Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΞΑΝΑΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΞΑΝΑΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
Η ιστορία των τελευταίων 200 ετων πρέπει να ξαναγραφτη. Μετά την βιομηχανική επανάστασι δεν επιτρέπεται να λεμε «ο τάδε πολιτικός ή ο τάδε στρατηγός έκανε αυτό ή εκεινο ή το άλλο» αλλά να λέμε «η Τράπεζα έδωσε χρήματα για να γίνη αυτό ή εκεινο ή το άλλο χρησιμοποιωντας ως όργανα τους πολιτικούς και τους στρατιωτικούς».
Παραδείγματα:
Η Ελλάδα έγινε κράτος για να πάρει πίσω τα δανεικά της η Τράπεζα της Αγγλίας.
Η Οθωμανική αυτοκρατορία διαμελίσθηκε επειδή έτσι βόλευε την Τράπεζα. Μικρά έθνη κράτη ελέγχονται ευκολώτερα από μία μεγάλη αυτοκρατορία.
Την αραβική άνοιξη στις μέρες μας η Τράπεζα την δημιούργησε, για να υποτάξη ακόμα περισσότερο τους άραβες και τα πετρέλαιά τους.
Η Τράπεζα έδωσε χρήματα στον Λένιν και έκανε την κομμουνιστική επανάστασι στην Ρωσία, για να την υποτάξη.
Η Τράπεζα δίνει χρήματα στους επιστήμονες για να εφεύρουν τις διάφορες μηχανές.
Η Τράπεζα δίνει χρήματα στους φιλοσόφους να γράφουν βιβλία και να κατευθύνουν τις μάζες.
Η Τράπεζα έδωσε χρήματα στον Βενιζέλο και έκανε ξεχωριστό κράτος στην Θεσσαλονίκη.
Η Τράπεζα σταμάτησε να βοηθει τον Βασιλιά κι έτσι ο λαός στράφηκε προς εκει από όπου ερχόταν το χρημα.
Η Τράπεζα έδωσε χρήματα στο Ελληνικό Κράτος και νίκησε τους κομμουνιστές στον συμμοριτοπόλεμο.
Η Τράπεζα δίνει χρήματα στους Τσιχαντιστές, για να νομίζουν ότι κάνουν την δική τους επανάστασι αλλά αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα είναι ο κατακερματισμός των μουσουλμάνων για να μην μπορουν να ενωθουν και γίνουν επικίνδυνοι.
Η Τράπεζα αύριο μπορει να δώση χρήματα στους Κούρδους και να πάρουν τα κεφάλια των Τούρκων.
Η Τράπεζα έδωσε χρήματα στην «δεξιά» και κυβερνουσε μέχρι το 1974. Μετά οι Ρεπουμπλικάνοι έδωσαν την θέσι τους στους Δημοκρατικούς.
Η Τράπεζα έδωσε χρήματα στον Ανδρέα Παπανδρέου και ανέβηκε στην εξουσία το 1981.
Η Τράπεζα «έδωσε ένα χαρτί» στον Γ.Α.Π. και αυτός τον Οκτώβριο του 1988 έβγαλε στη φόρα ένα οικονομικό σκάνδαλο και παραλίγο να βάλη φυλακή τον πατέρα του. Όταν κάποιος αρχίση να γίνεται επικίνδυνος, η Τράπεζα τον βάζει στην θέσι του.
Η Τράπεζα δίνει χρήματα σε μη κυβερνητικές οργανώσεις για να προοδεύει ο εκφυλισμός της κοινωνίας. Η φάρμα δουλεύει και με ζωα, δεν χρειάζονται πολλοί άνθρωποι, μολύνουν το περιβάλλον.
Η Τράπεζα κόβει το χρημα και το μοιράζει στα κράτη και στους ιδιωτες με μορφή δανείων και έτσι όλα ανήκουν στην Τράπεζα και όλοι δουλεύουν για την Τράπεζα.
Η Τράπεζα δανείζει τους αγρότες για να αγοράσουν μηχανήματα και λιπάσματα και έτσι όλα τα αγροτικά προϊόντα ανήκουν στην Τράπεζα. Επομένως το φαγητό όλων (αγροτων, εργατων, υπαλλήλων) είναι της Τράπεζας. Άρα το χρημα που κυκλοφορει μπορουμε να πουμε ότι αντιστοιχει στο φαγητό που υπάρχει στον πλανήτη ή αλλιως, όσο υπάρχει φαγητό εξασφαλισμένο η Τράπεζα μπορει να χορηγη δάνεια.
Η Τράπεζα κόβει τα επιδόματα των πολυτέκνων και δίνει χρήματα για παρελάσεις ομοφυλοφίλων.
Στην Τράπεζα ανήκουν τα τηλεοπτικά κανάλια, επομένως η κοινή γνώμη διαμορφώνεται όπως θέλει η Τράπεζα.
Η Τράπεζα δίνει χρήματα στα κόμματα, επομένως η Τράπεζα καθορίζει ποιο κόμμα θα βγη στην εξουσία.
Η Τράπεζα χώρισε όλους τους λαούς και τα έθνη σε «δεξιούς» και «αριστερούς» και όση αξία έχει η ψηφος ενός τίμιου πολίτη την ίδια αξία έχει και η ψηφος ενός ληστη. Έτσι, στις εκλογές νικα η πλειοψηφία, η οποία συνήθως άγεται και φέρεται από τα κατώτερα ένστικτα.
Η Τράπεζα αύριο θα πη «ελατε να σφραγιστητε, για να κάνουμε πιο ασφαλεις τις οικονομικές συναλλαγές».
 https://www.youtube.com/watch?v=X9bnqNkJYO8


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...