Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΞΙΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΕΞΙΩΝ-ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ
-Δ.: Υπάρχει Θεός ή τελος πάντων μία ανωτέρα δύναμις.
-Α. : Υπάρχει μόνο η ύλη, όλα τα υπόλοιπα είναι του μυαλου σου και δεν με ενδιαφέρουν.
- Δ.: Παμε να πολεμήσουμε υπέρ πίστως και πατρίδος.
-Α.: Καλύτερα να καθίσουμε στην ησυχία μας. Γιατί να πολεμήσουμε; Για τα ξένα συμφέροντα;
-Δ. : Η θεωρία της εξέλιξης είναι ένα παραμύθι, μία αναπόδεικτη θεωρία. Ο Θεός δημιούργησε τον κόσμο.
-Α. : Η θεωρία της εξέλιξης ισχύει, το λέει η επιστήμη.
-Δ.: Παλαιότερα ηταν καλύτερα. Υπηρχε σεβασμός, αγάπη, δεν υπηρχαν διαζύγια, οι γυναικες έμεναν στο σπίτι και κοίταζαν τα παιδιά ή βοηθουσαν και στα χωράφια, οι Ναοί γέμιζαν από πιστούς, οι κοπέλες παντρευόντουσαν παρθένες, τα φαγητά ηταν πιο υγιεινά, δεν υπηρχε εγκληματικότητα, δεν υπηρχαν τόσοι φόροι, οι πολύτεκνοι ηταν πολλοί και τους βοηθουσε το κράτος, η εκπαίδευση ηταν πιο καλή, δεν υπηρχε μοναξιά, η ζωή ηταν απλή και οι απαιτήσεις λίγες, δεν υπηρχαν πολλοί ξένοι, δεν υπηρχε ανεργία.
-Α.: Τα ίδια και χειρότερα ηταν και παλαιότερα. Υπηρχε καταπίεση των γυναικων, η επιστήμη δεν ειχε προχωρήσει και οι άνθρωποι ζουσαν μέσα στην άγνοια, δεν υπηρχε φαγητό για την φτωχολογιά, το κράτος ηταν αυταρχικό, δεν υπηρχαν δυνατότητες να προχωρήσει ένας νέος, δεν υπηρχε ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία, οι πλούσιοι καταπίεζαν τους φτωχούς.
-Δ.: «Ψωμί κι ελιά και Κωτσο Βασιλιά» ή «ανήκομεν εις την Δύσιν».
-Α.: Ο λαός στην εξουσία, μόνο με τον κομμουνισμό θα τρωμε με χρυσά κουτάλια.
-Δ.: Στην Αμερική οι άνθρωποι ζουν μέσα στον πλουτο, ενώ στη Ρωσία πεινανε, στέκονται στην ουρά, είναι καταπιεσμένοι, καταπιέζεται η θρησκεία, δεν υπάρχει ελευθερία.
-Α.: Στα ανατολικά κράτη υπάρχει ισότητα, φαγητό και δουλειά για όλους, το κράτος φροντίζει για όλες τις ανάγκες των πολιτων, ενώ στην Αμερική υπάρχει ανεργία, φτώχεια, εκμετάλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
-Δ.: Το Αιγαιο είναι ελληνική θάλασσα. Η Κύπρος πρέπει να ενωθει με την Ελλάδα, κάποτε θα πάρουμε και την Κωνσταντινούπολη.
-Α.: Το Αιγαιο ανήκει στα ψάρια του, οι Κύπριοι δεν είναι Έλληνες, δεν πρέπει να κάνουμε ιμπεριαλιστικούς πολέμους.
-Δ.: Τα θρησκευτικά πρέπει να είναι κατηχητικό μάθημα, οι ιερεις να πληρώνονται από το κράτος.
-Α.: Τα θρησκευτικά πρέπει να γίνουν πολιτιστικό μάθημα ή θρησκειολογικό και οι ιερεις να μην πληρώνονται από το κράτος.
-Δ.: Οι αστυνομικοί πρέπει να έχουν λυμένα τα χέρια.
-Α.: Οι αστυνομικοί δεν πρέπει να ασκουν βία. Βία στη βία του κράτους.

ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ. ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕ. ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΛΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΘΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...