Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ;

ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΗ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ; (http://aktines.blogspot.gr/2015/09/blog-post_285.html)
Η Σερβική Ορθόδοξη Εκκλησία θεωρεί ότι θα ήταν πρόωρη μία επίσκεψη του προκαθημένου της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκου στη Σερβία,
ΔΗΛΑΔΗ, ΑΥΡΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΩΡΗ»…
δήλωσε ο Πατριάρχης Σερβίας, Ειρηναίος, ωστόσο τόνισε ότι μπορεί να προσκληθεί να επισκεφθεί τη χώρα ως αρχηγός κράτους και ότι η Εκκλησία σε αυτό δεν θα αναμειχθεί.
ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ Ή ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ, ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ Ή ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
"Εμείς ως Εκκλησία δεν θα είχαμε αντίρρηση, θα ήταν μάλιστα τιμή μας να υποδεχθούμε τον Πάπα,
ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΤΑ ΑΛΛΑΖΕΙ Ο ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΟΣ. ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ, ΑΦΟΥ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ (!) ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΘΗ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!
αλλά λαμβάνουμε υπόψη τον τεράστιο αριθμό των ανθρώπων μας που εκδιώχθηκαν από την Κροατία, …
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΕΡΒΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ (ΙΔΙΟ ΕΘΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΡΟΑΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΠΑΠΙΚΟΙ) ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΙΚΩΝ. ΟΠΟΤΕ, ΑΝ ΦΑΝΕ ΛΙΓΟ ΦΑΓΗΤΟ ΑΚΟΜΗ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ, ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΔΕΧΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΤΟΝ ΠΑΠΑ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...