Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2020

ζήτω οι κλειστές αγροτοκτηνοτροφικές κοινωνίες!

η περιγραφή του Χριστιανου Ορθόδοξου Έλληνα από την Μακεδονία ειναι πολλή ωραια!!! ωραιοι άνθρωποι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της πατρίδας μας των παλαιότερων ετων (κυρίως μέχρι το 1974).
όσον αφορα το παρακάτω:
“Οι Κομμουνιστές θέλουν να σας πάρουν τα χωράφια σας και τα σπίτια σας και ποτέ μη ξεχνάτε ότι αυτοί θέλουν να καταργήσουν την οικογένεια, τη θρησκεία και το κράτος…” (Συνηθισμένη φράση που ακούγονταν στη δεκαετία του ’50)

δεν ειχαν άδικο! σήμερα το σύστημα ειναι τραπεζοκομμουνιστικό. μπορει τα χωράφια να μην τα κάνανε κολχόζ και τα σπίτια να μην τα πήραν (αλλά με τον ενφια ειναι σα να πληρώνουμε ενοίκιο), όμως την οκογένεια την καταργήσανε (και δίνουν παιδιά για υιοθεσία σε ανώμαλους), την θρησκεία την πολεμανε και το κράτος έγινε υπάλληλος του δντ και της παγκοσμιοποίησης γενικότερα.

τα ανωτέρω ως σχόλιο στο : https://echoflorina.gr/%ce%bc%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bd%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%8c%cf%82-%ce%ac%ce%bd%ce%b8%cf%81%cf%89%cf%80%ce%bf%cf%82-%cf%80-%ce%b2%cf%8c%cf%84%cf%83%ce%b7%cf%82/#comment-228

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...