Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ
Η Εκκλησία μας δέχεται τον αμυντικό πόλεμο. Ο π. Πορφύριος λέει κάπου πως αν σου επιτεθει ένας λυσσασμένος σκύλος, δύο τινά θα συμβουν: αν εισαι άγιος, θα χαϊδέψεις το σκυλί και αυτό θα ηρεμήσει. Αν δεν εισαι, θα πάρεις ένα ξύλο, μία πέτρα και θα αμυνθεις.
Έτσι και σήμερα, καλούμαστε να αμυνθουμε εναντίον των διαχειριστων της παγκόσμιας οικονομίας, οι οποίοι θέλουν να μας διώξουν από την Πατρίδα μας, αφου μόνο οι λαθρομετανάστες μπορουν να ζήσουν με τα λιγοστά και αφορολόγητα χρήματα που τους δίνουν οι πολιτικοί της Χώρας μας. Εμας θέλουν να μας φέρουν στο επίπεδο των λαθρομεταναστων, αφου οι φόροι που μας ζητουν είναι αδύνατον να πληρωθουν από τους περισσότερους.
Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να αμυνθουμε αρνούμενοι να πληρώσουμε πλέον τα χαράτσια τους. Αλλά, και όσοι μπορουν να πληρώσουν τους επαχθεις φόρους τους, δεν πρέπει να το κάνουν για να δείξουν την συμπαράστασή τους στους πολλούς, οι οποιοι αδυνατουν να πληρώσουν τους παράλογους φόρους που επιβάλλονται κάθε τόσο.
Δεν είναι δυνατόν να βάλουν στην φυλακή δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Θα αναγκαστουν να οπισθοχωρήσουν.
Όσον αφορα τις εκλογές που έρχονται να ψηφίσουμε μόνο ανθρώπους που είναι κοντά στην Εκκλησία. Μόνο έτσι θα έχουμε ελπίδα πως τα πράγματα θα διορθωθουν.
Νυν υπέρ πάντων ο αγών.

 https://www.youtube.com/watch?v=jSamYD8KbJE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...