Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΙΝΑΙΔΟ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΜΟΥ)

ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΚΙΝΑΙΔΟ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ-ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ ΜΟΥ)
Ο Θεός να τον συγχωρέσει τον κ.Μιχαηλίδη... Ειδικά για αυτά που γράφει...
(ΑΥΤΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ: https://www.youtube.com/watch?v=mdKdD6KE1KY&list=PLVSe3KRn8Oaf6uDTXgLqIJcOiS_xrear0&index=13)
ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ, ΕΣΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ Ο ΘΕΟΣ. ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΓΑΛΗΣ ΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΝΗΣΤΕΙΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΗ ΖΩΗ, ΔΙΟΤΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΛΘΗ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΣΟΥ.
Δεν καταλαβαίνω τι προσπαθείς να αποδείξεις με αυτά που λες εδώ...
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΑΣΤΕ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Και η αλήθεια είναι ότι το να είσαι προσκολλημένος σε απολιθωμένες απόψεις και ειδικά στο Λευιτικό της παλαιάς διαθήκης είναι πραγματικά θλιβερό.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΝ Π. ΔΙΑΘΗΚΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΦΕΣΙ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ;
 Είναι σαν να προσπαθείς να πείσεις ότι έχεις δίκαιο ρίχνοντας όποια πέτρα βρίσκεις στο δρόμο σου... Δεν είναι και πολύ Χριστιανικό αυτό.
Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΔΙΣΤΟΜΟΣ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ…
Το να είναι κάποιος ομοφυλόφιλος είναι κάτι που αφορά τον ίδιο και την σχέση του με το Θεό και δεν αφορά κανέναν άλλο.
ΟΤΑΝ ΜΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΥΓΙΕΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΟΝΤΑΙ.

(ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΟΠΟΤΕ Ο ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΑ…)
 ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΣΧΕΤΙΖΕΣΑΙ ΜΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ ΤΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ?
Πώς συνδέεις το ένα με το άλλο; Μπορει να σχετίζομαι με ομοφυλόφιλους με σκοπό να τους βοηθήσω να γιατρευτουν αλλά δεν θέλω το κράτος να δίνη δικαιώματα στους άρρωστους κίναιδους, διότι, όπως είπαμε και ανωτέρω, μολύνεται το περιβάλλον και μεταδίδεται ευκολώτερα η αρρώστεια και καταφρονειται η ηθική και η αγνότης. Ο Θεός μας θέλει καθαρούς και στην ψυχή και στο σωμα.
(ΤΩΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ…)
 Όλοι είμαστε δημιουργήματα Του.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΣΧΕΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΕΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΩΝ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ. ΕΣΥ, ΩΣ ΠΟΥΣΤΗΣ, ΖΗΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ…
 Όλοι έχουμε το ρόλο μας στην Πλάση.
ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΣΑΠΡΟΦΥΤΑ. ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΙΟΤΗΣ, ΟΧΙ ΤΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΤΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.
 Εύχομαι πραγματικά ο Θεός να σε συγχωρέσει για το μίσος και τη χολή που βγάζεις για τους συνανθρώπους σου.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΧΙΣΗ ΤΟ ΠΕΠΛΟ ΤΗΣ ΣΚΟΤΟΔΙΝΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΑΛΛΑ ΕΝΔΕΙΞΙ ΑΓΑΠΗΣ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...