Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ

Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ
Για όσο διάστημα τα κράτη έκοβαν το χρημα τους και το μοίραζαν στους υπηκόους τους για την εξυπηρέτησι όσων δεν ειχαν άμεση πρόσβασι στα πρόβατα, τα γελάδια, τα στάρια και τα κριθάρια, οι ομοφυλόφιλοι ηταν από ανεκτοί έως βδελυροί. Στην αρχαία Ελλάδα π.χ. οι κίναιδοι δεν ειχαν πολιτικά δικαιώματα και η Παλαιά Διαθήκη λέει να τους σκοτώνουν τους κίναιδους.
Πως γίνεται και φτάσαμε σήμερα οι κίναιδοι να παντρεύονται με άδεια του κράτους και να υιοθετουν και παιδια;!
Η απάντησι βρίσκεται στο ότι οι πλούσιοι μπορουν και κάνουν περισσότερες αμαρτίες. Αυτό που έκανε παλιά ένας Νέρωνας, τώρα το κάνουν πολλοί κίναιδοι. Σήμερα υπάρχει πολύ περισσότερο χρημα απ΄ό,τι παλιά και ο ατομοκεντρικός τρόπος ζωης δίνει την δυνατότητα όχι μόνο να κάνει καθένας ό,τι θέλει αλλά να μπορει να επιβάλλη και τις απόψεις του στην κοινωνία και το κράτος. Έχουμε πόλεμο ανάμεσα σε ανώμαλους και φυσιολογικούς ανθρώπους. Ή θα ανεβαίνουμε πνευματικά ή θα κατεβαίνουμε, δεν υπάρχει σημειωτόν στην πνευματική ζωή.
Η Τράπεζα κόβει το χρημα και το μοιράζει στα κράτη, στα κόμματα, στους ιδιωτες. Επομένως, αφου δεν μας βλέπει ως πρόσωπα «κατ΄εικόνα Θεου» αλλά ως ζωα, φυσικό και επόμενο είναι να παίρνει το μέρος των ομοφυλόφιλων στα πλαίσια της ελευθερίας, της ισότητας κλπ. Γιατί να πάρη το μέρος των χριστιανων πολιτικων και της Εκκλησίας που φέρνουν αντίρρηση σ΄αυτά τα πράγματα;
Αφου η Τράπεζα ανεβάζει και κατεβάζει όποιο κόμμα θέλει στην εξουσία, σημαίνει πως δεν έχουν λόγο οι πολιτικοί και μάλιστα αυτοί που επικαλουνται και τον Θεό. Ο Θεός δεν χωράει στον τρόπο σκέψης και ζωης των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν αμαρτίες, και οι αμαρτίες δεν έχουν σταματημό. Τα ναρκωτικά με το πέρασμα του χρόνου θέλουν αύξησι της δόσης και οι σαρκικές αμαρτίες το ίδιο.
Συμπέρασμα: μην περιμένουμε από τους πολιτικούς (οι οποιοι είναι όργανα των Τραπεζων) να ενδιαφερθουν για το σταμάτημα της ηθικης κατρακύλας. «Ο σώζων εαυτόν σωθήτω», αλλά επειδή κανείς δεν μπορει να σωθη από μόνος, του ας πηγαίνουμε στην Εκκλησία να μας βοηθάει ο Θεός και οι αδελφοί μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...