Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ

ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
Ακόμη δεν κατάλαβαν οι περισσότεροι ότι: ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΚΟΒΕΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΟΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ. ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΤΙΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΗΣ.
 Στην περίπτωσι της Ελλάδας έπρεπε να λαδώση το έντερο του Έλληνα, να φύγη από το χωριό, να μάθη πως ζουν στην πόλη (εργάτες, υπάλληλοι), να σταματουν να γεννουν, να μάθουν να χρεώνονται και μετά, αφου "καταλάβουν" πως δουλεύει το σύστημα, ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΠΙΣΩ.
Αλλά και πάλι, ο σκοπός τους δεν ειναι να πάρουν πίσω τα δανεικά, αφου όλα τα χρήματα δικά τους ειναι, αλλά να μας βάλουν στο παιχνίδι τους, στην παγκοσμιοποίησι και αυτό, πάλι, δεν ειναι από μόνο του κακό...

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΣΩΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ». ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ. Σ΄ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΕΞΟΔΟ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Το καλό της υπόθεσης ειναι ότι η μετάβασί μας από το χωριό στην πόλι έγινε με ειρηνικό τρόπο. Σε άλλα κράτη γίνεται με τις βόμβες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...