Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

ΜΕΝΤΙΟΥΜ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ: Συνήθως σε σένα (ΜΕΝΤΙΟΥΜ) γιατί έρχονται; Τι σου ζητάνε;
Σε μένα έρχονται άνθρωποι με διάφορα προβλήματα. Οι μητέρες ρωτάνε για τα παιδιά τους, πώς θα τα πάνε στο μέλλον, αν θα παντρευτούν, αν θα έχουν καλή τύχη και ρωτούν και για τους άντρες τους. Οι άντρες πάλι ρωτάνε για τη δουλειά τους, τα επαγγελματικά καθαρά, και αν έχουν εξωσυζυγική σχέση ρωτούν και γι’ αυτήν. Το πιο βασικό τελικά στη ζωή για όλους είναι η  δουλειά και το συναίσθημα.
ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΚΑΙ ΤΙΣ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ! ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΙΡΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ» Ή ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΟΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ.
ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
Με τον Δία να συνεχίζει να βρίσκεται από το προηγούμενο έτος στον πολύ προσωπικό 4ο οίκο σου, αυτό που αναζητάς είναι η σιγουριά, η γαλήνη και η ασφάλεια.
ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΝΩΣΙ! ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ; ΤΩΡΑ, ΤΙ ΣΧΕΣΙ ΕΧΕΙ Ο ΔΙΑΣ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ: ΤΟ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΕΧΟΥΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ.
 Η οικογένεια και τα πολύ κοντινά σου πρόσωπα είναι αυτά στα οποία θα μπορείς να στηριχτείς και θα βρίσκεις την ανταπόκριση και την υποστήριξη που έχεις ανάγκη ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές.
ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ; ΣΟΒΑΡΑ; ΜΑ, ΤΙ ΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ; ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ; ΠΕΣ ΜΑΣ; ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΟ ΦΑΝΕΡΩΣΕ;!
 Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου είναι η ιδανική στιγμή για να ψάξεις να βρεις λύσεις για ένα ζήτημα που αφορά το σπίτι ή να κάνεις ξεκαθάρισμα σε κάποιο οικογενειακό ζήτημα που σε βασανίζει.
ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΚΟΒΟΜΑΣΤΕ; ΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΝΑΦΥΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΥΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
  Η σταθεροποίηση και η ασφάλεια αποτελούν τα βασικά σου αιτήματα και αυτό όχι μόνο θα το βιώσεις ακόμα πιο έντονο μέσα στους πρώτους μήνες του έτους, αλλά θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι πολύ κοντά στην εκπλήρωση τους.
ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ; ΔΗΛΑΔΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΡΩΘΗ!
 Γι ‘αυτό το λόγο επιβάλλεται η συντήρηση δυνάμεων και η επικέντρωση στις εσωτερικές σου ανάγκες.
Α, ΜΑΛΙΣΤΑ! ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;
 Πρόσεξε όμως μην γίνεις υπερβολικά εσωστρεφής και να απομακρύνεις με τη στάση σου ανθρώπους που πραγματικά νοιάζονται για εσένα.
ΕΔΩ ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΟΥΜΕ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΟΝ. ΣΩΣΤΟ!
Με την είσοδο του Δία στην Παρθένο  από τις 11 Αυγούστου το σκηνικό αλλάζει και βρίσκεις το κουράγιο να εκφράσεις τις επιθυμίες σου, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις και να δημιουργήσεις.
ΤΕΡΜΑ Η ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ! ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ, Η ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΙ, ΤΟ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ (ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ;)
 Μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτή τη διέλευση για να αξιοποιήσεις τα καλλιτεχνικά σου ταλέντα και -γιατί όχι- να αναγνωριστείς γι'αυτά.
Α, ΡΕ ΔΙΑ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑΛΕΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ (ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ).
 Ένα άλλο πολύ ενδιαφέρον σενάριο είναι η εμφάνιση ενός κεραυνοβόλου έρωτα ή μιας γνωριμίας η οποία θα σε κάνει να νιώσεις και πάλι ο εαυτός σου και να ανακτήσεις την χαμένη αυτοπεποίθηση σου.
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΩΤΑΣ, ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΙ (ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ) Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΗ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΙ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΧΑΣΑΜΕ. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΝΤΑΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ, ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 50ΝΤΑΡΙΚΟ.
Το στοίχημα είναι να καταφέρεις να αφεθείς στην παιχνιδιάρικη και πιο ανέμελη πλευρά του εαυτού σου χωρίς να οδηγηθείς σε υπερβολές και ανώριμες συμπεριφορές.
 ΣΩΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΑΙΡΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΙ. ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΗΣ ΑΥΤΟ;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...