Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ (-Ε) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ (-Ε) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
Απ΄ό,τι φαίνεται ένας αριθμός μεταναστων προσφύγων θα μείνη και στην Ελλάδα. Ήδη το 10% των κατοίκων της χώρας μας δεν είναι Έλληνες.
Ποια στάσι πρέπει να πάρουμε;
Εάν ακούσουμε κάποιους Μητροπολίτες, θα φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι «δεν έχουν θέσι στην ορθόδοξη Ελλάδα οι Μουσουλμάνοι», επομένως θα πάρουμε αρνητική θέσι.
Όμως θα επικρατήση η άποψι που λέει «τι να κάνουμε, πρεπει να βοηθήσουμε, αγάπη, ο Χριστός λέει αγαπατε αλλήλους».
Εάν μας ρωτουσαν, εάν γινόταν π.χ. δημοψήφισμα, μαλλον θα υπερίσχυε η πρώτη θέσι. Όμως η παγκοσμιοποίησι τα έχει έτσι σχεδιασμένα ώστε είτε γίνει δημοψήφισμα είτε όχι, γίνεται αυτό που θέλει.
Εάν οι Έλληνες ηταν στην πλειοψηφία τους αγρότες-κτηνοτρόφοι, τότε θα θεωρουσαν πως γίνεται πόλεμος, πως τους παίρνουν τα χωράφια. Όμως, οι εργάτες και οι υπάλληλοι δεν μπορουν να πουν το ίδιο.
Όπως το κράτος ή η Παγκόσμια Τράπεζα ταΐζει τους εντόπιους εργάτες και υπάλληλους, έτσι, αν θέλει, ταΐζει και όποιον άλλον θέλει είτε είναι εντόπιος είτε ειναι ξένος, είτε έχει δουλειά είτε είναι άνεργος.
Το χρημα το κόβει η Τράπεζα και το μοιράζει όπου, όπως και όποτε θέλει. Οι κυβερνήσεις είναι όργανα των Τραπεζων. Η Παγκοσμιοποίησι θέλει την ομογενοποίησι των κατοίκων της γης, οπότε είναι φυσικό να μείνουν και στην χώρα μας πρόσφυγες-μετανάστες (μουσουλμάνοι κυρίως στο θρήσκευμα).

Αυτό που μπορουμε και πρέπει να κάνουμε είναι να κραταμε την Πίστη μας και αν μπορουμε, και στον βαθμό που μπορει ο καθένας, να την μεταδίδουμε και στο περιβάλλον μας, το οποιο μέρα με την μέρα αλλάζει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...