Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

αλοίμονο στα παιδιά

http://redskywarning.blogspot.com/2020/02/blog-post_10.html
διαβάζουμε:
Σχετικά με την ώθηση για ομοφυλόφιλα ζευγάρια να υιοθετούν και να μεγαλώνουν παιδιά, η συγγραφέας σχολίασε: "Δεν υπάρχει πουθενά στην ιστορία της ανθρωπότητας καταγεγραμμένη περίπτωση δύο γυναίκες ή δύο άντρες να έχουν την ικανότητα να αναπαραχθούν. Έτσι, η φύση δεν παράγει «κατά λάθος» ένα παιδί με δύο μητέρες ή δύο πατέρες. Η «ουδέτερη κατά το φύλο» γονεϊκότητα δεν υποκαθιστά τη μητρότητα και την πατρότητα που είναι σύμφωνη με τη τάξη της δημιουργίας".
Το βιβλίο πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει «ανθρώπινο δικαίωμα» στο να έχεις παιδιά. Από την άλλη πλευρά, υποστήριξε η Räsänen, "τα παιδιά πρέπει να έχουν το δικαίωμα στους δύο γονείς, μια μητέρα και έναν πατέρα, στην καθημερινή τους ζωή".

σχόλιο: όταν η ηδονή αποκόπτεται από την τεκνοποιία (μέσα στον γάμο), οδηγει πολλές φορές στο διαζύγιο. τα παιδιά των διαζευγμένων μπορει να καταλήξουν σε χέρια ανώμαλων.
όταν οι προγαμιαιες ή εξωσυζυγικές σχέσεις φέρνουν στόν κόσμο ένα παιδί, τότε αυτό το παιδί κινδυνεύει να πέσει στα χέρια ανώμαλων με την άδεια ή και την προτροπή του κράτους!
πόση ευθύνη φέρνουν όσοι έχουν γενετήσιες σχέσεις!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...