Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ).

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΠΕΡΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ(ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ“ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑΣ”, Του Παναγιώτη Τελεβάντου. Προχθές στην Υπεραγορά συναντήθηκα τυχαία με τον φίλο μου τον Γιάννη τον συνωμοσιολόγο της Αστορίας. Σκέφτηκα να αποφύγω αναφορά στο συνωμοσιολογικό χαρακτήρα του για να μην τον στενοχωρήσω, αλλά ο Γιάννης δεν χωρατεύει. Του αρέσει να αρπάζει τον ταύρο από τα κέρατα. 

Ξανάφερε στο προσκήνιο αυτό που διάβασε σε ένα ιστοτόπο ότι στη Διεθνή Τράπεζα η Κύπρος και η Ελλάδα έχουν καταθέσεις τρισεκατομμυρίων (προσοχή τρισεκατομμυρίων!!!) δολλαρίων….
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Ο,ΤΙ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ Ή ΑΛΛΟΥ. ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΜΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΚΑ.

Το σημαντικό είναι ότι οι καταθέσεις κατά την ισχυρή πεποίθηση του Γιάννη υπάρχουν και (ποιοι άλλοι;) οι Ρότσιλδ -αυτοί οι τρομεροί σιωνιστές- τις εκμεταλλεύονται. Τις δανείζονται χωρίς τόκο και μας τις δανείζουν με τόκο.
ΕΔΩ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΕΛΕΒΑΝΤΟΣ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ. ΓΙΑΤΙ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ; ΔΕΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ; ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ; ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΙ ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ, ΔΕΝ ΟΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ (666, ΚΑΡΤΕΣ, ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ);

1.) Ο Γιάννης βλέπει τα πάντα στον κόσμο σκοτεινά και απέλπιδα.
ΟΝΤΩΣ, Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΙΣΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ 666 ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗ Ή ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ. ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΓΡΗΓΟΡΣΙ.
2.) Τι το πιο φυσικό γι' αυτόν από το να υπάρχουν κάποιες “σκοτεινές δυνάμεις” τύπου Σιωνισμός, Μασωνία, Μπίντελμπεργκ και να κατευθύνουν τον κόσμο προς αυτη τη δυστυχία;
ΑΛΛΟ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.
3.) Αν άφηνε περιθώριο προσωπικής ευθύνης σ’ αυτά που ζούμε θα ήταν υποχρεωμένος να μιλήσει για μετάνοια δηλαδή για αλλαγή νοοτροπίας και τρόπου ζωής
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΛΙΤΑ ΚΛΠ., ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ «ΑΦΕΣΙΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ» ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
4.) Ναι αλλά άμα το κάνεις αυτό δεν μπορείς πια να ρίχνεις τις ευθύνες στους κακούς πολιτικούς ηγέτες που μας οδήγησαν με την ψήφο και τη συναίνεσή μας στην καταστροφή.
ΕΔΩ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΛΑΘΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ 99% ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ: ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Ο ΛΑΟΣ «ΜΥΡΙΖΕΤΑΙ» ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΨΗΦΙΖΕΙ. Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΙ ΜΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΗΘΙΚΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΛΠ. Η ΨΗΦΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, «ΠΑΙΖΕΤΑΙ». ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄80 ΕΠΕΣΕ ΧΡΗΜΑ ΜΠΟΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΔΩΣΗ ΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΤΟΥΜΕ, ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΙ, ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΙ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΚΑΚΟ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΙ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΙ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΑΣΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ Δ. ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.

5.) Η δυνατότητα να συζητήσει κάποιος με τους“σκοτεινοδυναμίτες” έχει τόση πρακτικά αξία όση όταν συζητάς με κάποιο γιατί του αρέσει το γαλάζιο και όχι το καφέ χρώμα. 
ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ. ΜΕΛΗΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ «ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΙΘΑΡΙ», ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΙ ΜΑΣ.
Η συζήτηση, λοιπόν, είναι αδιέξοδη. Το μόνον που μένει είναι ο προβληματισμός αναφορικά με την άρρωστη αυτή κατάσταση.
ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ «ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟΥΣ» ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΣΤΑΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

Δ. Γ.Θ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...