Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ.

Συγνώμη αν ανθρωπίνως σας δυσαρεστήσαμε αλλά επειδή πολλοί ιερείς, επειδή φέρετε το ιερατικό σχήμα το οποίο σέβεται ο κόσμος, νομίζετε ότι φέρετε μαζί και το αλάθητο σε ότι λέτε, αφού δεν τολμάει κανείς να σας διακόψει για να σας πει ότι κάνετε λάθος, επειδή πολύ "υπακοή" -με την κακή της έννοια- κάνανε μέχρι τώρα οι πιστοί ανεχόμενοι κάθε ανοησία που λέει κάθε ιερωμένος, και επειδή πολλά σούρτα-φέρτα με την εξουσία απέκτησαν κάποιοι ιερωμένοι και αυτό τους επηρεάζει στο τι λένε, είναι καιρός όποιος ιερωμένος λέει κάτι λάθος, να μην σιωπούμε αλλά να του λέμε με παρρησία την αλήθεια. 
ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ  ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ. Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΥΤΟΝΟΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΕΞΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ), ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ (ΟΠΩΣ Η ΣΥΝΑΞΙ, Π. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΕΤΑΛΗΝΟΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ ΚΛΠ.), ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΙΛΟΜΟΝΑΧΟΙ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΣΙΑΚΟΙ ΚΛΠ. ΜΕ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΘΕ.

Οι εκφράσεις που χρησιμοποιήσαμε ήταν αντιγραφή από το δικό σας αρχικό κείμενο. Τα συμπεράσματα που βγάλαμε προκύπτουν δυστυχώς από όσα ο ίδιος γράψατε.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΝ ΔΕΙ ΘΕΩ ΜΑΛΛΟΝ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙΣ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΜΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΙΣ ΔΕΞΙΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΑΦΡΟΚΡΕΜΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ…ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΝΕ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΚΑ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΩΣ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΑΣΤΑΣΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΒΑΣΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ «ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΘΩ ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ;» ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΕΣ..
Αν η άποψη σας για την Ελληνική επανάσταση ήταν ότι κακώς έγινε
ΛΕΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΙ  ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΗΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΚΑΚΟ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΑΛΛΑ ΚΑΤ΄ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΜΠΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΧΩΡΙΣΑΜΕ; ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΑΣΙ; ΑΛΛΑ, ΕΙΠΑΜΕ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΠΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΔΑ. ΤΩΡΑ Η ΜΟΔΑ ΛΕΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ «ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ 21». ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ.
και ότι είναι πιο καλό να σωθούμε ως δούλοι,
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΔΕΛΦΟΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΩΘΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.  Ο ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ.
 επειδή ο Άγιος Αθανάσιος ο Πάριος κατηγορούσε τον διαφωτισμό και την αθεϊα που πρέσβευε μαζί με την ιδέα της επανάστασης-
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ο ΠΑΡΙΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΜΟ. ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΩΣΤΑ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΧΟΥΝ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΡΑΓΟΥΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΟΛΔΟΒΛΑΧΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΛΕΞΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ!!!ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ;
 καθώς και η άποψη σας ότι τα πάντα πρέπει να τα ανεχόμαστε χωρίς αντίδραση (παγκοσμιοποίηση, εξουσία κλπ), επειδή ούτως ή άλλως "δεν μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα" (το γράψατε επανειλημμένα), 
ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΠΟ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ; ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ «ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΣΑΡΑ»; ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ, ΕΛΑΜΨΑΝ  ΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΠΙΒΙΩΣΑΝ ΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΗΚΑΜΕ (ΑΠΟ ΤΟ 2010) ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΙ, ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ. ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΑΝ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ (ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΤΑ ΡΑΣΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ.

αυτό είναι ενδοτισμός, άξιος λύπησης,
ΕΙΝΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΝΔΟΤΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ, ΗΤΑΝ ΑΞΙΟ ΛΥΠΗΣΗΣ;
και δεν ταυτίζεται ούτε με την ελληνική ψυχή ούτε με την χριστιανική αρετή.
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ. Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΑΡΕΤΗ ΛΕΕΙ «ΖΗΣΕ ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΗΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ». ΔΕΝ  ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΥΒΕΡΝΑ. ΛΕΜΕ, ΟΜΩΣ, ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ.
 Η εκκλησία, Πατριάρχες, ιεράρχες, ιερείς, μοναχοί και πιστοί, πάντα έλεγχε την εξουσία όταν αυθαιρετούσε. 
ΟΤΑΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ. ΟΤΙ ΤΟ ‘ΟΧΙ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘ΄ΥΠΟΒΟΛΗΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.

Ο Θεός μας έκανε ελεύθερους να αποφασίζουμε.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ. ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΕ.
Φοβόμαστε ότι έχετε επηρεαστεί από όσα έχετε διαβάσει -αποκλειστικά κοινωνιολογική προσέγγιση της ιστορίας έχοντας χάσει την επαφή με την πραγματικότητα- και χάσατε επαφή με την γνήσια ελληνική ψυχή και τη λεβεντιά της και την αληθινή Ιστορία της. 
ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ . ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ  ΑΡΜΑΤΑ! ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΗ ΣΦΑΙΡΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ; ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ Ή ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ;

Ο αληθινός πιστός έχει συνείδηση.
ΣΩΣΤΑ! Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΜΗ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΑΣ. ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΗ.
 Δεν αναζητάει δικαιολογίες και ρητά για να δικαιολογήσει την απραξία του και την ανοχή του στην αδικία. 
ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣ ΩΝ Ή ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝ;  ΟΙ ΜΟΝΑΧΟΙ  ΣΤΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΑΚΤΟΙ; ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ ΜΕΤΡΑΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ;

Αν παρόλα αυτά επιμένετε ότι είναι καλύτερα να σωθείτε σκλαβωμένος, γιατί παραμένετε στην Ελλάδα;
ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΣΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΟΥ  ΞΕΡΕΤΕ. ΑΠΟ ΤΟ 1830 Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ  Ή ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΔΙΩΞΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΛΑΜΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΕΜΕ ΜΗΝ ΔΙΧΑΖΕΣΤΕ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ; ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ, ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ, ΨΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΦΛΕΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΟΝΥΣΙΟ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΣΟΦΟ (ΤΟΝ ΟΥΝΙΤΗ);
Σταματήστε να ξημεροβραδιάζεστε στο διαδίκτυο και επιλέξετε μία από τις πόλεις που κατέλαβε ο ISIS και να πάτε να ζήσετε εκεί, εξασφαλίζοντας "πλούτη", "ασφάλεια", "μακροβιότητα", "γαλήνη", "ευσέβεια" και την "ησυχία" σας, όπως επί λέξη αναφέρετε στο βίντεο για το 1821 που ανεβάσατε..
ΤΩΡΑ ΒΛΑΣΤΗΜΑΤΕ ΕΝΑΝ ΑΓΙΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΙΟ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΝΑ ΕΡΘΗ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΙ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΗ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥ (1453) ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΙ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΤΕ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΟΡΟΊΔΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΤΟΝ ΠΑΡΙΟ….ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΒΑΡΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

Λυπόμαστε πραγματικά. 
ΚΑΙ ΓΩ ΣΑΣ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΠΑΓΑΝΙΣΤΩΝ.

Πάρτε και μια παραπομπή, για να διαβάσετε και κάτι διαφορετικό. Να δείτε ότι το έθνος μας δεν περίμενε τον Διαφωτισμό για να κάνει επανάσταση.
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΗΤΑΝ ΟΥΝΙΤΕΣ: https://www.youtube.com/watch?v=Anl3QtxuT4U&index=16&list=PLVSe3KRn8Oaf8S78_ZKyXBUYyPCWUeVlY
Να δείτε πως αγωνιζόταν κάποιοι αληθινοί παπάδες, που θυσίασαν την δεσποτική θέση τους, και τα πλούτη τους και την ίδια την ζωή τους, αλλά έμειναν στην Ιστορία και μας φωτίζουν ως αληθινοί φάροι.
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΗ ΑΝ  ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΩΦΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ (ΑΚΟΜΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ) ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΑΝ ΑΓΑΠΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΤΗΤΑ. ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ. ΚΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΑΓΙΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ!
 Δείτε την φωτογραφία να δείτε πως σώζεται ένας αληθινός χριστιανός, ένας δεσπότης, μέσω του μαρτυρίου και όχι σκύβοντας το κεφάλι στην αυθαιρεσία και στην αδικία:
http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/03/blog-post_12.html
ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ; ΤΟΝ ΣΚΥΛΟΣΟΦΟ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ;  ΤΟΝ ΟΥΝΙΤΗ;

Καλή μετάνοια σε όλους μας. Την ευχή σας.

ΑΜΗΝ. ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...