Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

ερντογάν=παπανδρέου

https://www.youtube.com/watch?v=EY9v3168bGw&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3NqmyM8qxwA65-rO_Zeo8l4u5CfUa_MRAkhn5XJQq-uMQEr9QcuqMUEuk

στο ανωτέρω βίντεο οι ομιλητές ειναι αχάμπαροι...
1. δεν αναφέρουν τον ρόλο των εβραίων στην παγκόσμια οικονομία (την διαχειρίζονται) και στον East Med (τον έφτιαξαν)!
2. δεν αναφέρουν την θέση της Τουρκίας σε παγκόσμιο επίπεδο αλλά μόνο σε τοπικό. σε παγκόσμιο επίπεδο ειναι η τελευταια τρύπα του ζουρνα και σε τοπικό - περιφεριακό πάλι ειναι ένα εξαρτώμενο κράτος προτεκτοράτο, όπως κι εμεις.
3. ο ερντογάν ειναι ο ανδρέας παπανδρέου της Τουρκίας. στα λόγια παρουσιάζεται ως νεοοθωμανός αλλά στην πραγματικότητα ειναι πιόνι των εβραίων, των αμερικανων και των ευρωπαίων. ο ερντογάν ειναι καλός με δεδομένο ότι κατέστρεψε τον κεμαλισμό, τους στρατιωτικούς! και με βάση την θρησκεία, το ισλάμ, ενώνει τούρκους και κούρδους (όσο μπορει).
4. στην δεκαετία του 1980 περιμέναμε πυρηνικό πόλεμο. στο τέλος κατέρρευσε ο κομμουνισμός. έτσι και τώρα. περιμένουμε τί θα κάνει η Τουρκία, αν γίνει πόλεμος, αν πάρουμε την Πόλη...στο τέλος η ειρήνη θα επικρατήσει. η παγκοσμιοποίηση θέλει ειρήνη. η Ελλάδα δεν ειναι Αφγανιστάν, δεν τους συμφέρει πόλεμος στην περιοχή μας. δεν έχει ανάγκη κανένα σημειο του πλανήτη από περιφεριακούς τσαμπουκάδες -όπως παρουσιάζουν μερικοί τον ερντογάν.
η οικονομία κάνει κουμάντο, όχι οι πολιτικοί και οι στρατηγοί. όλοι οι πολιτικοί ειναι μαριονέτες στα χέρια των ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...