Σάββατο 11 Ιουλίου 2015

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΑΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΕΡΙΑ

ΠΩΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΕΑΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΧΕΡΙΑ
Εάν οι παγκοσμιοποιητές ηταν Ορθόδοξοι Χριστιανοί, τότε:
-      Δεν θα υπηρχε ανεργία, διότι οι περισσότερες γυναικες θα ασχολουνταν με τα οικιακά και οι ωρες και θέσεις εργασίας θα μοιράζονταν σε όλους δίκαια.
-      Το χρημα που θα κυκλοφορουσε θα ηταν ελάχιστο, αφου τα αγροτικά προϊόντα είναι φθηνά και οι πολυτέλειες (αλκοόλ, τσιγάρα, ναρκωτικά, θεάματα κλπ.) θα ηταν περιορισμένα. Οι εργάτες και οι υπάλληλοι θα ζουσαν ειρηνικά, αφου θα ειχαν εργασία και οικογένεια εξασφαλισμένα, το περιβάλλον δεν θα ηταν μολυσμένο και οι περισσότεροι άνθρωποι θα ζουσαν σε αυτάρκη χωριά.
-      Οι γάμοι δύσκολα θα διαλύονταν, διότι οι πολύτεκνες γυναικες δεν χωρίζουν τους άνδρες τους (με τόσα παιδιά δεν έχουν όρεξι για παραπανίσιους έρωτες). Δεν θα υπηρχαν γηροκομεια και ορφανοτροφεια, διότι δεν θα ηταν απαραίτητα, αφου η οικογένεια θα λειτουργουσε σωστά. Ουτε αφροδισιακά νοσήματα θα υπηρχαν, αφου ο καθένας θα ειχε την γυναικα του.
-      Πόλεμοι δεν θα γίνονταν, διότι όλοι θα ηταν μέλη της Εκκλησίας και το κράτος θα ηταν ένα σε όλο τον πλανήτη.
-      Αντί για σωφρονισμό στις φυλακές θα γινόταν κατήχησι σε συνδυασμό με την ζωή π.χ. σε Μοναστήρι.
-      Η ζωή της Εκκλησίας θα έπαιρνε την θέσι όλων όσων έχουν σχέσι με τον πολιτισμό, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τις εκδρομές κλπ. Άλλωστε ο πολιτισμός που συνοδεύει την Εκκλησία είναι ανώτερος από κάθε άποψι.
-      Η εκπαίδευσι θα ειχε σχέσι με την διδασκαλία της Εκκλησίας και θα ηταν συνδεδεμένη και με τις ανάγκες της κοινωνίας.
-      Όλοι θα έκαναν υπακοή στους Πνευματικούς των, οι οποιοι θα τους έδειχναν τον δρόμο της άσκησης και της αγιότητος.
-      Πρόβλημα υπερπληθυσμου δεν θα υπηρχε, διότι όλοι θα ζουσαν ασκητικά, οπότε ο πλανήτης θα μπορουσε να θρέψη κι άλλα δισεκατομμύρια. Επίσης, ο Μοναχισμός θα ηταν σε άνθησι και οι Μοναχοί θα ηταν τα πρότυπα των λαϊκων.

-      Ο θάνατος θα αντιμετωπιζόταν χριστιανικά και όλοι θα ζουσαν με την αναμονή της Δευτέρας Παρουσίας του Χριστου.

συμπλήρωμα των ανωτέρω
επειδή, δεν συμβαίνουν τα ανωτέρω αλλά η παγκοσμιοποίηση ειναι υλιστική, γι'αυτό και "ευδοκιμουν" οι ανώμαλοι, οι οποιοι δεν πολλαπλασιάζονται -έχοντας εξωτερική ομοιότητα σε αυτό και μόνο με τους καλογέρους- , και γι'αυτό τα μέτρα που λαμβάνονται (π.χ. κορωναϊός) αποσκοπουν στην μείωση του παγκόσμιου πληθυσμου. ο ΟΗΕ λέει πως, αν οι άνθρωποι σε όλη τη γη ζουσαν όπως στο Μπαγκλαντές, θα μπορουσε η γη να θρέψει 20 δις, ενώ αν όλοι οι κάτοικοι της γης ζουσαν όπως στην Ελβετία, η γη θα μπορουσε να ταΐσει μόνο 600 εκατομμύρια.
στις μέρες μας βλέπουμε πόσο εύκολο ειναι να τιθασευτουν οι μάζες με την δικαιολογία του κορωναϊου, και πως αυτό ειναι προάγγελος του 666.
βλέπουμε πως το ψέμμα ως θεμέλιο, φέρνει την ανοησία σε πολιτικό επίπεδο, αφου τα μέτρα που λαμβάνονται για τον κορωναϊό ειναι ανόητα και απευθύνονται σε ανόητους δούλους.
υ.γ.
επειδή δεν έχουμε Ορθόδοξη Αυτοκρατορία, γι'αυτό και δεν μπορουμε να επιβάλουμε την μή χρήση μάσκας στα Σχολεια. η βία απαγορεύεται από το Ευαγγέλιο. αν όμως οι παγκοσμιοποιητές ηταν Ορθόδοξοι, τότε θα ειχαν το πάνω χέρι αυτοί που ειναι κατά της μάσκας-φίμωτρου (και όλα αυτά σε περίπτωση που ηταν αληθινή η πανδημία).
έτσι, σε προσωπικό επίπεδο μπορουμε να επιδραμε ο καθένας στο περιβάλλον του, ώστε η παράνοια της μάσκας -φίμωτρου να μην περάσει στα Σχολεια ούτε σε ανοιχτούς χώρους. είμαστε υποχρεωμένοι να υπενθυμίζουμε στους συνανθρώπους μας ότι δεν ειναι ζωα, ότι ο αέρας ειναι δωρεάν και του Θεου, και δεν πρέπει να μας τον στερει κανένας αντίχριστος ή δουλος του Αντιχρίστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...