Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ (ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ)
«Τέλος με τα φοβικά σύνδρομα του Μνημονίου και των Δανειακών Συμβάσεων, που είναι όλα άκυρα και παράνομα, αντισυνταγματικά και απάνθρωπα!
Ε, ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΨΟΥΝ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ: «ΘΕΛΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ, ΕΚΕΙΝΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ». ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ «ΦΟΒΙΚΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ»; ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ; ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
200 χρόνια πριν ο Εθναπόστολος του Γένους, ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός που ανέστησε Πίστη και Πατρίδα στις ψυχές των Σκλάβων,
μας αποκάλυψε με τη Χάρη του Θεού, ότι ΔΕΝ θα πληρωθεί το δυσβάσταχτο και εν πολλοίς κατασκευασμένο και παράνομο Ελληνικό «χρέος»,
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…ΕΠΙΣΗΣ, Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΙΝΗΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ.
το… οποίο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρήμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, που αλλοίωσε τον λαό μας, τις αξίες, τις παραδόσεις και την ίδια την υπόστασή του!
ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΙ.
Ιδού οι συγκεκριμένες προφητείες του για το Ελληνικό «Χρέος»:
ΛΑΘΟΣ, ΑΓΑΠΗΤΕ. Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΡΕΟΣ! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ ΤΟΥ ΄21 ΠΟΥ ΠΛΗΣΙΑΖΕ ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ 1912-13. ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΦΥΣΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ «ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ, ΔΟΣΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΝ ΣΑΣ ΤΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ» ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΕΣΧΑΤΑ.
α. «Θα σας ρίξουν παρά πολύ• θα σας ζητήσουν να τον πάρουν πίσω, αλλά ΔΕΝ θα μπορέσουν»! (σ.σ. παράς είναι το χρήμα)
ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗ ΔΕΚΑΤΙΑ ΤΟΥ ΄80 ΚΑΙ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄90 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΑΡΜΕΓΟΥΝ.
β. «Θα σας επιβάλουν μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο, αλλά ΔΕΝ θα προφθάσουν»! 
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ; ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΦΘΑΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ; ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΥΝΤΑΙ. ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ «ΑΙΩΝΙΟ» ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΝΤ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ, ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.
γ. «Θα βάλουν φόρο στις κότες και στα παράθυρα»!
ΓΙΑΤΙ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙΣ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΥ ΖΗΤΑ ΠΙΣΩ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ;
δ. «Θα ζητήσουν να σας πάρουν και στρατιώτες. ΔΕΝ θα προφθάσουν όμως»! ΝΑΙ, χάρη στην Πρόνοια του Θεού, ΔΕΝ θα προφθάσουν!...
ΓΙΑΧΩΒΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ;
Μην ανησυχείτε για αυτό το «χρέος» λοιπόν, αλλά κοιτάξτε μονάχα το ένα και αληθινό ΧΡΕΟΣ που έχουμε στον Χριστό, την Παναγιά και τους Αγίους μας, που δεν σταματούν να πρεσβεύουν και για την Πατρίδα μας!
ΣΩΣΤΟΣ!  ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΣΗ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΡΕΙ, ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ ΤΟΝ ΑΙΤΩΛΟ.
Οι σκοτεινές δυνάμεις, πάνε να καταπιούν την Ορθόδοξη Ελλάδα μας
ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ, ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ, ΤΑ ΠΑΘΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΜΑΣ. ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΔΕΝ ΦΟΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.
 και… ήδη πανηγυρίζουν την μεγάλη επιτυχία τους…
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΠΡΟΧΩΡΑ. ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ. ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ.
Μα ΔΕΝ θα προφθάσουν…
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ «ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΘΩ, ΘΑ ΒΡΩ ΤΗΝ ΠΙΣΤΙ ΣΤΗΝ ΓΗ;». ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ…
Θα κοιμηθούμε χρεωμένοι και θα ξυπνήσουμε λευτερωμένοι… Θα κοιμηθούμε μικρό κράτος και θα ξυπνήσουμε και πάλι Αυτοκρατορία!»
ΟΡΘΙΟΣ ΚΟΙΜΑΣΑΙ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΚΟΛΠΟ; ΕΧΩ ΚΙ ΕΝΑ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΧΙΛΙΑΔΝΩΝ ΕΥΡΩ…ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΗ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΣΩ;
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ…ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ. ΕΔΩ ΑΠΟΤΥΧΑΜΕ. ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ Δ. ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...