Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ

ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ
Όπως οι κομμουνιστές παλαιότερα έτσι και οι τζιχαντιστές ειναι όργανα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ για να "ισιώσουν" αυτά που θέλουν.
Π.χ. η Παγκοσμιοποίησι έβαζε τους κομμουνιστές να κάνουν απεργίες για να κλείνουν ελληνικές εταιρειες (δεκαετίες ΄70, ΄80) και την θέσι τους να πάρουν οι πολυεθνικές. Και οι κομμουνιστές «καμάρωναν» για τα κατορθώματά τους, ότι «χτυπουσαν το ντόπιο κεφάλαιο».
Έτσι και οι φανατικοί ισλαμιστές, ενώ σκοτώνουν ομόθρησκούς των (και όχι μόνο), νομίζουν πως κάνουν ιερό έργο! Φυσικά αργά ή γρήγορα η παγκοσμιοποίησι θα τους βάλη στην άκρη (όπως π.χ. τον μπιν λαντεν), αφου τους χρησιμοποιήσει για το ισοπέδωμα της Μέσης Ανατολης.
Η ισοπέδωσι προς τα κάτω που θέλει η παγκοσμιοποίησι, η αποκτήνωσι του ανθρώπου, για να επιτευχθη θέλει ανθρώπους που θα ειναι πειθήνια όργανα μετά από ανάλογη πλύσι εγκεφάλου.
Ο μπαμπουλας σήμερα δεν ειναι οι κομμουνιστές αλλά οι τζιχαντιστές και όπως παλαιότερα, ενω ηταν όργανά τους τους παρουσίαζαν ως εχθρους, έτσι και τώρα ενω αυτοί τους χρηματοδοτουν και τους εκπαιδεύουν, μας τους παρουσιάζουν ως εχθρους του συστήματος.

Τους κομμουνιστές μπορουμε να τους αποφύγουμε αν είμαστε φτωχοί και τους τζιχαντιστές αν κάνουμε σωστά τον σταυρό μας. http://apologhtika.blogspot.gr/2015/09/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...