Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2015

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΟΣ Ή ΠΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ

14-12-2015. Διαβάζουμε στις ειδήσεις για αυξήσεις στους μισθούς: http://www.skai.gr/news/finance/article/301813/vernardakis-ohi-meioseis-alla-auxiseis-stous-misthous-tou-dimosiou-/
Και ενώ όλοι οι λογικοί άνθρωποι χαίρονται για το τέλος της λιτότητος (ανεξάρτητα από την «ιδεολογία» τους) μετά από 6 περίπου χρόνια, ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ: http://www.euro2day.gr/news/highlights/article-news/1384139/o-kyrmhtsotakhs-gia-tis-afxhseis-stoys-misthoys-to.html

Εδώ βρίσκεται η απόδειξη ότι η παγκοσμιοποίηση στην Ελλάδα, μετά το 1974 (ή το 1981), δίνει το χρημα μέσω της Κεντροαριστερας.
 Όσο ηλίθιος και αν είναι ο μέσος Έλληνας (που δεν είναι) θα ξεχωρίσει ότι στον χωρο της «Δεξιας» έχουν δοθει οι ρόλοι των ηττοπαθων ναιναίκηδων (για να μην χρησιμοποιήσουμε πιο βαριές λέξεις), ενώ στην Κεντροαριστερά δόθηκαν οι καλύτεροι «παίχτες» και με γεματες τις τσέπες.
Από το 1974 μέχρι σήμερα οι αγνοί πατριωτες βρίσκονται παγιδευμένοι στο κόμμα της Ν.Δ., το οποιο ενώ είναι δουλικό προς τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης, συγχρόνως παρίστανε και παριστάνει ότι κρατα και τις παραδόσεις (Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια).
Δυστυχως, το φαγητό έρχεται μέσω των άθεων αριστερων. Η παγκοσμιοποίηση βρίσκεται στα χέρια ανθρώπων που δεν λογαριάζουν τα διαχρονικά ιδανικά και τις αξίες των Ελλήνων.

ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΔΕΞΙΑ Ή ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ! ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ, ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ «ΔΕΞΙΟΥΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...