Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

χρημα-αριστερά-λαός-μπίζνες

1. η παγκόσμια τράπεζα σε συνεργασία με τους παγκόσμιους οργανισμούς, δντ, παγκόσμιο εμπόρειο κλπ. κόβει το χρημα και το μοιράζει στα κράτη, στα κόμματα και στους ιδιωτες.
2. τα κόμματα της αριστερας-κεντροαριστερας-δημοκρατικοί-προοδευτικοί παίρνουν τα περισσότερα χρήματα. η τράπεζα δίνει με το αριστερό της χέρι τα λεφτά στο λαό.
3. τί να κάνει ο λαουτζικος; έχει καταλάβει και εμπεδώσει αυτόν τον μηχανισμό, γι'αυτό και ψηφίζει κεντροαριστερά.

μέχρι εδω μπορουμε να τα πουμε σε όλους τους ανθρώπους. όλα αυτά μπορουν να τα δεχτουν όλοι.

αν όμως θέλουμε να προχωρήσουμε στο γιατί η τράπεζα δίνει με το αριστερό της χέρι τα χρήματα, τότε θα 'ρθουμε σε σύγκρουση με αυτούς που συζηταμε.

μία απάντηση ειναι: διότι οι αριστεροί πολιτικοί δεν φέρνουν εμπόδια, λένε "ναι" στην ισοπέδωση των αξιων, των παραδόσεων, του έθνους, της γλώσσας κλπ.
η ανταπάντηση σ'αυτά ειναι: γιατί οι άλλοι τί κάνουν;

άλλη απάντηση: το σκεπτικό της παγκοσμιοποίησης ειναι πιό κοντά στην αριστερά. ένα από τα καλά της παγκοσμιοποίησης ειναι και η κατάργηση των εθνικων πολέμων. όταν κάθε κράτος αποτελειται από πολλά έθνη, ποιός θα πάει να πολεμήσει εναντίον τίνος; τα προβλήματα πλέον ειναι μόνο κοινωνικά.
η ανταπάντηση εδω μπορει να ειναι:

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΑΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΕΡΙΑ

 https://apologhtika.blogspot.com/2015/07/blog-post_13.html

αλλά με δεδομένο ότι η αγιότης δεν ειναι στο πρόγραμμα ζωης των περισσοτέρων ανθρώπων, όλα όσα γίνονται ειναι λογικά. το σύστημα ειναι τραπεζοκομμουνιστικό. όποιος έχει ικανότητες, χαρίσματα, ταλέντα, τάλαντα μπορει να τα αξιοποιήσει και με σκληρή δουλειά να ανέβει, να κάνει μπίζνες, να γίνει διευθυντής πολυεθνικης κλπ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...