Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ

 Η Monsanto δήλωσε ότι θα συμμορφωθεί με τα αιτήματα της Λετονίας και της Ελλάδας να εξαιρεθούν από την εφαρμογή της ευρωπαϊκής οδηγίας για την καλλιέργεια γενετικά τροποποιημένων καλλιεργειών στην ΕΕ, κατηγορώντας όμως ταυτόχρονα τις δύο χώρες για άγνοια της επιστήμης.
ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΛΕΓΕ «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ. ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ (ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ;) ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ «ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ» ΣΤΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΜΩΣ, ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ (ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ); ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ; Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ; Ή ΜΗΠΩΣ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ «ΠΙΟ» ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ;
Σύμφωνα με έναν καινούργιο νόμο που ψηφίστηκε το Μάρτιο, μεμονωμένες χώρες μπορούν να ζητήσουν να εξαιρεθούν από οποιοδήποτε αίτημα έγκρισης Γενετικά Τροποιημένων (ΓΤ) καλλιεργειών στην ΕΕ.
ΤΙ ΘΑ ΠΗ «ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ» ; ΔΕΝ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΕΝΟΠΟΙΗΣΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ; ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΗ ΚΑΠΟΙΟΣ «ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ»;
 Παρά το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι υπεύθυνη για τις εγκρίσεις, αιτήματα για εξαίρεση πρέπει να υποβληθούν και στην εταιρεία που είναι υπεύθυνη για την εφαρμογή των καλλιεργειών.
Α! ΤΩΡΑ ΜΑΛΛΙΣΤΑ! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΗ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΕΞΑΙΡΕΘΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ!! ΔΗΛΑΔΗ, ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ!!
Οι ΓΤ καλλιέργειες είναι ευρέως διαδομένες στις ΗΠΑ και την Ασία, αλλά η ανθεκτική σε επιβλαβείς οργανισμούς ΜΟΝ810 είναι η μοναδική ποικιλία για την καλλιέργεια της οποίας υπάρχει ισχυρή αντίσταση στην Ευρώπη.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ…ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΔΕΧΘΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΤΙ ΑΞΙΑ ΕΧΕΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΤΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ! ΑΛΛΟΙΩΝΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ, ΙΣΟΠΕΔΩΝΕΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ, ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚΩΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ)!
Η Γαλλία, η Γερμανία και η Σκωτία δήλωσαν ότι αντιτίθενται στις ΓΤ καλλιέργειες, ενώ η Βρετανία εμφανίζεται θετική.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΑΓΓΛΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ «ΝΑΙ» ; ΜΑΛΛΟΝ ΕΔΩ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΒΡΑΙΟΙ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΓΓΛΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…
Ο συγκεκριμένος ευρωπαϊκός νόμος έχει προκαλέσει την ενόχληση της βιομηχανίας ΓΤ καλλιεργειών, και των ΗΠΑ οι οποίες περιμένουν την ΕΕ να ανοίξουν τις πόρτες τους στις αμερικανικές ΓΤ καλλιέργειες ως αντιστάθμισμα μιας προγραμματισμένης συμφωνίας ελεύθερου εμπορίου ΕΕ-ΗΠΑ.
ΠΕΣ ΤΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ! ΑΝ ΔΕΝ ΣΥΜΜΟΡΦΟΘΗΤΕ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ! ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ. Ή ΜΕ ΒΟΜΒΕΣ Ή ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΙΝΟΥΝ ΓΟΝΥ ΤΩ ΒΑΑΛ!
ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ «ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΚΟ» : http://filosofia-erevna.blogspot.gr/2013/09/blog-post_7919.html
ΚΑΙ ΕΔΩ, ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ: http://www.chabad.gr/templates/articlecco_cdo/aid/133468
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΗ!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...