Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

σχολιασμός σε άρθρο του Ρηγίνου

(τα υπογραμμισμένα και έντονα ειναι τα σχόλιά μου)
Το ερώτημα έτσι όπως τίθεται, ποιος είπε το ΌΧΙ, είναι υποβολιμαίο και προβοκατόρικο ....
αν ο Μεταξας έλεγε "ναι", ποιός θα έλεγε όχι;
Είναι σαν το ΌΧΙ του Σημίτη για τα Ίμια που ουσιαστικά δέχτηκε γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο ...
ο σημίτης δεν ειπε κανένα "όχι". ειπε θένκιου στους αμερικάνους.
Όσο για τους «επαΐοντες» ακαδημαϊκούς που αναλύουν το θέμα του ΌΧΙ, ένα έχω να πω: Αλίμονο στους φοιτητές που έχουν τέτοιους καθηγητές!
εδω βρίζεις μία καθηγήτρια. με ποιό δικαίωμα; με τί τίτλους σπουδων; της κνε οδηγητη ή του ακελ;
Και στην Κύπρο το ίδιο έγινε, όταν οι «εθνικόφρονες» που φώναζαν «ένωση-ένωση» ήταν αυτοί που μας πούλησαν στους Τούρκους με τον πιο αισχρό τρόπο, σαν το ΌΧΙ του Μεταξά!
εδω εισαι τελείως όφσάιτ. την Κύπρο την πούλησε ο Μακάριος. αυτός ζήτησε την επέμβαση των τούρκων. την Κύπρο την πουλήσατε εσεις οι κομμουνιστές, με το να τα έχετε κάνει πλακάκια με τους άγγλους. είσαστε αγγλόδουλοι. ενω οι πατριωτες δεξιοί ζητουσαν ένωση, τί το ποιό φυσικό, με την Ελλάδα, εσεις οι κομμουνιστές με τον διεθνισμό σας σαμποτάρατε ό,τι εθνικό και Ορθόδοξο. μια ζωή ρουφιάνοι του συστήματος και τώρα της νέας τάξης πραγμάτων.
Και ο δικτάτορας δεν «ταυτίστηκε» με κανένα αντιφασιστικό αγώνα στις 28 Οκτωβρίου κυρία Τάχου. ( για το κείμενό της στις 6-11-19 στην εφημερίδα «ΗΧΩ» σελίδα 18).
ο Ιωάννης Μεταξας ηταν πατριώτης και ενω ηταν γερμανόφιλος, πηγε με τους άγγλους και αυτοί, για ευχαριστω, μετά από λίγους μηνες τον δολοφόνησαν.
Υ.Γ. (άσχετο και σχετικό) Η πλειονότητα των Κυπρίων δυστυχώς έχουν την ίδια αντίληψη με τους Πόντιους, για την συμφωνία των Πρεσπών,  ότι δηλαδή μας πήραν την Μακεδονία! (δεν γνώρισα κανένα Πόντιο που να την δέχεται).
η πλειονότητα των Κυπρίων ειναι Έλληνες Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ενω εσεις οι κομμουνιστές ειστε απάτριδες, πουλατε και τη μάνα σας, από φόβο και δουλοπρέπεια, στους άγγλους και στους τούρκους και στους εβραίους και σε όποιον θελήσει να καθίσει στο κεφάλι σας, αρκει να σας δώσει ένα πιάτο φαγητό. αυτή ειναι η "υψηλή" ιδεολογία σας, ένα πιάτο φαΐ.
Δεν θέλαμε τους Βόρειους γείτονες μας που είναι και Χριστιανοί, τώρα μας φόρτωσαν αλλόθρησκους – Άραβες – φανατικούς – Μουσουλμάνους και μουλλώνουμε.  Καλό μπαϊράμι Ελλαδίτες μου…
τώρα πως συνδέονται όλα αυτά; γενικά το άρθρο ειναι ένα παράξενο συμπίλημα. δηλαδή, εσεις θέλετε οι βόρειοι γείτονές μας να κατέβουν στην Ελλάδα; να εγκαταλείψουν τη χώρα που τους έφτιαξαν; και, όσον αφορα τους μωαμεθανούς λαθρο, αυτοί μπορει να φανουν χρήσιμοι στο μέλλον: επειδή εμεις απαγορεύεται να χρησιμοποιουμε βία, ίσως αυτοί θα βουλώνουν ορισμένων αθέων-υλιστων τα στόματα...επίσης, τους Χριστιανούς δεν τους θέλετε εσεις οι κομμουνιστές, το οθωμανικό δίκαιο, όμως, σας αρέσει, απ'ό,τι φαίνεται με τις ευχές σας για μπαϊράμια...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...