Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Ελένη Παπαδάκη

η Ελένη Παπαδάκη ηταν μία ηθοποιός.
αυτό δεν ειναι καλό επάγγελμα, διότι αυτό που μεταδίδουν αυτοί οι άνθρωποι μέσω του θεάτρου ειναι τα πάθη και οι άρρωστες ιδεολογίες (δεξιές ή αριστερές). ένα ακόμη λάθος της ηταν που έμπλεξε (μαλλον ερωτικά) με τον Ιωάννη Ράλλη, τον τότε πρωθυπουργό και φίλο των Γερμανων.
η συγκεκριμένη ηθοποιός ηταν δεξιων φρονημάτων και γι'αυτό την σκότωσαν το 1944 οι κομμουνιστές, με προτροπή των (αριστερων) συναδέλφων της που την ζήλευαν.
η ηθοποιός αγαπουσε την γερμανική φιλοσοφία-λογοτεχνία, η οποία καλλιεργει ανώτερα ιδανικά σε σύγκριση με αυτά των αριστερων. βέβαια, εξ ορθοδόξου επόψεως και ο γερμανικός ιδεαλισμός ειναι λάθος, ειναι μεταπτωτικό χαρακτηριστικό ανθρώπων που επιδιώκουν να φτιάξουν τον υπεράνθρωπο του Νίτσε.
οι αριστεροί δίνουν έμφαση, ως υλιστές και άθεοι που ειναι, μόνο στο φαγητό.
επομένως, η σύγκρουση ανάμεσα σε δεξιούς και αριστερούς ειναι απόλυτη! δεν υπάρχει κοινός χωρος. δεν υπάρχει περίπτωση να τα βρουνε. οι δεξιοί θεοποιουν τον ηρωισμό, την ανωτερότητα του πνεύματος, τις αξίες και τα ιδανικά, ενω οι αριστεροί θεοποιουν το φαγητό, το μισος εναντίον των πλουσίων, το μισος εναντίον όσων ξεχωρίζουν και μάλιστα υπερηφανεύονται για τα χαρίσματά τους.
έτσι, σαν θεία δίκη η Ελένη Παπαδάκη σκοτώνεται από τους αριστερούς συναδέλφους της, διότι ηταν ντίβα, ηταν ανώτερη, ξεχώριζε και το έδειχνε!
επιμύθιον: ο Θεός να αναπαύσει την Ελένη και...
πρέπει να είμαστε ταπεινοί, διότι ελλοχεύουν και οι αριστεροί (άνθρωποι) αλλά και οι δαίμονες. ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται...
συμπλήρωμα:
το κκε λέει πως ο ορέστης, αυτός που οδήγησε στον θάνατο την Ελένη Παπαδάκη, ηταν πράκτορας της ιντέλιντζεντ σέρβις, των άγγλων.
μα, όλο το κκε ηταν πράκτορες της ιντέλιντζεντ σέρβις εν γνώσει ή εν αγνοία τους.
καιρός ειναι αυτό το απολίθωμα να ακολουθήσει την χρυσή αυγή στην έξοδο από την βουλή, αφου και τα δύο αυτά κόμματα ειναι εναντίον του κοινοβουλευτισμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...