Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Πως ερμηνεύεται η μετανάστευση και η λαθρομετανάστευση (ή όπως αλλιως την λένε) στις ημέρες μας;
Γύρω στο 1800 ξεκινα η Βιομηχανική επανάσταση, δηλαδή οι άνθρωποι στην Αγγλία, Γαλλία και Γερμανία από αγρότες γίνονται εργάτες και υπάλληλοι στην πλειοψηφία τους.
Σήμερα, μετά από 200 χρόνια, έχουν σχηματιστει πολλά εθνικά κράτη στη θέση παλαιων αυτοκρατοριων (π.χ. Οθωμανικης αυτοκρατορίας, Αυστροουγγαρίας, Ρωσίας).
Ο διαμελισμός των αυτοκρατοριων έγινε διότι έτσι βόλευε τις Τράπεζες. Μικρότερα κράτη ελέγχονται ευκολώτερα, αφου μπουν σε ζωνες επιρροης των μεγάλων βιομηχανικων κρατων, και η γλωσσα (μαζί με θρησκεία, ήθη, έθιμα κλπ.) λειτουργει ενοποιητικά ανάμεσα στους εργάτες και τους αγρότες των δημιουργημένων εθνικων κρατων. Γι΄αυτό οι επαναστάσεις του 19ου ειχαν εθνικό χαρακτηρα.
Μετά τους δύο παγκόσμιους πολέμους η οικονομία των κρατων ενώνεται και σήμερα κυριαρχει το ευρω στα περισσότερα κράτη της Ευρώπης. Σε λίγο θα έχουμε και πολιτική ένωση.
Για να γίνη, όμως, η Ευρώπη ένα κράτος, για να ενωθη και πολιτικά, πρέπει οι κάτοικοί της να ξεχάσουν τον εθνικισμό που λειτουργουσε όπως περίπου και η ντοπαμίνη τα τελευταια 200 χρόνια. Το έθνος κάθε εθνικου κράτους αισθανόταν ως ξεχωριστό και ως ανώτερο από τα άλλα έθνη!
Έρχονται οι Τράπεζες τώρα και λένε: το παραμύθι με την εθνική σας ανωτερότητα τελείωσε. Όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι. Όλοι οι εργάτες και οι υπάλληλοι σε όλα τα κράτη έχουν τις ίδιες ανάγκες και τον ίδιο τρόπο ζωης. Εμεις (οι Τράπεζες) έχοντας την επιστήμη στα χέρια μας και τα αγροτικά προϊόντα μπορουμε να σας ταΐζουμε και να σας παρέχουμε ό,τι χρειάζεστε για να ζητε σ΄αυτόν τον μάταιο κόσμο ειρηνικά και όμορφα. Λοιπόν, παρατηστε τους εθνικισμούς, δεχτητε τους ξένους, παντρευτητε αναμεταξύ σας και από δω και πέρα θα λέμε οι λαοί της Ευρώπης και όχι τα έθνη.
Έτσι ερμηνεύεται η μετανάστευση και η λαθρομετανάστευση που θα βοηθήση στην μετατροπή της Ευρώπης σε ενιαιο κράτος. Συγχρόνως οι μετανάστες σιγά σιγά θα μεταφέρουν τον τρόπο ζωης και τον τεχνολογικό πολιτισμό της Ευρώπης και στα κράτη από τα οποια προέρχονται και έτσι θα προχωρήση και η ομογενοποίηση όλης της ανθρωπότητας.
Από την στιγμή που το φαγητό το κρατανε οι Τράπεζες, εμεις δεν μπορουμε να πουμε «γιατί το μοιράζετε έτσι κι όχι αλλιως». Επομένως οι αντιδράσεις των δεξιων σιγά σιγά θα λιγοστεύουν. Η παγκοσμιοποίηση είναι τραπεζοκομμουνιστική και όχι τραπεζοεθνική όπως ηταν μέχρι χθές.

https://www.youtube.com/watch?v=z24-N7oz3UM&list=PLVSe3KRn8Oaem5PMu2EMTebxuqIdNqR-0&index=36

ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΦΤΩΧΑ ΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ:

 "ΦΤΩΧΟΙ ΕΜΕΙΣ, ΦΤΩΧΟΙ ΕΣΕΙΣ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ; ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΔΕΙΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ¨ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ". ΑΝ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ".
ΑΥΤΟ, ΟΜΩΣ, ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΗ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗ ΑΥΡΙΟ :"ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΡΑ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ".



ΠΟΙΟΣ ΤΑΪΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;
Αυτό που δεν κατάλαβε το 99,99% των ανθρώπων ειναι ότι: Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ΛΟΓΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ Ή ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑ ΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΗ ΛΕΦΤΑ. ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΟΣ ΧΑΡΙΝ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΝΑ ΧΤΙΣΤΗ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΟΛΙ ΣΕ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΗ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΪΖΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΤΙΖΗ ΓΙΑ ΟΣΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ!
επομένως, τζάμπα η διαμαρτυρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου Βουλγαρίας για κλείσιμο των συνόρων (και όλων όσοι έχουν τέτοιες θέσεις).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...