Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΔΟΤΕ ΤΑ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙ, ΟΧΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ.

Διαβάζουμε ένα ακόμη σχόλιο του π.Γ.Θ. στο γνωστό εκκλησιαστικό πρακτορείο :

...η περίοδος του παπαφλέσα τελείωσε. καλύτερα να μείνουμε μόνο στον Χριστό. τα εθνικά ξέφτυσαν και δεν έχει ενδιαφέρον η υπόθεσι. μόνο η ελληνική γλωσσα έμεινε και έχει αξία. τα οχι και οι μεταξαδες και οι κολοκοτρωναιοι ειναι παρελθόν και η ντοπαμίνη δεν διεγείρεται πλέον μ΄αυτά. μην χάνεις δυνάμεις ασχολούμενος με παραπανίσια πράματα. (εκ Λεβαίας...)

Λυπόμαστε που υπάρχουν ρασοφόροι που γράφουν τέτοιες προδοτικές αθλιότητες.
ΕΓΩ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ. ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΧΡΙΣΤΟ. ΑΚΟΥΣΤΕ: https://www.youtube.com/watch?v=Fv9Tzp3Vikk
ΝΤΡΟΠΗ σας. ΝΤΡΟΠΗ.
ΕΠΙΣΗΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΥΞΕΣ. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ: ΑΠΟΔΟΤΕ ΤΑ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙ; ΤΟ ΕΙΣΠΗΔΗΤΙΚΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟΤΕ :
https://www.youtube.com/watch?v=AGHNVm0rV0k&list=PLVSe3KRn8Oaem5PMu2EMTebxuqIdNqR-0&index=12
ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΥ: «αυτός που να επιβάλει προσπαθει τη δικαιοσύνη με τη βία, μοιάζει μ΄ευνουχο που ποθει μία κόρη να ξεπαρθενέψει». ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΠΛΕΙΛΙΣΤ ΠΕΡΙ ΔΕΞΙΑΣ-ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΩΝ.
Και μια που το σχόλιο μας στο romfea, μία ακόμη φορά δεν φαίνεται να το εγκρίνουν για δημοσίευση,
ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ…
σας το γράφουμε εδώ:

Πάτερ, θέλουμε πλέον ευθέως να σας ρωτήσουμε:
Δεν έχετε ενορία; Δεν έχουν ανάγκες οι ενορίτες σας; Μήπως να αφήνατε τις κοινωνιολογικές σας προσεγγίσεις και τα καλέσματα για να σκύψουμε το κεφάλι στους ξένους
ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΣΚΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ: ΑΠΟΔΟΤΕ ΤΑ ΚΑΙΣΑΡΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙ, ΟΧΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΚΑΙΣΑΡΑ. ΕΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ. ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΙΔΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΡΤΗ. ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑΟ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΝΗΜΗ ΘΑΝΑΤΟΥ.
και να ασχοληθείτε και με το λειτούργημα σας; 
Άλλη δουλειά δεν έχετε πάτερ, από το να περιφέρεστε νυχθημερόν στα ιστολόγια; 

ΜΕ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΠΟΥ ΕΧΩ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΠΟΨΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΛΥΦΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Ή ΔΕΞΙΟΥΣ; ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΚΙΝΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΕΘΕΡΩΣΗ ΥΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...