Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
(ΕΚΑΜ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ-ΑΜΚΑ-ΤΣΙΠΑΚΙ-ΤΑΤΟΥΑΖ-ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ)
Για να δουμε τί απόπειρες έκανε το κράτος κατά το παρελθόν σχετικά με τις νέες ταυτότητες και τί επιβλήθηκε μέχρι τώρα:
1986: Στην Βουλή γίνεται νόμος (στην πραγματικότητα αρχίζει η συζήτησι) για νέες αστυνομικές ταυτότητες και για τον ΕΚΑΜ (Ενιαιος Κωδικός Αριθμός Μητρώου).
1991: Τροποποίησι διατάξεων του νόμου για τις νέες ταυτότητες.
1992 : Συζήτησι γίνεται όχι για ταυτότητα αλλά για Ηλεκτρονική Κάρτα
1993: Κι άλλη τροποποίησι.
1997: Ξαναγίνεται συζήτησι και νόμος για τις νέες ταυτότητες.
(Σημείωσι: ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ)
2000:Τα Δελτία (αστυνομικης) Ταυτότητας εκδίδονται χωρίς αναγραφή θρησκεύματος.
2008: Δόθηκε ο ΑΜΚΑ (αριθμός μητρώου κοινωνικης ασφάλισης).
2010: Δίνεται η Φοροκάρτα (προαιρετικά).
2015: Ετοιμάζονται οι κάρτες σίτισης και οι νέες ηλεκτρονικές ταυτότητες.
ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ: https://norfid.wordpress.com/2010

Σχετικά με το «επιτίμιο» του Οσίου Πορφυρίου στον Όσιο Παΐσιο:
https://www.youtube.com/watch?v=9IA3oV64v0w (στο σημειο:1:17:55)

ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΓΙΩΝ, ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΑΪΣΙΟΥ;
Στα ανωτέρω βίντεο πνευματικοπαίδια-υποτακτικοί του Οσίου Πορφυρίου μας λένε ότι πρέπει να δίνουμε έμφασι στην πνευματική μας ζωή και ότι είναι ατομική υπόθεσι το αν δεχθουμε ή όχι το σφράγισμα. Εάν έχουμε μέσα μας τον Χριστό, δεν φοβόμαστε τον Αντίχριστο. Δεν χρειάζονται πολλές αναφορές στο 666 και τον Αντίχριστο.
Ο Όσιος Παΐσιος, από το 1987, έλεγε να μην σφραγιστουμε με το 666. Φυσικά, για να γίνη αυτό πρέπει να ζουμε όπως θέλει ο Χριστός.
Μπορουμε να ρωτήσουμε: αλλά γιατί να μην μιλαμε για το σφράγισμα και το 666; Πως θα αντιδράσουμε αν δεν ξέρουμε περί τίνος πρόκειται; Μήπως είναι λάθος η ερμηνεία για την ύπαρξη ως προσώπου του τελικου Αντιχρίστου; Μήπως είναι λάθος η ερμηνεία της Αποκάλυψης σχετικά με το σφράγισμα;
Μαλλον συμπληρώνει ο ένας τον άλλο.
Αυτό που δεν ήθελε ο Όσιος Πορφύριος ηταν η εκτροπή της προσοχης μας από τον Χριστό στον Αντίχριστο και αυτό που ήθελε ο Όσιος Παΐσιος ηταν να μην μας πιάσουν στον ύπνο οι πολιτικοί και μας οδηγήσουν στο τελικό σφράγισμα από τον Μεσσία των Εβραίων.
ΕΡΩΤΗΣΙΣ: ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ;


3 σχόλια:

  1. 2021
    ετοιμαζεται 12ψηφιος αριθμος, ο οποιος θα αντικαταστησει τον αμκα και τον αφμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9-2023 έρχονται οι νέες ταυτότητες. θα ειναι όπως οι πιστωτικές κάρτες και θα έχουν πολλά στοιχεια μας μέσα στο τσιπάκι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. την κάρτα θα την πάρουμε και ας έχει τσιπάκι. το τσιπάκι που βάζουν μέσα στο σωμα θα αρνηθουμε, διότι ο εβραιος, ό,τι ώρα θέλει, θα πατάει το κουμπί και ο δορυφόρος θα σκάει το λίθιο, που έχουν μέσα τους τα τσιπάκια, και θα μας σκοτώνουν. αν θέλει ο Θεός να πεθάνω ή αν το επιτρέψει, ας πεθάνω. όχι, όμως, επειδή το θέλει ο εβραιος. όσοι έχουν κότσια, όσοι ακολουθουν τους αγίους (με ταπείνωση) δεν θα σφραγιστουν με το 666 και ο Θεός θα τους τρέφει και θα τους προστατεύει. όσοι σφραγιστουν δεν θα πανε στην Κόλαση επειδή σφραγίστηκαν αλλά θα υποφέρουν, εδω, πριν τον βιολογικό τους θάνατο, από τις παρενέργειες του χαράγματος-τσιπ-666, που θα τους βάλουν στο δεξί χέρι ή στο μέτωπο. η Αποκάλυψη λέει πως δεν θα μπορουν να αγοράζουν και να πουλανε, όσοι δεν σφραγιστουν, οπότε θα ειναι έξοδος από την κοινωνία η άρνηση του σφραγίσματος. δεν ειναι ώρα, όμως, τώρα να βγουμε έξω από την κοινωνία, ας περιμένουμε. ας είμεθα επόμενοι τοις αγίοις πατρασιν και έχει ο Θεός. μία γεύση για το τί θα γίνει στα έσχατα πήραμε με τα εμβόλια. όσοι δεν εμβολιαστήκαμε ακουμε για τις ξαφνικίτηδες και λέμε "ευτυχως δεν σφραγίστηκα, συγγνώμη, δεν εμβολιάστηκα". όχι ότι δεν θα πεθάνουμε κάποια στιγμή αλλά τουλάχιστον να μην πεθάνουμε επειδή το σχέδιο των εβραίων ειναι η μείωση του παγκόσμιου πληθυσμου, σήμερα με τα εμβόλια αύριο με κάτι άλλο και στο τέλος με το σφράγισμα Χ'Ξ'ΣΤ' (Χριστός ξένος Σταυρου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ευπρεπως...