Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

ΤΙ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΜΕΤΑ;

«Και προσεκυνησαν τω θηριω (ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ) λεγοντες τις ομοιος τω θηριω και τις δυναται πολεμησαι μετ΄ αυτου» (Απ. 13,4) (η ανθρωπότητα πέφτει μπρούμητα να προσκύνηση τα επτακέφαλα τέρατα. Παντού ενθουσιώ­δεις ζητωκραυγές και αλαλαγμοί: Ποιος μπορεί να συγκριθή με το θηρίο; Είναι ανίκητο. Ποιος μπορεί να πολεμήση μαζί του; Τις όμοιος τω θηρίω; http://www.egolpion.com/eptakefalo_8hrio.el.aspx#ixzz3mYRiBjTi).
Το 2010 είναι μία πολλή σημαντική χρονιά. Η Παγκοσμιοποίησι κάνει φανερή την παρουσία της στην Ελλάδα. Κάθε λογική καταρρέει. Τα μνημόνια φέρνουν τέτοιες περικοπές στο κατά κεφαλήν εισόδημα και στις θέσεις εργασίας και φύλλο δεν κουνιέται:
Οι Κομμουνιστές που μας μάθανε τα τελευταια 40 χρόνια σε διαμαρτυρίες, συλλαλητήρια, απεργίες το βούλωσαν κυριολεκτικά! Οι ακροδεξιοί ενώ θα μπορουσαν να πάρουν τα όπλα και να επιβάλουν δικτατορία λούφαξαν και αυτοί. Οι Κεντροαριστεροί – Κεντροδεξιοί «παντρεύτηκαν» και λένε συνέχεια «γιες σερ»!
Ποιος μπορει να πάη κόντρα στην Παγκοσμιοποίησι; η Παγκοσμιοποίησι τους ξεγύμνωσε όλους. Όλοι είναι υπηρέτες της, γι΄αυτό και δεν κουνήθηκε φύλλο όλα αυτά τα χρόνια!
Επιτέλους μάθαμε ότι δεν κυβερνανε τα κόμματα και οι πολιτικοί αλλά ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! Αυτό μας απάλλαξε από ένα βαρύ φορτίο που σηκώναμε τόσα χρόνια, αφου είμασταν αναγκασμένοι να συμμετέχουμε σε πολιτικές συζητήσεις και να παίρνουμε την θέσι των «δεξιων» ή των αντιπάλων τους.
Η μοναδική αντίστασι στην Παγκοσμιοποίησι είναι η ασκητική ζωή που μας προτείνει η Αγίας μας Εκκλησία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...