Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020

βρέξιτ...δυστυχως εμεις δεν μπορουμε να βγουμε...

διαβάζουμε:
Από το 2003 έως το 2016, τη χρονιά του δημοψηφίσματος, ο αριθμός των μη Βρετανών πολιτών που ζούσαν στο Ην. Βασίλειο είχε εκτοξευτεί από τους 1,5 εκατ. στους 3,5 εκατ. Το Λονδίνο ήταν συνηθισμένο στη μετανάστευση, αλλά ο ξαφνικός μετασχηματισμός των παραδοσιακών κοινωνιών αποδείχτηκε πολύ πιο δυσάρεστος για τον εγχώριο πληθυσμό από ό,τι ανέμεναν οι πολιτικοί. Η εκστρατεία κατά της ΕΕ άρχισε να φουντώνει.

σχόλιο:
δηλαδή, αυτό δεν ισχύει για όλα τα έθνη, για όλα τα κράτη; μόνο οι άγγλοι ειναι αρνητικοί στον μετασχηματισμό των παραδοσιακων τους κοινωνιων από τους λάθρο;
μόνο οι άγγλοι θέλουν πλαφόν στον αριθμό των ξένων;
οπότε, μαλλον ετοιμάζεται η ισοπέδωση της Γερμανίας. όταν κατέρρευσε ο κομμουνισμός ακούγαμε πως, μία βασική αιτία ηταν το ότι βοηθουσε η σοβιετική ένωση πολλά κράτη, πολλά έθνη, πολλούς λαούς.
έτσι και τώρα, θα λένε πως η Γερμανία γέμισε με ξένους, τάισε πολλούς ξένους, ώσπου χρεοκόπησε, ώσπου αντικαταστάθηκε ο πληθυσμός της!
η παγκοσμιοποίηση μιλα αγγλικά, οπότε οι άγγλοι έχουν προνόμια. η βιομηχανική επανάσταση ξεκίνησε από την Αγγλία. η αμερική μιλα αγγλικά. η εε έχει επίσημη γλωσσα τα αγγλικά. η ντόιτσε βέλε μιλα αγγλικά! το Ισραήλ έχει ως δεύτερη γλωσσα τα αγγλικά...
άρα, δεν είμαστε ίσα κι όμοια. δεν μπορουν οι άγγλοι να ειναι όπως οι λοιποί των ευρωπαίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...