Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ

ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΙ
Η παγκοσμιοποίησι λέει πως, επειδή τα μηχανήματα δεν ξεχωρίζουν φυλές και φύλα και θρησκειες, πρέπει όλοι οι άνθρωποι να ζουν αγαπημένοι, για να μην εμποδίζεται η παραγωγή με τις κοινωνικές ταραχές (που οφείλονται στην προκειμένη περίπτωσι σε θρησκευτικές διαφορές).
Οι μουσουλμάνοι πρέπει να καταλάβουν ότι, η παγκοσμιοποίησι την οποία ονειρεύονται, δεν επιτρέπεται να γίνη, διότι οι περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη δεν θέλουν τέτοιου είδους παγκοσμιοποίησι. Ο τύπος της παγκοσμιοποίησης που επικράτησε έχει οικονομικό χαρακτηρα και όχι θρησκευτικό, όπως θα ήθελαν οι μωαμεθανοί.
Επομένως ή θα συμμορφωθουν οι φίλοι μας οι μουσουλμάνοι ή θα τιμωρηθουν. Για να ενταχθουν στο γίγνεσθαι του παγκοσμιοποιημένου πλανήτη πρέπει να αποβάλλουν ορισμένα χαρακτηριστικά της θρησκείας τους και παράλληλα να μη θέλουν να επιβληθουν πολιτικά στους άλλους λαούς και έθνη ούτε στα ίδια τους τα κράτη.
Αυτό, βέβαια, μοιάζει με ευνουχισμό στους μωαμεθανούς που ταυτίζουν την πολιτική με την θρησκεία τους, γι΄αυτό έρχονται σε σύγκρουσι με το περιβάλλον τους.
Επειδή, όμως, οι καιροί αλλάξανε και οι μουσουλμάνοι δεν έχουν την δύναμη που ειχαν παλαιότερα, θα καταλάβουν σιγά σιγά ότι ή θα κοινωνικοποιηθουν ή θα σκοτώνουν και θα σκοτώνονται σε βομβιστικές επιθέσεις μέσα ή έξω από τα κράτη τους. Η απομόνωσί τους, όμως, είναι δεδομένη και άρχισε από τον Σεπτέμβριο του 2001.
Οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σε μουσουλμάνους έχουν καθηκον στην κοινωνικοποίησι τους, διότι αν δεν το καταφέρουν, κινδυνεύουν και οι ίδιοι από τους φανατικούς μουσουλμάνους.
 Όσο αυξάνεται ο αριθμός των φιλήσυχων μωαμεθανων και μειώνεται ο αριθμός των εξτρεμιστων αυτό θα σημαίνει πως «παμε καλά». Επειδή, όμως, δεν ξέρουμε πόσο χρόνο θα πάρει η κοινωνικοποίησι των μουσουλμάνων, καλό είναι να φυλαγόμαστε.
Τέλος, κι εμεις ως Ορθόδοξοι Χριστιανοί θα θέλαμε μία παγκοσμιοποίησι βυζαντινου τύπου, αλλά δυστυχως η επιστήμη και οι τράπεζες αναπτύχθηκαν στην δυτική Ευρώπη.
https://www.youtube.com/watch?v=98-_LMNRu2Q&list=PLVSe3KRn8Oaem5PMu2EMTebxuqIdNqR-0&index=31


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...