Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ

ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥ ΣΟΔΟΜΙΣΤΕΣ
Η υπόθεσι με τους ομοφυλόφιλους ειναι δύσκολη, διότι οι άθρωποι αυτοί ειναι δαιμονισμένοι. η πορνεία ειναι κοντά στην φύσι και μπορει να δικαιολογηθη μέχρι ενός σημείου και μάλιστα με τον γάμο "αποκαθίσταται" το ζευγάρι.
Για να γίνη κανείς ομοφυλόφιλος πρέπει να δουμε το DNA του, το περιβάλλον στο οποιο μεγάλωσε και τότε θα είμαστε πιο συγκρατημένοι...τα δαιμόνια είναι πολλά και δυνατά και παιδιόθεν…
Αν με την προσευχή μας και το παράδειγμά μας δεν μπορουμε να βοηθήσουμε αυτά τα άτομα, ματαιοπονουμε αν νομίζουμε ότι μπορουμε να κάνουμε κάτι με την βία ή με "κηρύγματα".
Mην ξεχναμε ότι μετά την βιομηχανική επανάστασι οι άνθρωποι μπορουν να ζουν μόνοι τους και ανεξάρτητοι σε ένα διαμέρισμα και με τα χρήματά τους να κάνουν ό,τι θέλουν.
Η παγκοσμιοποίησι δεν ενδιαφέρεται για την κανονική οικογένεια. Φορολογει τους πολυτέκνους και τα χρήματα τα δίνει για τις παρελάσεις των σοδομιστων.
Άρα τα πράγματα ειναι δύσκολα.
Να καθαρίζουμε τον εαυτό μας από τα πάθη και έχει ο Θεός.
Το κράτος έπαψε να ενδιαφέρεται για τα «χρηστά ήθη», το κράτος μας βλέπει όπως βλέπει ένας κτηνοτρόφος τα ζωα του. Αν μερικά συμπεριφέρονται έτσι ή αλλιως δεν ενδιαφέρει την παγκοσμιοποίησι. Το βάρος και η ευθύνη είναι επάνω στον καθένα μας.

 Έρρωσθε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...