Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2015

ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ

ΠΕΡΙ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ
Για το θέμα των U.F.O., των εξωγήϊνων, και της ζωής σε άλλους πλανήτες ο γνωστός ασκητής π.Πορφύριος, ο άνθρωπος του Θεού, πού μπορούσε από μία φωτογραφία προσώπου να σού πεί τα πάντα γι΄αυτό, ή να σού υποδείξει από φωτογραφία, σε ποιο βάθος μπορούσες να βρείς νερό ή πετρέλαιο, όταν ρωτήθηκε σχετικά, είχε πεί: 
« Αυτά  όλα να ξέρεις, είναι πράγματα φανταστικά, δαιμονικά. Ζωή σε άλλον πλανήτη δεν υπάρχει... »    http://hristospanagia3.blogspot.gr/2010/08/ufo-atia.html  
Τρίτον, το «μήνυμα» των UFO είναι: προετοιμαστείτε για τον αντίχριστο· ο «σωτήρας» του αποστάτη κόσμου έρχεται να τον κυβερνήσει. Ίσως ο ίδιος έρθει στον αέρα, με σκοπό να ολοκληρώσει την προσπάθεια μίμησης του Χριστού (Ματθ. 24:30· Πράξ. 1:11)· ίσως μόνο οι «επισκέπτες από το εξώτερο διάστημα» προσγειωθούν δημοσίως για να προσφέρουν «κοσμική» λατρεία στον κύριό τους· ίσως η «φωτιά από τον ουρανό» να είναι μόνο ένα μέρος των μεγάλων δαιμονικών θεαμάτων των εσχάτων καιρών. Εν πάσει περιπτώσει, το μήνυμα για τη σύγχρονη ανθρωπότητα είναι: περιμένετε για απελευθέρωση όχι από τη χριστιανική αποκάλυψη κι από την πίστη σ' έναν αόρατο Θεό, αλλά από οχήματα στον ουρανό. http://hristospanagia3.blogspot.gr/2010/08/ufo-atia-ufo-seraphim-rose.html
  Οι αφηγήσεις που αναφέρθηκαν παραπάνω είναι πολύ ξεκάθαρες ως προς την πραγματική φύση των υποτιθέμενων “εξωγήινων”. Ναι, πρόκειται για εξωγήινους, όχι όμως εξωγήινους ανθρώπους, αλλά εξωγήινους δαίμονες, αγγέλους του σκότους μετασχηματισμένους σε αγγέλους φωτός ή μάλλον σε “διαστημάνθρωπους”! 
        Με άλλα λόγια, αυτοί που στον αιώνα μας άρχισαν να βλέπουν ιπτάμενους δίσκους και να συνομιλούν με εξωγήινους δεν βλέπουν τίποτα καινούργιο, αλλά την επανεμφάνιση των "θεών" της αρχαιότητας, των “ξωτικών πνευμάτων" του Μεσαίωνα, των δαιμονίων της μαγείας και των πνευμάτων με τα οποία επικοινωνούν τα μέντιουμ.
        Ο Σατανάς και τα δαιμόνια του προσαρμόζουν τις εμφανίσεις τους στη γνώση, στην κουλτούρα, στις αντιλήψεις κάθε εποχής. Στον επιστημονικά προηγμένο, τεχνολογικό 20ο αιώνα εμφανίζονται σαν "αστροναύτες από μακρινούς γαλαξίες" και προσπαθούν με κάθε τρόπο να παραπλανήσουν τους ανθρώπους.
        Μέσα από εντυπωσιακά σοφιστικά κοσμολογικά μηνύματα ή μυστηριακές και μεταφυσικές "αποκαλύψεις" προσπαθούν να εντυπωσιάσουν, να προξενήσουν δέος και φόβο με τελικό σκοπό να προσκυνηθούν σαν θεοί, επιβάλλοντας την κυριαρχία τους πάνω στη γη.
Βίβλος καί εξωγήινοι
"Αν, τώρα, υπάρχουν εξωγήινοι, δεν δημιουργούν κανένα απολύτως πρόβλημα στη Βίβλο. Λένε πολλοί: "Α! Θα καταρριφθεί ή Βίβλος! Κι όμως, καθόλου δεν καταρρίπτεται! Για τον απλούστατο λόγο ότι επειδή άπευθύνεται στον άνθρωπο πού κατοικεί στη γη είναι κατ' άνάγκην άνθρωπογεωκεντρική. Και ακριβώς επειδή δεν άφορα τη σωτηρία του ανθρώπου ή ύπαρξη των εξωγήινων, δεν αναφέρει ή Βίβλος τίποτε για την ύπαρξη τους, κατά τον ϊδιο λόγο για τον όποιο δεν αναφέρει τίποτε καί για πλήθος άλλων επιστημονικών θεμάτων, π.χ. για τις μαύρες τρύπες.


Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ: https://www.youtube.com/watch?v=z1GhBbMJgCs

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...