Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ.

ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ : «Ο Μπελογιάννης είχε πει στην δίκη του, αντιμέτωπος με την ποινή του θανάτου, ότι οι αριστεροί που πιστεύουν ότι το τέλος της ζωής είναι τέλος οριστικό και ότι δεν υπάρχει τίποτα πέραν αυτού, έχουν μια ξεχωριστή ηθική γιατί θυσιάζουν τη ζωή τους χωρίς να προσδοκούν τίποτα άλλο πέρα από το να προσφέρουν τον εαυτό τους ως ύστατη θυσία προς όφελος της κοινωνίας και ιδιαίτερα των αδυνάτων». http://aktines.blogspot.gr/2015/09/blog-post_66.html#more
ΔΗΛΑΔΗ, Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΘΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ , ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ «ΗΡΩΕΣ». Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ. ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΦΕΥΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΞΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙ (ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΥΡΕΣΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ).

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΤΖΑΜΠΑ ΠΗΓΕ Ο ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...