στο Google σε σχεδόν 90 χώρες.... ένα παγκόσμιο γεγονός όπως η πανδημία μπορεί να αποβεί τραυματικό για αρκετούς ανθρώπους ανά τον κόσμο λόγω της απομόνωσης, της ασθένειας και τον φόβο του θανάτου που αυτή δημιούργησε.
    Αμφισβητώντας την πίστη
    Όσοι άνθρωποι βιώνουν κάποιο βαθύ ψυχολογικό τραύμα, τείνουν να αμφισβητούν την πίστη τους, το νόημα της ζωής αλλά και να αναρωτιούνται γιατί άσχημα πράγματα συμβαίνουν σε καλούς ανθρώπους.
    σχόλιο: πέθαναν πολλοί καλοί άνθρωποι και καλοί Χριστιανοί και μάλιστα κληρικοί με έργο στην Εκκλησία και την κοινωνία. η επίσημη θέση ειναι πως το επέτρεψε ο Θεός. μία ακόμη θέση λέει ότι για την πανδημία δεν φταίει ο Θεός αλλά οι τραπεζίτες. αυτοί σκοτώνουν ένα ποσοστό ανθρώπων, για να επιβάλουν τα σχέδιά τους. οπότε, δεν πρέπει να απομακρυνόμαστε από τον Θεό και την προσευχή αλλά να έχουμε υπ'όψιν και τις παγίδες των παγκοσμιοποιητων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. η διάκρισις ειναι η ανώτερη αρετή. αν κάποιος δεν μπορει να διακρίνει την παγίδα των εμβολίων, τί σόι Χριστιανός ειναι; το “(ει δυνατόν) θα πλανηθουν και οι εκλεκτοί”, από τώρα φαίνεται πως θα ισχύει και στο τέλος της Ιστορίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. υπάρχει και αυτή η περίπτωση για όποιον αναγκαστει να κάνει εμβόλιο:
    Μαρκ. 16,18 ὄφεις ἀροῦσι· κἂν θανάσιμόν τι πίωσιν, οὐ μὴ αὐτοὺς βλάψει· ἐπὶ ἀῤῥώστους χεῖρας ἐπιθήσουσι, καὶ καλῶς ἕξουσιν.
    Μαρκ. 16,18 Θα σηκώσουν με τα χέρια τους φίδια φαρμακερά, χωρίς να πάθουν τίποτε από το δάγκωμά των· και εάν ακόμη πιουν κανένα θανατηφόρον δηλητήριον, δεν θα τους βλάψη· θα βάζουν τα χέρια των επάνω στους αρρώστους και εκείνοι, θα γίνωνται καλά”. (Τα θαύματα, που έκαμεν Εκείνος θα κάνουν και αυτοί). 18 they will take snakes in their hands, they will drink poison and not be hurt, they will lay hands on the sick and make them well."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. οι αριστεροί Χριστιανοί μετρανε τα θύματα από τον κορώνα ιό (ή από τον ΕΜΠΟΛΑ).
    οι δεξιοί Χριστιανοί μετρανε τα θύματα από τα εμβόλια.
    διαλέξτε και πάρτε!!!
    μας βάλανε, λέει ο Όσιος Παΐσιος, σε ένα καλάθι, μας πανε όπου θέλουν και μας λένε "πίστευε ό,τι θέλεις".
    αν πεις πως τα θύματα από τον κορώνα ιό δεν ειναι από τον κορώνα ιό αλλά από τον ΈΜΠΟΛΑ, θα σε πουν συνομωσιολόγο και θα συνεχίσουν να φορουν τη μάσκα.
    αν πεις πως τα εμβόλια έχουν παρενέργειες και θανάτους, θα σου πουν πως πεθαίνουν κάθε μέρα άνθρωποι είτε από εμβόλια είτε από άλλους λόγους. δηλαδή, αποφασισμένοι να γίνουν πειραματόζωα.

    οπότε, αν δουμε πως κάποιος κάνει εμβόλιο για να μη χάσει τη δουλειά του, του λέμε: "κἂν θανάσιμόν τι πίωσιν, οὐ μὴ αὐτοὺς βλάψει" και ο Θεός βοηθός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Από Νίκο Αντωνιάδη
    _________________
    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ !!
    Και η ΣΥΝΕΧΕΙΑ του στην ΚΩ !!
    Μαθαίνω τώρα ότι την Ανθή Καμπουράκη,
    την είχαν στην ΚΛΙΝΙΚΗ ΚΟΒΙΝΤ ,
    ΚΑΙ με ΜΟΡΙΑΚΟ τεστ ΑΡΝΗΤΙΚΟ !!!
    Αυτό είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ !!!
    Άρθρο 306 Ποινικού Κώδικα !!
    Μία γυναίκα με διαχρονική ευαισθησία στους πνεύμονες ,
    ΕΞΕΤΕΘΗ ΣΚΟΠΙΜΑ ,
    σε ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΙΟ !!!
    Και τώρα στην Κω ,
    σε μία Ανθή Καμπουράκη σε ΑΠΟΓΝΩΣΗ ,
    όπως η ίδια περιγράφει στα παιδιά της ,
    με άγνωστη, εννοείται, παροχή οξυγόνου ,
    είναι τώρα στον αξονικό τομογράφο ,
    για να διαπιστώσουν οι γιατροί της Κω ,
    αν οι συνάδελφοί τους αγωνιστές της Καλύμνου ,
    πέτυχαν αυτό που επιδίωξαν ,
    με την έκθεση της Ανθής Καμπουράκη στον ιό !!!
    Πάμε δηλαδή τώρα να ακούσουμε για «ευρήματα» και «διηθήσεις» !!
    Με τη γνωστή μετά συνέχεια...
    Το καταλαβαίνετε ότι θα πάτε όλοι φυλακή ,
    ή πήρατε θάρρος από τα ακαταδίωκτα των λοιμωξιολόγων ;;
    Σας λέω λοιπόν ,
    ότι ούτε τα ακαταδίωκτα αυτά θα γλιτώσουν τους λοιμωξιολόγους από τη φυλακή ,
    ούτε ακαταδίωκτο θα υπάρξει ποτέ για δολοφονίες !!
    Συνεννοηθήκαμε ;;https://www.facebook.com/marianna.roupaliotiantoniadi/posts/2844665562455281

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Νίκο Αντωνιάδη
      _______________________
      ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ & ΚΩ :
      ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 59 & 60 !!
      ΑΝΘΗ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ, 70 ΕΤΩΝ :
      ΤΟ Α Π Ο Λ Υ Τ Ο ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!
      -Εισήχθη με αρνητικό τεστ στο νοσοκομείο Καλύμνου.
      -Είχε πυρετό, δύσπνοια, 80% οξυγόνο :
      "Αυτά είναι κόβιντ", είπαν !!
      Φυσικά.
      Καθώς τα συμπτώματα π.χ. της γρίπης είναι αυτά του εγκεφαλικού, του εμφράγματος και της κίρρωσης του ήπατος.
      Σωστά;
      Έτσι είναι.
      Μετά την εισαγωγή, το απόλυτο σκοτάδι στην ενημέρωση.
      Στις 3 τα ξημερώματα καλεί η Ανθή τα παιδιά της.
      -"Με παίρνουν" !!
      Πού την πάνε, δεν ήξερε.
      Ούτε αυτό !!
      Αγωνίζονται οι γιατροί μας στα νοσοκομεία. Παλεύουν με την φοβερή πανδημία με αυτοθυσία στα νοσοκομεία. Δεν έχουν χρόνο για ανούσιες ενημερώσεις.
      Είναι τέτοια μάλιστα η αυτοθυσία και η αυταπάρνησή τους, που πολλές φορές μπαίνουν μέσα στους θαλάμους covid και στις Μ.Ε.Θ. χωρίς μάσκα.
      Για συμπαράσταση στους ασθενείς.
      Κάτι σαν αυτομαστίγωμα.
      Τέτοια συμπαράσταση.
      Άνθρωποι.
      Μετά την κλήση αυτή, το τηλέφωνο κλειστό.
      Πριν από λίγο το σήκωσε.
      -"Είμαι στην Κω" !!
      Προφανώς στο νοσοκομείο της Καλύμνου τα μπέρδεψαν.
      Νόμιζαν ότι η Ανθή έχει δηλώσει συμμετοχή στον κοινωνικό τουρισμό.
      Ίσως μετά να την πάνε στη Μύκονο.
      -"Μου δίνουν κάτι φάρμακα, δεν μου λένε τι είναι" !!
      Ίσως γιατί δεν έχουν σημασία αυτά, και να της πουν δεν θα καταλάβει, και άλλωστε δεν είναι γιατρός για να ρωτά.
      Μάντης δεν είμαι, ούτε έκανα μεταπτυχιακό στο Μαντείο των Δελφών.
      Αλλά μία στοιχειώδη πρόβλεψη μπορώ να την κάνω.
      Το τηλέφωνο της Ανθής δεν θα μείνει για πολλή ώρα ακόμα ανοιχτό.
      Δεν αποκλείεται βέβαια να υπάρξει μία τελευταία κλήση.
      -"Θα με διασωληνώσουν".
      Καθόλου δεν αποκλείεται.
      Ή θα είναι κλειστό το κινητό της και τα παιδιά της θα την ψάχνουν.
      Και μετά, είτε πετύχουν το νοσοκομείο τα παιδιά, είτε κάποια στιγμή τους καλέσουν από αυτό ,
      θα μάθουν ότι διασωληνώθηκε ,
      και ,
      είτε θα περιμένουν να τους πουν σε ποιο νοσοκομείο της Κρήτης ή της Αθήνας θα τη μεταφέρουν ,
      είτε την έχουν μεταφέρει ήδη.
      Δεν αποκλείεται να τους πάρουν και κατευθείαν από Κρήτη ή Αθήνα.
      Έχει συμβεί πολλές φορές και αυτό.
      Α, ναι.
      Ξέχασα.
      Κάτι άκουσαν τα παιδιά ότι η μεταφορά έγινε για την αποσυμφόρηση του νοσοκομείου της Καλύμνου.
      Βέβαια.
      Είναι γεμάτα τα νοσοκομεία και ασφυκτιούν.
      Με ανθρώπους που νοσηλεύονται χωρίς να νοσούν.
      Και άλλους που θέλουν να υπογράψουν και να φύγουν αλλά δεν τους αφήνουν.
      Δεν είναι όμως αυτό που νομίζετε.
      Είναι επειδή οι αγωνιστές μας συνδέονται τόσο πολύ με τους ασθενείς που δεν θέλουν να φύγουν. Θέλουν να τους έχουν κοντά τους.
      Από αγάπη.
      Τέτοιοι άνθρωποι είναι.
      Φαντάζομαι ότι τώρα που όλη Ελλάδα στρέφει το βλέμμα της στην Ανθή Καμπουράκη, μέσα από εδώ, αλλά και το makeleio.gr στο οποίο θα γίνει η ίδια δημοσίευση ,
      να αλλάξει κάπως η ενημέρωση ,
      και να βγει η Ανθή από το πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού...

      Διαγραφή
  130. η γάτα και το ποντίκι
    μας παίζουν όπως η γάτα το ποντίκι.
    σε πρώτη φάση λένε "μάσκες στα γυμναστήρια όλοι". με το που αρχίζουν τα μπινελίκια, διότι δεν ειναι λογικό να κάνεις γυμναστική με μάσκα, το γυρίζουν και λένε"μόνο οι αναερόβιοι γυμναζόμενοι". φυσικά και αυτό ειναι ανοησία, δηλαδή αυτοί που σηκώνουν βάρη πρέπει να φορουν μάσκα;;;;
    ενω αυτοί που τρέχουν, αερόβια άσκηση, δεν χρειάζεται (τί καλοί άνθρωποι. έκαναν την χάρη στους γυμναζόμενους να μη φορανε μάσκα!! μιλαμε ξεπερνουν και τον φτωχούλη του Θεου).
    αν και στο δρόμο βλέπουμε κάτι τύπους να τρέχουν φορωντας μάσκα!!!
    μιλαμε για πολλή επιστήμη. όχι μάσκα, ναι μάσκα. όχι υποχρεωτικά τα εμβόλια, ναι έμμεσα. όχι στον εμβολιασμό των παιδιων...και μετά από λίγο λένε "προς το παρόν"...
    παλιά ειχε μία σειρά με τον "αόρατο άνθρωπο". ένας τέτοιος χρειάζεται σήμερα, να σκοτώνει κάθε μέρα και έναν από αυτούς και να μη μπορουν να τον πιάσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. https://mariosdimopoulos.com/epidimies/ebola-i-megali-apati/

    ό,τι γίνεται σήμερα ειναι επανάληψη αυτου που έγινε πρίν 6 μόλις χρόνια!!! η μόνη διαφορά ότι γίνεται σήμερα σε πιό μεγάλη κλίμακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. http://repository.library.teiwest.gr/xmlui/bitstream/handle/123456789/4118/%CE%9F%CE%99%20%CE%93%CE%9D%CE%A9%CE%A3%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%9F%CE%99%20%CE%91%CE%A0%CE%9F%CE%A8%CE%95%CE%99%CE%A3%20%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%9D%CE%9F%CE%A3%CE%97%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%A4%CE%A9%CE%9D%20%CE%93%CE%99%CE%91%20%CE%A4%CE%9F%CE%9D%20%CE%99%CE%9F%20%CE%95%CE%9C%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%91.pdf?sequence=1&isAllowed=y

      Διαγραφή
  132. αρα το θεμα ειναι οικονομικο
    https://www.pronews.gr/kosmos/993765_ti-symvainei-me-ta-emvolia-me-emvoliasmeno-75-toy-plithysmoy-i-hili-anakoinonei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. https://trelogiannis.blogspot.com/2021/06/blog-post_619.html
    τα λέει όλα ο π. Στυλιανός Καρπαθίου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. https://tasthyras.wordpress.com/2021/06/25/γέροντας-ευθύμιος-ο-υποχρεωτικός-εμβ/?fbclid=IwAR2P29ETjSJJvnigxHuuk0_MnhfIdlmXYgCrXvuEPUilE6iNufv5JpkiFyA
    Ο Π. Ευθύμιος τα λέει όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Θαυμάστε λογικη:
    Σχολιάζοντας τις αμφιβολίες του κόσμου και ιδίως των νέων παιδιών ως προς τον εμβολιασμό, η κυρία Παγώνη, ανέφερε πως: «τα παιδιά είναι έτσι επειδή λέγαμε από την αρχή ότι και να νοσήσουν οι νέοι δεν θα έχουν σοβαρά συμπτώματα.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ατομικη σας ευθυνη, λεει το τσαρδι
    https://orthodoxostypos.gr/%ce%b1%cf%84%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%b7-%cf%83%ce%b1%cf%83-%ce%b5%cf%85%ce%b8%cf%85%ce%bd%ce%b7-%cf%84%ce%bf-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%b9%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. οι δολοφονοι εμβολιαζουν και εγκυους...ξεχασανε την θαλιδομιδη, την εμφανιση καρκινου της σε 18χρονες παρθενες, επειδη η μητερα τους εκανε αντικαρκινικο εμβολιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Πρώτη φορά βλέπουμε αρρώστια που χρειάζεται τεστ για να καταλάβεις ότι είσαι άρρωστος, και θεραπεία που αρρωσταίνει τους υγιείς (εμβόλιο) για να μην κολλήσουν από τους αρρώστους! Τί εμβόλιο είναι αυτό που όταν το κάνεις, κινδυνεύεις εσύ από αυτόν που δεν το έχει κάνει; Και αντίστροφα, κινδυνεύει και αυτός που δεν το έχει κάνει από εσένα που το έχεις ήδη κάνει; Πρωτοφανές και ύπουλο…Το εμβόλιο αυτό δεν παρέχει καμία ανοσία, οι εμβολιασμένοι με τους ανεμβολίαστους έχουν τα ίδια αντισώματα. Περισσότερα αντισώματα έχουν μόνο όσοι έχουν φυσικά νοσήσει. Ενώ όσον αφορά τις παρενέργειες, αυτές προκαλούν ακόμη και το θάνατο. Τα άλλα φάρμακα, όταν βλέπουμε ότι προκαλούν παρενέργειες σοβαρές τα αποσύρουμε, εδώ έχουμε εμβόλια που σκοτώνουν κόσμο κι όμως συνεχίζουμε να τα κάνουμε; Γιατί; https://tasthyras.wordpress.com/2021/07/23/%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b9%ce%ba%ce%ac-%ce%b8%ce%b1-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%ce%b8%ce%b5%ce%af-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%ac%ce%bb%ce%b7-%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%af%ce%b4%ce%b1-%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%bc%ce%b2/#more-32224

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Πάει και ο Νίκος Χειλαδακης...
    https://attikanea.info/%CF%83%CE%BF%CE%BA-%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%B1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. ανάποδος κόσμος. ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου λέει:

    “Έχω πολλές επιστολές και θα τις παρουσιάσω στη Σύνοδο που κακίζουν τους κληρικούς που λένε στους δικούς τους να μην εμβολιαστούν και έχουμε θανάτους. Μια γυναίκα προχθές έχασε το παιδί της και αναθεματίζει τον παπά γιατί δεν έβαλε εμβόλιο ο γιος της, πέθανε και άφησε γυναίκα με παιδιά. Ποιος θα κοιτάξει τώρα τα παιδιά του;”

    σχόλιο
    και ποιός σου λέει αρχιεπίσκοπε και κυρα κατίνα ότι ο γιός πέθανε από τον μή εμβολιασμό;
    που ξέρεις αν δεν του ρίξανε έμπολα;
    ή μήπως τον σκοτώσανε στην μεθ από ενδονοσοκομειακή λοίμωξη;
    πάντως το εμβόλιο θα τον έστελνε μία ώρα γρηγορότερα, αν ηταν φαρμακωμένο, διότι υπάρχουν και πλασέμπο, τα οποια παίρνουν οι ανώτερες τάξεις, ίσως και ο αρχιεπίσκοπος...

    το σωστό ειναι να λέμε:
    δεσποτάδες, πόσους ανθρώπους στείλατε με το να τους προτείνετε τον εμβολιασμό;
    άλλο να αρρωστήσω ή και να πεθάνω, αν το επιτρέψει ο Θεός, από κορώνα ιό ή έμπολα και άλλο να βάλω από μόνος μου το κεφάλι στον ντορβά με τον εμβολιασμό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. ο παπα λουδοβικος δεν μας τα λέει καλά. μέγας διαστρεβλωτής των πραγμάτων. παρακάτω τα σχόλιά μου στο βίντεό του:https://www.youtube.com/watch?v=aUuHHSgBtmw
    π. Γ. Θ.
    και που την ειδε την μεταφυσικοποίηση! η άρνηση του εμβολίου ειναι καθαρά ενδοκοσμικό θέμα...δεν κάνω εμβόλιο, διότι δεν εμπιστεύομαι τον μητσο, τον τάκη, τον αφορισμένο, την παγώνη, τον τσιόδρα κλπ.

    π. Γ. Θ.
    Διαστρεβλωνει κ τον π. Επιφανειο, ο οποίος λέει πως αν δεν εμπιστεύεσαι το Θεό, παίρνεις ασπιρινη

    π. Γ. Θ.

    Άλλο να αρρωστήσω από Εμπολα, επειδή θα το επιτρέψει ο Θεός κ άλλο να βάλω από μόνος μου το κεφάλι μου στο ντορβα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και ο άγιος Παΐσιος ηταν εναντίον των φαρμάκων. κάνουν, έλεγε, καλό σε ένα όργανο αλλά βλάπτουν αλλου.

      Διαγραφή
    2. Στη Βουλγαρία, επειδή είναι φτωχοί, άρα εξαρτώνται περισσότερο από τον Θεό κ την φύση, οι εμβολιασμοί είναι στο 15%

      Διαγραφή
    3. Όταν εμφανιστεί ο τελικός Αντίχριστος με το 666,δεν θα κάνει το ίδιο; οποίος θέλει το κάνει αλλά όποιος δεν θέλει δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πουλάει...

      Διαγραφή
  142. Τον ιό τον έφτιαξαν άνθρωποι και όχι ο Θεός. Άρα όταν προσευχομαστε κάποιοι γελάνε. Εμείς προσευχομαστε να μη μας ρίξουν ΕΜΠΟΛΑ...
    Τα εμβολια τα έφτιαξαν αυτοί που έφτιαξαν και τον κορώνα ιό.
    Άρα δεν τους εμπιστευομαστε και δεν μπαίνουμε στο παιχνίδι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. διαβάζουμε και σχολιάζουμε:
    Κοιμήθηκε εν Κυρίω ένας σπουδαίος κληρικός. Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Λογγοβάρδας κυρός Χρυσόστομος έχασε την ζωή του από κορωνοιό. Ο μεταστάς υπήρξε αδιάβλητος κληρικός, ταπεινή ψυχή, ιεραποστολική μορφή και ακαταμάχητος εχθρός του Οικουμενισμού και των νεωτερισμών.Γνήσιος και έντιμος άνθρωπος που αφιερώθηκε ψυχη τε και σώματι στον Χριστό και την Εκκλησία Του.Δυστυχώς ο μεταστάς ήταν αρνητής των υγειονομικών μέτρων για τον κορωνοιό με αποτέλεσμα να μολυνθεί από τον θανατηφόρο ιό. Δεν ήθελε καν να νοσηλευτεί και άργησε πολύ να πάει στο νοσοκομείο με αποτέλεσμα να χάσει την μάχη με
    τον φονικό ιό.

    σχόλιο στο ανωτέρω
    εδω εφαρμόζεται η θεωρία μου. του ρίξανε έμπολα, έπρεπε να πάει στο νοσοκομειο. δυστυχως νόμισε πως ειναι κορώνα ιός, δηλαδή απλή ίωση ή γρίπη, έκατσε στο κελλί του και εκοιμήθη.
    ο Θεός να τον αναπαύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πηγε στο νοσοκομειο αλλά καθυστερημένα. ίσως τον σκότωσαν με ενδονοσοκομειακή λοίμωξη ή μή δίδοντάς του την κατάλληλη θεραπεία για ΕΜΠΟΛΑ.

      Διαγραφή
  144. Πέθανε η Φώφη Γεννηματά.μήπως έφταιξε και το εμβόλιο;
    Ο Μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος διασωληνωμενος λόγω κοβιντ. Μήπως τον βάλανε στο στόχαστρο;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. διαβάζουμε:
    ΠΟΥ – Ίσως εμφανιστεί νέος ιός που δεν θα μπορούμε να περιορίσουμε.

    σχόλιο:
    δηλαδή, ο κορώνα ειναι ελεγχόμενος, μπορει να περιοριστει, σκοτώνουν λίγους λίγους ελεγχόμενα.
    με τον νέο ιό θα σκοτώνουν σωρηδόν; θα ειναι πραγματική πανδημία;
    μήπως θα ειναι οι εμβολιασμένοι που θα πεθαίνουν και θα το αποδίδουν σε νέο ιό;
    οψόμεθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. Η αριστερά,με το ηθικό πλεονέκτημα, έδειξε το προσωπάκι της και ζητούν τεστ και στους Ιερούς Ναούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.protothema.gr/greece/article/1178199/iera-sunodos-mono-me-test-oi-anemvoliastoi-stous-naous/
      ο τσιπρας συνεννοηθηκε με τον Ιερωνυμο...ο μητσος εκανε πως χαλαρωνει...μας δουλευουνε κανονικα...συμπαιγνια

      Διαγραφή
    2. ξεφτιλα...
      Με δύο λόγια, η Εκκλησία προτείνει αυτό που δεν τολμά η κυβέρνηση να εφαρμόσει.

      Ωστόσο, πρόσθεσε ο κ. Τσίπρας, η Πολιτεία οφείλει να αναλαμβάνει τις ευθύνες της και να μην τις πετά στην Εκκλησία για συστάσεις προς τους ανεμβολίαστους συμπολίτες μας.

      Τέλος, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε την ανάγκη η Εκκλησία να εντείνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια να πειστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συμπολίτες μας για την ανάγκη άμεσου εμβολιασμού.

      Διαγραφή
    3. Να σημειωθεί ότι σε καμία χώρα της Ευρώπης δεν ισχύουν μέτρα απαγόρευσης εισόδου σε χώρους λατρείας λόγω υγειονομικών περιοριστικών μέτρων.

      Διαγραφή
    4. που φτασαμε

      Εκνευρισμό προκάλεσε επιστολή του μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιακώβου προς τους ιερείς οι οποίοι αρνούνται να εμβολιασθούν, την ώρα που υπάρχει πολιτική αντιπαράθεση για τη μη διενέργεια rapid test τους ανεμβολίαστους που επιθυμούν να ασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα.

      Σύμφωνα με την επιστολή, οι περίπου 35 ιερείς οι οποίοι αρνούνται να εμβολιασθούν έχουν διορία μιας εβδομάδας να κάνουν έστω την πρώτη δόση του εμβολίου, αλλιώς θα τεθούν σε αργία η οποία θα συνοδεύεται και με στέρηση του μισθού τους.

      «Εντελόμεθα όπως εντός μιας Εβδομάδας προβήτε εις τον εμβολιασμόν κατά του κοροναϊού, ειδ’ άλλως θα σας επιβληθεί αργία άνευ αποδοχών μέχρις ότου εμβολιαστείτε» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης στην επιστολή του.

      Διαγραφή
  147. Διαβαζουμε:
    καθηγητής Πνευμολογίας μιλώντας στην ΕΡΤ ανέφερε ότι «μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα μολυνθούν 1 εκατομμύριο ανεμβολίαστοι και από αυτούς το 5% με 7% θα καταλήξει στα νοσοκομεία».

    Μάλιστα προέβλεψε ότι ο θάνατοι των ανεμβολίαστων πιθανόν να φτάσουν ακόμη και τις 3.500.

    Σχόλιο
    Δηλαδή η θνησιμότητα είναι στο 0,3%...μιλάμε για πανδημία...
    Και γιατί μόνο ανεμβολιαστοι,αφού και οι εμβολιασμενοι νοσούν και πεθαινουν;
    Και από που το ξέρει ότι οι θάνατοι θα είναι από κορώνα ιο; δεν υπάρχει ενδονοσοκομειακη λοιμωξη; δεν δίνουν λανθασμένη θεραπευτική αγωγη; δεν υπάρχουν τα πρωτόκολλα του θανατου;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. Όταν αρρωστήσει κάποιος από εμπολα,πρέπει να πάει στο νοσοκομείο.ο κορώνα ιός είναι γρίπη αλλά χρειάζεται διακρισις...μπορεί να πέσει σε καλά χέρια και να γλιτώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. Α Η προσφορά της δεκάτης είναι μια αρχή της Παλαιάς Διαθήκης. Η δεκάτη ήταν υποχρεωτική υπό τον νόμο, κατά τον οποίο οι Ισραηλίτες έπρεπε να δίνουν το 10%, απ’ όλα αυτά που κέρδισαν ή παρήγαγαν, για την Ιερά Σκηνή / Ναό. (Λευιτικό 27:30, Αριθμοί 18:26, Δευτερονόμιο 14:24).
    Β Ως προς την αύξηση του πληθυσμού, λέει ο Γκέιτς: «Ο κόσμος έχει σήμερα 6,8 δις ανθρώπους, και κατευθύνεται στο να φτάσει έως και τα 9 δις. Τώρα, εάν κάνουμε μια πραγματικά καλή δουλειά ως προς τα νέα εμβόλια, τα συστήματα υγείας, τις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας, θα μπορούσαμε ίσως να μειώσουμε τον αριθμό αυτό κατά 10% .
    Γ Συμπέρασμα: το ένα δέκατο των εμβολίων ειναι δηλητηριασμένα…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. https://www.huffingtonpost.gr/2017/02/19/eidhseis-diethnes-bill-gates-bioterrorism-pyrhnikospolemos_n_14855942.html

    από το ανωτέρο άρθρο συμπεραίνουμε ότι: δεν έχουμε πανδημία αλλά στοχευμένη βιολογική τρομοκρατία. ρίχνουν κάπου κάπου έμπολα ή κάτι άλλο, σκοτώνουν ορισμένους, το παρουσιάζουν ως κορώνα ιό και εκει γίνεται το μπέρδεμα και η τρομοκρατία των μαζων. τα εμβόλια μπορει να ειναι μολυσμένα σε ποσοστό 10%, το δείχνει η αύξηση των θανάτων, και ανά πασα ώρα και στιγμή μπορει να ρίχνουν νέους ιούς, ώστε να παραλύει η οικονομία και να μειώνεται ο παγκόσμιος πληθυσμός. την ευλογιά μαλλον θα την ρίξουν στην Αφρική και στην Ινδία.
    να δώσει ο Θεός να μη μας βάλουν στο στόχαστρό τους και αν μας πιάσουν να μην πάθουμε πνευμονία ούτε να χρειαστουμε να μπουμε στο νοσοκομειο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. https://www.tanea.gr/2021/12/03/world/mpil-gkeits-sto-mellon-mporei-na-antimetopisoume-ious-proion-viotromokratias/

    Στο ανωτέρω άρθρο βλέπουμε τι πραγματικά είναι ο κορώνα ιός, βιοτρομοκρατια και όχι πανδημια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. Οι δημόσιοι θεσμοί, σημειώνει ο Γκέιτς, πρέπει να είναι σημαντικοί παίκτες σε μάχες όπως η αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής ή η πρόληψη της επόμενης πανδημίας. «Εάν οι άνθρωποι δεν σας εμπιστεύονται, δεν πρόκειται να υποστηρίξουν σημαντικές νέες πρωτοβουλίες. Και όταν εμφανίζεται μία μεγάλη κρίση, είναι λιγότερο πιθανό να ακολουθήσουν τις απαραίτητες οδηγίες για να την ξεπεράσουν».

    Στην ανάρτηση του ο Γκέιτς σημειώνει ότι οι ειδήσεις όλο το 24ωρο, οι τίτλοι με πολιτικά κίνητρα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παίζουν ρόλο στον «αυξανόμενο διχασμό» - και ότι οι κυβερνήσεις μπορεί να χρειαστεί να ρυθμίσουν τις διαδικτυακές πλατφόρμες για να σταματήσουν αποτελεσματικά την παραπληροφόρηση.

    Ο χρόνος μπορεί να είναι ουσιαστικός. Ο Γκέιτς εκφράζει την ανησυχία του ότι χωρίς γρήγορη παρέμβαση, οι Αμερικανοί μπορεί να εκλέγουν πολιτικούς που δημόσια ενθαρρύνουν τη δυσπιστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή, οι πολιτικοί είναι μαριονέτες, υπάρχουν ακόμη άνθρωποι σκεπτόμενοι που χαλανε τα σχέδιά τους, θα ακολουθήσουν κι άλλα κύματα βιοτρομοκρατιας, τα σοσιαλ μεντια θα λογοκριθουν κι άλλο.

      Διαγραφή
    2. Όπως η 17ν σκότωνε κάπου κάπου έναν δεξιό...έτσι και τώρα με την επαναλαμβανομενη στοχευμενη βιοτρομοκρατια θα προσπαθήσουν να πετύχουν τα σχέδιά τους, δηλαδή την επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας, την μείωση του πληθυσμού, τον έλεγχο όλων.

      Διαγραφή
    3. Και θα σκοτώνουν πολιτικούς και όσους τους πάνε κόντρα...γι αυτό να προσέχουμε μη μας ρίξουν ΕΜΠΟΛΑ.

      Διαγραφή
  153. η υπόθεση του κορώνα ιου με λίγες λέξεις:
    1 επανεκκίνηση της παγκόσμιας οικονομίας, 2 μείωση του παγκόσμιου πληθυσμου, 3 έλεγχος των πολιτων, 4 στοχευμένη βιοτρομοκρατία για την πραγματοποίηση των προηγουμένων.
    για τα τρία πρωτα δεν μπορουμε να κάνουμε τίποτα. για το τελευταιο προσευχόμαστε ώστε να μην μπουμε στο στόχαστρό τους, να μη μας ρίξουν επικίνδυνο κορώνα ιό, π.χ. έμπολα, να μην πάθουμε πνευμονία και μπουμε στο δίλημμα νοσοκομειο ή σπίτι, να μην υποκύψουμε στον εμβολιασμό. ο Θεός να συγχωρήσει τους δολοφόνους των νοσοκομείων…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. Η κλιματική αλλαγή θα μειώσει τις καταναλωτικές δαπάνες κατά 2 τρισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο κατά μέσο όρο έως το 2036...
    Το κυρίαρχο ζήτημα για τη δεκαετία του 2020 είναι το πώς οι παγκόσμιες οικονομίες αντιμετωπίζουν τον πληθωρισμό», δήλωσε ο Ντάγκλας ΜακΓουίλιαμς, αντιπρόεδρος του CEBR. «Ελπίζουμε ότι με σχετικά μέτρια προσαρμοστικά μέτρα θα τεθεί υπό έλεγχο ο μεταβατικός πληθωρισμός. Εάν όχι, τότε ο κόσμος θα χρειαστεί να προετοιμαστεί για ύφεση το 2023 ή το 2024».
    https://www.newmoney.gr/roh/bloomberg/meleti-ikonomologon-giati-vlepoun-nea-pagkosmia-ifesi-to-2024-i-chronologies-klidia/amp/

    Συμπερασμα:μετά τον κορώνα, για να συνεχίσει η μείωση της κατανάλωσης, θα επινοησουν άλλον ιό ή την κλιματική αλλαγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Ευχή διά τον κορωνοϊόν
    Τροπάριον, Ἦχος δ΄. Ταχὺ προκατάλαβε.
    Ταχὺς εἰς ἀντίληψιν, μόνος ὑπάρχων Χριστέ, ταχεῖαν τὴν ἄνωθεν, δεῖξον
    ἐπίσκεψιν, τοῖς πάσχουσι δούλοις Σου· λύτρωσαι νοσημάτων, καὶ πικρῶν
    ἀλγηδόνων· ἔγειρον τοῦ ὑμνεῖν Σε, καὶ δοξάζειν ἀπαύστως· πρεσβείαις
    τῆς Θεοτόκου, μόνε Φιλάνθρωπε.
    Ο ΙΕΡΕΥΣ: Του Κυρίου δεηθώμεν.
    Κύριε ο Θεός ημών, ο τον προφήτην Ηλίαν τον Θεσβίτην εκλυτρωσάμενος, εκ των χειρών Αχαάβ και Ιεζάβελ, των πονηρών και ανόμων αρχόντων του Ισραήλ, ο τον σον θεράποντα Βασίλειον τον Μέγαν λυτρωσάμενος τω βραχίονί σου τω υψηλώ εκ του μυσαρού ειδωλολάτρου Ιουλιανού του παραβάτου, ο λυτρούμενος πάντας τους καταδυναστευομένους εκ της εξουσίας του αιώνος του απατεώνος τούτου, λύτρωσαι και νυν πάντα τον πιστόν λαόν σου εκ χειρός ανόμων, απίστων και δολίων δούλων του εχθίστου δράκοντος, οίτινες, τη συνδρομή της απατηλής και αργυρώνυτης και εφημέρου επιστήμης, τη επιβουλή της δαμοκλείου σπάθης της κοσμικής εξουσίας, κατεσκεύασαν ιούς θανατηφόρους δια την άλογον και λογικήν κτίσιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν γαρ τη προλαβούση περιόδω, ιούς εις βοειδή, πτηνά και ὕας, νυν δε και την έλλογον κτίσιν πλήξαντες δολίω απάτη, μετασκευάσαντες παλαιόν ιόν, το σχήμα της κορώνας φέροντα, και εξαπολύσαντες αυτόν εις άπασαν την οικουμένην δια του αέρος. Εξ αυτού δε, πολλοί αδελφοί ημών βαρέως ησθένησαν και εν κόπω απέθανον ή εκ της ασθενείας ταύτης ή εξ αμελείας ή εξ αγνοίας των νοσηλευόντων ή ολιγωρίας ή και τεχνηέντως κατόπιν εντολής των ανωτέρω ανόμων υιών της απωλείας.
      Συν τούτοις δε, άνθρωποι κερδοσκόποι και δόλιοι τω φόβω χρησαμένων, εις άπασαν την οικουμένην ανέπτυξαν εμβόλια μεστά ανόμου τεχνολογίας, κυτταρικών σειρών επί τούτω εκτρωθέντων εμβρύων, συνέμειξαν δε ταύτα αδενοειδείς αλόγων ζώων και τη συνδρομή απάσης της εξουσίας επέβαλον εφ’ ημάς, μη λογισάμενοι ότι ούτω πορευόμενοι απολούμεθα ως οι κατοικούντες εν Σοδόμοις και Γομόροις, οίτινες εν πάση ανωμαλία και κτηνοβασία συνέμειξαν τοις κτήνεσι την πνοήν του Θεού, τον άνθρωπον, και ούτως οικτρώς απώλοντο από προσώπου της γης.
      Είτα, θελόντων εξουδενώσαι πάντας και υποδουλώσαι τω αντιδίκω διαβόλω και πλήρως εξαθλιώσαι, ελέγχουσιν πλήρως και ενσυνειδήτως, εκόντων ή ακόντων ημών, άπασαν την ζωήν ημών, ως ο υιός της απωλείας, ο Αντίχριστος, επιθυμεί μη επιτρεψάντων ημας εργασθήναι ή τραφήναι.

      Διαγραφή
  156. Νυν δε Κύριε του ελέους και της φιλανθρωπίας, επάκουσον λαού βοώντος εκ βάθους καρδίας. Λύτρωσαι την οικουμένην, την κληρονομίαν Σου, την ποίμνην Σου ήν περιεποιήσω τω τιμίω Σου αίματι, εκ χειρων ανδρών αδίκων επιζητούντων και το σώμα ημων και την ψυχήν απωλέσαι.
    Επάκουσον ημών των αμαρτωλών ως επήκουσας Εζεκίου εν τη θλίψει της καρδίας αυτού, Ηλίαν και Ησαΐαν, ως επήκουσας λαού μετανοούντος σάκκω και σποδώ εν Νινευή, ότι μονώτατοι εσμέν των παροικούντων την γην.
    Οι πλείονες άνθρωποι, υπέκυψαν τη δολιότητι των, εξ ανάγκης ή εκουσίως συμμετέσχον εις τα σχέδια αφανισμού του ανθρωπίνου γένους .
    Γνωρίζοντες τα της αμαρτίας επίχειρα, τα της παρακοής οψώνια, παρακαλούμεν Σε, Κύριε του ελέους και της φιλανθρωπίας, συγχώρησον πάντας τους αδελφούς ημών, οίτινες εν αγνοία των επλανήθησαν. και ως ο Στέφανος ο Πρωτομάρτυς και Αρχιδιάκονος και η Σου η άρρητος φιλανθρωπία επί του Σταυρού συγχωρήσαντες πάντας, ούτω Κύριε και νύν μη στήσεις αυτοίς την αμαρτίαν ταύτην.
    Λύτρωσαι αυτούς εκ των χειρών αυτών, ως ελυτρώσω Δανιήλ τον εν τω λάκκω των λεόντων εμπεσόντα, πάντας ημάς πρόσδεξαι τη συνήθει φιλανθρωπία Σου, ρύσαι ημάς από πάσης ιοβόλου ιώσεως, εξαιρέτως δε, ρύσαι ημάς εκ χειρός αδίκων δολίων κερδοσκόπων υπηρετούντων τον Βελίαρ.

    Κύριε του ελέους, συγχώρησον πάντας τους αδελφούς ημών, τον κλήρον και τον φιλόχριστον λαόν και εξάγαγε ημάς εις αναψυχήν.
    Παύσον πάσας τας ασθενείας, την νεότητα περιφρούρησον, το γήρας περικράτησον, τους ολιγοψύχους επισυνάγαγε, τους πεπλανημένους επανάγαγε, τη Ση παντοδυνάμω δρακί περιφρούρησον πάντας ημάς, και σύναψον εις εν. διχασμού και διαφοράς ανωτέρους διαφύλαξον, ίνα εν τη Ση αγάπη, εν τη Ση πατρική αγκάλη, σκέπη και προστασία μετά χαράς πάντοτε εμμένοντες.
    Πρεσβείαις της Παναχράντου και Παναμώμου Δεσποίνης ημών Θεοτόκου, των αγίων Φωτοειδών Αγγέλων και Αρχαγγέλων, των αγίων Ιατρών Αναργύρων και πάντων των αγίων. ότι Αγαθός και Φιλάνθρωπος Θεός υπάρχεις και Σοι την δόξαν αναπέμπομεν τω Πατρί και τω Υιώ και τω Αγίω Πνεύματι νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων Αμήν.

    Τροπάριον, Ἦχος δ΄. Ταχὺ προκατάλαβε.
    Ταχὺς εἰς ἀντίληψιν, μόνος ὑπάρχων Χριστέ, ταχεῖαν τὴν ἄνωθεν, δεῖξον
    ἐπίσκεψιν, τοῖς πάσχουσι δούλοις Σου· λύτρωσαι νοσημάτων, καὶ πικρῶν
    ἀλγηδόνων· ἔγειρον τοῦ ὑμνεῖν Σε, καὶ δοξάζειν ἀπαύστως· πρεσβείαις
    τῆς Θεοτόκου, μόνε Φιλάνθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. ο σημίτης, όταν ένα εκατομμύριο Έλληνες έχασαν τα λεφτά τους στο χρηματηστήριο, ειπε: ας πρόσεχαν.
    λέτε να γίνει το ίδιο και τώρα με τα εμβόλια;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρ. 30,20 τοιαύτη ὁδὸς γυναικὸς μοιχαλίδος, ἥ, ὅταν πράξῃ, ἀπονιψαμένη, οὐδέν φησι πεπραχέναι ἄτοπον.

      Παρ. 30,20 Τέτοιος είναι ο δρόμος και ο τρόπος της μοιχαλίδος γυναικός, η οποία, όταν διαπράξη το αμάρτημα, νίπτεται και διαλαλεί, ότι τίποτε το άτοπον δεν έχει διαπράξει.
      20 This is how an unfaithful wife acts: she commits adultery, takes a bath, and says, "But I haven't done anything wrong!"

      Διαγραφή
  158. Έδωσαν κόλλυβα στην παγωνη...έρχεται το τέλος της...ο Θεός να αναπαύσει τους χιλιάδες δολοφονηθεντες αδελφούς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. λέει η γκάγκα:
    "δὲν μπορῶ νὰ τοῦ ἐγγυηθῶ ὅτι δὲν θὰ πυροδοτηθεῖ ἕνα ἀνοσολογικὸ νόσημα(με το εμβόλιο), ἀλλὰ μπορῶ νὰ τοῦ ἐγγυηθῶ ὅτι ἂν κολλήσει (κορώνα ιό), τὸ νόσημα θὰ πυροδοτηθεῖ πολὺ περισσότερο».

    σχόλιο στα ανωτέρω:
    1 το εμβόλιο μπορει να προακαλέσει καρκίνο.
    2 ο κορώνα ιός μπορει να προκαλέσει καρκίνο(;).
    3 τί ειναι προτιμώτερο να αρρωστήσεις από το εμβόλιο ή από το ΑΝ κολλήσεις κορώνα ιό; το εμβόλιο μπορεις να το αποφύγεις στα σίγουρα, τον ιό αν εισαι τυχερός. άρα προτιμαμε το ρίσκο με τον κορώνα ιό και όχι με το εμβόλιο.
    αλοίμονο σε όσους έβαλαν το κεφάλι τους στον ντορβά από μόνοι τους (ή από πίεση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επίσης, και οι εμβολιασμένοι κολλανε τον κορωνα ιό, οπότε λέει "μπορω να του εγγυηθω ότι αν κολλήσει κορωνα ιό, το νόσημα θα πυροδοτηθει πολύ περισσότερο", σωστά, έτσι ειναι, οι εμβολιασμένοι κολλανε ιό και κινδυνεύουν περισσότερο από τους μή εμβολιασμένους!!!

      Διαγραφή
  160. Ψυχροί δολοφόνοι, παραδέχονται ότι αυξήθηκαν οι θάνατοι λόγω εμβολίων και την ίδια στιγμή λένε κάντε την 4η δόση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ούτε τρελός ειναι ούτε τον τρελό παριστάνει...τό τί του αξίζει ο καθένας λογικός άνθρωπος το καταλαβαίνει.
    διαβάζουμε:
    Ρεσιτάλ τρόμου

    και ανακολουθίας από τον γιατρό τον τηλεπαραθύρων

    Ξεπέρασε και τον ίδιο του τον εαυτό ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος μιλώντας στο Open. Απαντώντας στην ερώτηση της Φαίης Μαυραγάνη αναφορικά με την χρησιμότητα της τέταρτης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού, ο γιατρός ισχυρίστηκε πως Όσοι έχουν κάνει τις τρεις δόσεις του εμβολίου, έχουν τετραπλάσιο κίνδυνο να πεθάνουν από αυτούς που θα κάνουν και την τέταρτη δόση!
    Την ίδια στιγμή όμως ο ίδιος άνθρωπος, μιλώντας στο Mega ισχυρίστηκε ότι «τα νέα στελέχη του ιού δεν προκαλούν βαριά νόσηση»!
    https://serraikanea.gr/ygeia-kai-omorfia/185016-apisteftos-vasilakopoulos-oi-tripla-emvoliasmenoi-exoun-tetraplasio-kindyno-na.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. https://www.pronews.gr/ygeia/d-gakis-dialyste-to-cdc-tora-na-etoimazontai-oi-dikoi-mas-erxetai-thyella/
    Ανατροπή όλων όσων μας έλεγαν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Ο πρώην υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Τζόνσον και διεκδικητής της πρωθυπουργίας μαζί με την Λιζ Τρας, είπε ότι ήταν λάθος να «ενδυναμώσαμε» τους επιστήμονες κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορωνοϊού και υποστήριξε ότι η κυβέρνηση είχε δώσει πολύ λίγη σημασία στις ευρύτερες επιπτώσεις των lockdown σε τομείς όπως η υγεία, η εκπαίδευση και η οικονομία. iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΪΔΊΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ: Είμαι τριπλά εμβολιασμένος και νόσησα να κάνω τέταρτη δόση;». Σε αυτή την ερώτηση κλήθηκε να απαντήσει σήμερα, η Μίνα Γκάγκα. Η ερώτηση έγινε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ και είναι ένα ερώτημα το οποίο πολλοί άνθρωποι έχουν.

    Η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, τόνισε ότι καλό θα ήταν να κάνουμε την τέταρτη δόση αν έχουν περάσει 4 μήνες από την τελευταία φορά που νοσήσαμε. «Εγώ θα το σύστηνα» είπε χαρακτηριστικά.

    Και μετά την τέταρτη δόση να κάνω ενισχυμένη;
    Πριν από λίγες ημέρες, στις 21 Αυγούστου, επίσης ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος ρωτήθηκε κατά πόσο ασφαλές είναι να κάνει κανείς το νέο ενισχυμενο εμβόλιο αν έχει κάνει ήδη την τέταρτη δόση από την τηλεόραση του Mega.

    Ο ίδιος απάντησε ότι «άφοβα» μπορούν να κάνουν και το νέο ενισχυμένο εμβόλιο που αναμένεται να έρθει και ας έχουν ήδη κάνει την τέταρτη δόση».

    «Είναι κατά τη γνώμη μου μεγάλο λάθος να περιμένουμε να έρθουν τα καινούρια εμβόλια διότι δεν γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθουν, αλλά και να έρθουν δεν μπορούν όλοι οι πολίτες να εμβολιαστούν ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να περιμένουν γύρω στον ένα μήνα, πράγμα που σημαίνει πως θα έχουν μείνει “ακάλυπτοι” για 4-5 μήνες» σημείωσε μεταξύ άλλων ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας ΕΚΠΑ, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. ΕΛΜΕ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ: "Απαιτούμε άμεση άρση των τιμωρητικών μέτρων για τους ανεμβολίαστους συναδέλφους"

    Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς προκαλεί έκπληξη η απόφαση της κυβέρνησης για υποχρεωτική εβδομαδιαία διενέργεια εργαστηριακού διαγνωστικού ελέγχου των μη εμβολιασμένων εκπαιδευτικών και κάλυψη του κόστους με δική τους δαπάνη.
    Όταν το σύνολο της εκπαιδευτικής κοινότητας εισέρχεται ελεύθερα στα σχολεία, τα διαγνωστικά τέστς και η χρήση μάσκας είναι προαιρετικά, τα επιβεβαιωμένα περιστατικά μπορούν να επιστρέφουν στα σχολεία μετά την παρέλευση πέντε (5) ημερών ακόμη κι αν ο διαγνωστικός έλεγχος είναι θετικός, οι εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι νοσούν και μεταδίδουν τον ιό, τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό περιορίζονται ή καταργούνται, δεν είναι κατανοητή η σκοπιμότητα της απόφασης για υποχρεωτικό διαγνωστικό έλεγχο των μη εμβολιασμένων εκπαιδευτικών.
    Η χρήση του εμβολιασμού σαν μέσου για την αντιμετώπιση της πανδημίας φαίνεται να μετατρέπεται σε μέτρο για τιμωρητικές αποφάσεις, κοινωνικό διαχωρισμό και όξυνση διχαστικών πρακτικών. Αδυνατούμε να ερμηνεύσουμε την απόφαση για υποχρεωτικό διαγνωστικό έλεγχο των ανεμβολίαστων σαν προσπάθεια επιβολής της συμμόρφωσης και εξουδετέρωσης κάθε μορφής αντίδρασης.
    Καλούμε την κυβέρνηση αφού λάβει υπόψη ότι οι τιμωρητικές ρυθμίσεις στον εκπαιδευτικό χώρο προσωρινά μόνο αποτελέσματα έχουν, να άρει την παράδοξη απόφαση που προκαλεί οικονομική αφαίμαξη και ψυχική ταλαιπωρία στους συναδέλφους μας.https://agonasax.blogspot.com/2022/09/blog-post_19.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Ο ιός Covid-19 δεν ανακαλύφθηκε ούτε δημιουργήθηκε το 2019. Κατασκευάστηκε από την βάση 19 νουκλεοτιδίων της Moderna, η οποία δεν εμφανίζεται πουθενά στη φύση ήδη από το 2013.
    Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Moderna μπόρεσε να δημιουργήσει έναν υποψήφιο εμβόλιο mRNA για τον κορωνοϊό πριν από την επίσημη ύπαρξη του Covid-19 και πιθανότατα είναι ο λόγος για τον οποίο τώρα μηνύουν την Pfizer για παραβίαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας.

    Πολλοί μπορούν να υποθέσουν ότι όλα αυτά… είναι απλά υποθέσεις εργασίας…
    Αυτό που δεν είναι υπόθεση εργασίας είναι η αγωγή της Moderna στην Pfizer που την κατηγορεί ότι παραβίασε το δίπλωμα ερασιτεχνίας για το εμβόλιο covid 19…https://www.bankingnews.gr/koinonia/articles/646859/mia-tromaktiki-istoria-poios-einai-o-pragmatikos-logos-pou-i-moderna-minyei-tin-pfizer-gia-to-emvolio-covid-19

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. Απίστευτο: Μελέτη της ίδιας της Moderna αποδεικνύει ότι τα εμβόλιά της αυξάνουν τον κίνδυνο μόλυνσης από Covidhttp://www.ertopen.com/news/kosmos/item/66033-apisteyto-meleth-ths-idias-ths-moderna-apodeiknyei-oti-ta-embolia-ths-ayxanoyn-ton-kindyno-molynshs-apo-covid?fbclid=IwAR0dMsLukEuaszxAhRjfUjcXN2saN_JULYHygO6ackvkLyyVS2djJ-TAR3Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. ένα επιχείρημα του βσλκπλ ειναι 'μα , τόσα εκατομμύρια γιατροί σε όλο τον κόσμο ειναι δολοφόνοι;" και η απάντηση ειναι "ναι". από τη στιγμή που εφαρμόζεις τα πρωτόκολλα των εβραίων και όχι την επιστήμη σου ή την κοινή λογική εισαι δολοφοόνος. με ποιά λογική δίνεις λάθος οξυγόνο, αφήνεις νηστικούς και διψασμένους τους ασθενεις σου, τους αντιμετωπίζεις σαν σσκουπίδια, τους δένεις, τους αφήνεις στο κρύο κλπ.; ;;;;
    https://www.youtube.com/watch?v=3eOiLO4eD4I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ακόμη και σήμερα!!!;;;;;;;:::ξαναχτύπησε. Καί μάλιστα ὄχι μόνο ἐπιβάλλοντας νέα ποινή σέ ἡλικιωμένο καί πολύ ἀγαπητό γιά τό πνευματικό του ἔργο ἱερέα τοῦ νησιοῦ (καθαιρώντας τον ἀπό πνευματικό καί ἀπό πρωτοπρεσβύτερο), ἀλλά ἐπιβάλλοντας καί στήν πρεσβυτέρα του 3ετῆ ἀκοινωνησία (δηλαδή οὐσιαστικά 3ετῆ ἀφορισμό καί ἀπαγόρευση Θείας Κοινωνίας γιά τό ἐν λόγῳ διάστημα)! Ἡ κατηγορία, ὅπως γράφει τό δημοσίευμα τοπικῆς ἐφημερίδας (4η φωτογραφία), φέρεται νά ἦταν «ἀήθης συμπεριφορά» (ἐπειδή ἐπηρέασε, λέει, τόν ἱερέα στήν ἀντιεμβολιαστικη του στάση)!https://tasthyras.wordpress.com/2022/11/02/%e1%bc%95%ce%bd%ce%b1-%e1%bc%80%ce%ba%cf%8c%ce%bc%ce%b7-%e1%bc%90%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%ce%b9%ce%ba%cf%8c-%ce%bc%ce%bd%ce%b7%ce%bc%ce%b5%e1%bf%96%ce%bf-%ce%bd%cf%84%cf%81%ce%bf%cf%80/#more-60038

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ευπρεπως...