Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

διάλογος για το πως πρέπει να δρουμε

ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ, ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ. ΕΧΕΤΕ ΌΡΕΞΙ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΛΠ

ΝΑΙ πάτερ έχω. Όχι επειδή μου αρέσει ο πόλεμος αλλά επειδή μου αρέσει η ειρήνη. Δεν γίνεται ο κάθε τρελός να μας επιτίθεται επειδή έτσι γουστάρει και εμείς να καθόμαστε με σταυρωμένα τα χέρια. ΑΝ το κάναμε αυτό τότε δεν θα υπήρχε ορθόδοξος για ορθόδοξο και τότε δεν θα υπήρχε ούτε το ποίμνιο του Χριστού, ούτε εσείς ως παπάς για να λειτουργείτε. 
ΑΓΑΠΗΤΕ, ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 10% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ. ΤΟ 90% ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΗ ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΤΗΣ; Ο ΕΡΓΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΗ ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΕΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΑΥΤΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΕΠΙΒΛΗΘΗΚΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΖΟΥΣΑΜΕ ΣΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΜΑΚΑΡΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΗ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Το ακριβώς αντίθετο πρέπει να συμβεί: εμείς πρέπει να "επιτεθούμε" με την αγάπη του Κυρίου, και το κήρυγμα του Ευαγγελίου, ώστε όποιος ακούσει και ενδιαφερθεί να ξέρει που θα μας βρει.
ΤΙ ΕΠΙΘΕΣΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ; ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ(ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 666).
Οι χριστιανοί είναι το φως του κόσμου. Και αυτό είναι γνωστό. Αλλά είναι το φως επειδή διαδίδουν το φως! Όχι επειδή κάθονται επειδή, λέει, "έχει ο Θεός". Ναι ο Θεός έχει, αλλά Αυτός δεν ήταν που είπε και το: "κηρύξετε πάντα τα έθνη"; Δεν είπε "απολαύστε την ζωούλα σας επειδή έχετε εμένα". 
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΕΜΠΡΟΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΙΟΙ, ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ.

Από την στιγμή που η ορθόδοξη Ελλάδα μου (και όχι μόνο η Ελλάδα) κινδυνεύει από την μαυρίλα της παγκοσμιοποίησης (δε πα να λέγεται, ISIS, δεν πα να λέγεται "πολιτισμός"... [δεν βρίσκω του κίναιδους πολιτισμένους], δεν πα να λέγεται Ε.Ε) εγώ θα αντιδράσω, όχι μόνο επειδή θέλω να ζήσω χωρίς να μου κόψουν το κεφάλι οι ισλαμιστές, αλλά και επειδή θέλω να ζήσουν και οι άλλοι.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ. ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ ΤΑ 300 ΠΡΩΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.
 Και αυτό δεν πρόκειται να γίνει έχοντας την όποια ISIS που σκοτώνει σωματικά, και διαστρεβλώσεις τύπου gay που σκοτώνουν πνευματικά. Οι Τούρκοι και οι λοιποί που αναφέρατε είναι άνθρωποι χωρισμένοι σε δύο ομάδες: στους τρελούς και στους συνετούς. Για τους συνετούς έχω ευθύνη ως άνθρωπος και ορθόδοξος. Για τους τρελούς έχω τα όπλα. Όχι για να σκοτώσω, αλλά για να μην σκοτωθώ. Και το όπλο στην προκειμένη περίπτωση είναι η αποχώρηση μας από την σαπίλα, είτε αυτή λέγεται, ευρώ, είτε Ε.Ε, είτε οπωσδήποτε. Μόνο έτσι θα προστατευθούν οι ψυχές που είναι πιο σημαντικές από το σώμα. Όχι ότι δεν θέλουμε το σώμα. Απλά αγαπάμε την ψυχή περισσότερο γιατί αυτή είναι αθάνατη. Γι' αυτό και φροντίζουμε αυτήν πρώτα. Και γι' αυτό δεν παρατάμε τις επάλξεις. Γιατί αν πέσουν αυτές, θα πέσουν και τα υπόλοιπα. Και δεν ξέρω τι κάνουν οι άλλοι, αλλά εγώ προσωπικά δεν σκοπεύω να το αφήσω να συμβεί.
ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΝΟΗΤΑ Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ή ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΩ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΚΕΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!!!!Η ΠΑΓΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΥΝΑΜΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ!!!!!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ «ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ». ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ.
Επίσης η απάντηση στο "ΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ" είναι η εξής: αυτό δεν πρόκειται να γίνει. ΑΝ βγούμε από την Ευρώπη η γερμανία θα χάσει 87 εκατομύρια ευρώ. Λέτε να είναι τρελή ώστε να μας αφήσει να βγούμε; Εσείς θα θέλατε να το κάνετε αν ήσασταν στην θέση της;
ΣΩΣΤΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΦΕΡΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, (ΤΟ ΕΝΑ Ή ΤΟ ΑΛΛΟ).

Όσο για το "ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ"... ναι αυτό στέκει λογικής αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που δεν σκεφτήκατε. Όλα αυτά που τυχαίνει να έγραψα χτες-προχτές για ένα δικό μου άρθρο υπέρ του "Οχι". Σε επόμενο ποστ (γιατί τα ποστ μεγάλα σαν ...σεντόνια δεν τα δέχεται το σύστημα) θα βρείτε το απόσπασμα (το οποίο μπορεί να είναι χωρισμένο σε δύο ποστ αν είναι αρκετά μεγάλο)

Ευχαριστώ που με ακούσατε.
ΚΙ ΕΓΩ ΧΑΡΗΚΑ. ΧΑΙΡΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΕΧΟΜΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΕΣ΄Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΤΡΟΦΕΣ (ΤΥΠΟΥ ‘ΟΧΙ’ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ)

ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΕΦΤΑ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ. ΓΝΩΣΕΣΘΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΥΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΠΑΡΙΟ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...