Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019

το τραπεζοκομμουνιστικό σύστημα έχει φαγητό, γι'αυτό και έχει λεφτά, γι'αυτό και μπορει κάποιος να ζει χωρίς να εργάζεται!

διαβάζουμε:
Σήμερα το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα αφορά σε 240.000 νοικοκυριά και καλύπτει συνολικά 450.000 άτομα. Από αυτούς τα 156.000 είναι άνεργοι. Ειδικότερα, καλύπτονται 20.000 μονογονεϊκές οικογένειες και πάνω από 56.000 νοικοκυριά με παιδιά.  Από το σύνολο των οικογενειών, οι 236.000 έχουν εισόδημα κάτω από 5.000 ευρώ, ενώ τα 130.000 έχουν μηδενικό εισόδημα.
Ο μέσος όρος παροχής ανά νοικοκυριό είναι 213 ευρώ μηνιαίως.

σχόλιο:
εάν κάποιος ζει ασκητικά, μπορει να ζει χωρίς να εργάζεται ή να εργάζεται πολύ λίγο. τα επιδόματα τα δίνεις για νερό-δεη-οτε-ενοίκιο και με λίγη δουλειά βγάζεις τον άρτον τον επιούσιον.
επομένως, δεν ειναι τόσο τραγικά τα πράγματα όπως μας τα παρουσιάζουν τα τελευταια 9 χρόνια με την κρίση.
βέβαια, αν κάποιος θέλει να κάνει οικογένεια, γυναικα και παιδιά, θα πρέπει να αξιοποιήσει περισσότερο τα τάλαντα που του έδωσε ο Θεός...

1 σχόλιο:

  1. Our women have been allowed to sterilise themselves and dress and act like prostitutes, encouraged to incur a lifetime’s worth of debt by the time they are barely adults and spend the rest of their sterile lives working in order to pay for it, only to die alone in their cat-infested apartments.Οι γυναίκες μας αφέθηκαν να στειρώνονται και να ντύνονται και να ενεργούν σαν πόρνες, να ενθαρρύνονται να επιβαρύνονται με το χρέος μιας ολόκληρης ζωής από τη στιγμή που γίνονται ενήλικες και να περνάνε το υπόλοιπο της στείρας ζωής τους εργαζόμενες για να το ξεπληρώσουν και ύστερα να πεθάνουν μόνες τους στα μολυσμένα από τις γάτες τους διαμερίσματά τους.http://redskywarning.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ευπρεπως...