Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Μεσσίας Εβραίων, Ιωάννης βασιλιάς και ανάσταση νεκρων

οι Εβραιοι περιμένουν τον Μεσσία τους (δηλαδή τον τελικό Αντίχριστο) και μετά από 40 χρόνια, από την εμφάνισή του, την ανάσταση των νεκρων:
The Resurrection of the Dead – an era that will last for all eternity – is the second and final stage of the Messianic Era. It will happen forty years after the advent of the Messianic Era
https://www.chabad.gr/library/article_cdo/aid/1128725/jewish/What-Will-Happen-When-Moshiach-Comes.htm

ορισμένοι Ορθόδοξοι Χριστιανοί λένε:
Μετά το πάρσιμο της Πόλης, την Βασιλεία του βασιλια Ιωάννη για 33 χρόνια (όπου θα λάμψει η Ορθοδοξία σε όλο τον πλανήτη), θα έχει προχωρήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ η αποστασία των ανθρώπων απ’ τον Θεό!… Και τότε… θα φανεί ο Αντίχριστος! (και μετά η Β'Παρουσία του Κυρίου ημων Ιησου Χριστου).
http://elderephraimarizona.blogspot.com/2016/12/33.html

τί λέτε, μοιάζουν;
ή μήπως ειναι καλύτερα να πουμε: έρχεται ο Μεσσίας των Εβραίων, δηλαδή ο Αντίχριστος και αμέσως μετά (3,5 χρόνια) η Β' Παρουσία του Χριστου, του αληθινου Μεσσία.
παραλείποντας, δηλαδή, το πάρσιμο της Πόλης, τον παγκόσμιο πόλεμο, τον Ιωάννη Βατάτζη, την λάμψη της Ορθοδοξίας σε όλο τον πλανήτη, φτάνουμε κατ'ευθείαν στο ζουμί, στην Β'Παρουσία του Κυρίου, της οποίας θα προηγηθει η παρουσία του Μεσσία των Εβραίων, δηλαδή του Αντιχρίστου με το 666. έτσι αποφεύγουμε  και την ταύτιση (ή σύγχυση) του εβραίου Μεσσία-Αντίχριστου με τον Βατάτζη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...