Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Επιστροφή στη δραχμή

Επιστροφή στη δραχμή

-δεν θα γίνη επιστροφή στην δραχμή, διότι δεν τους συμφέρει. άλλωστε δεν υπάρχουν δανειστές. η Τράπεζα κόβει το χρημα και το μοιράζει στα κράτη, στα κόμματα και στους ιδιωτες.
-η πολιτική που ξεκίνησε το 2010, θα συνεχιστη μέχρι να αδειάση η Ελλάδα από Έλληνες. ας έχουμε υπομονή. διαφορετικά να πάρουμε τα όπλα, αλλά εναντίον τίνος; ο εχθρός δεν φαίνεται, η Παγκοσμιοποίησι ξέρει τί κάνει. αφου δεν μπορουμε να ζουμε με ολιγάρκεια ει δυνατόν και αυτάρκεια αγαθων, φυσικό και επόμενο ειναι να συμβαίνουν όσα συμβαίνουν. τέλος, ούτε οι αγρότες (5% του πληθυσμου) δεν μπορουν να ζήσουν με αυτάρκεια. όλοι χρωστανε στην Τράπεζα, οπότε καλλιεργουν ό,τι τους πει η Τράπεζα.
-προς Απο Πλατεια βαθης
Ο ανθρωποκεντρισμός υπάρχει ούτως ή άλλως στον ευρωπαϊκό πολιτισμό τουλάχιστον από την Βιομηχανική επανάστασι και δω μεριά. Την Ορθοδοξία μας θα μπορούσαμε να «εξάγουμε», αλλά και πάλι το μεγαλύτερο εμπόδιο είναι ο τεχνολογικός άνθρωπος που έφτιαξε η δύση τα τελευταια 700 χρόνια. Δυστυχως, στο Βυζάντιο δεν αναπτύχθηκαν οι επιστήμες, όπως τις ξέρουμε σήμερα και η παγκοσμιοποίησι πέρασε στα χέρια των προτεσταντων και των εβραίων.
 Προς Beriev
Δυστυχως, δεν υπάρχουν ανεξάρτητα έθνη ή κράτη ή έθνη-κράτη. Η παγκόσμια οικονομία απαιτει αλληλεξάρτησι όλων αναμεταξύ των και υποταγή όλων στην παγκόσμια (ή όπως αλλιως την λένε) Τράπεζα του Κόσμου (αύριο παγκόσμια κυβέρνησι). Είναι ουτοπικό να νομίζει κανείς ότι μπορουμε να αποκοπουμε από το παγκόσμιο περιβάλλον. Τέλος, οι στατιστικές λένε πως μέχρι να τελειώση ο 21ος αιωνας, θα «τελειώσουν» και οι Έλληνες, γι΄αυτό καλλίτερα να στηριχθουμε στην Οικουμενική μας Εκκλησία.

Προς Γεώργιος ακ. Γεωργάνας
Είναι ουτοπία να νομίζουμε ότι θα μας επιτρέψουν να γυρίσουμε στην δραχμή. Αν πουμε «είμαστε ανεξάρτητοι Έλληνες», την άλλη μέρα θα δεχτουμε επίθεσι από αλβανία, σκόπια, βουλγαρία, τουρκία (ίσως και λιβύη και ιταλία). Οπότε δεν θα έρθουν ως τουρίστες με συνάλλαγμα αλλά ως κατακτητές.


http://www.antibaro.gr/article/13172

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...