Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ!

ΤΟ ΑΝΤΙΚΡΥΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΤΑΤΕΣ!
Η Επιστήμη εγένησε τις Μηχανές, οι Μηχανές εγένησαν τον Καπιταλισμό, ο Καπιταλισμός εγένησε τον Κομμουνισμό και τον Φασισμό και σήμερα έχουμε Τραπεζοκομμουνιστικό σύστημα. Αν, όμως, δεν υπηρχαν τα αγροτικά προϊόντα δεν θα μπορουσε να σταθη κανένα σύστημα.
Όλοι ειναι υπόδουλοι-υπάλληλοι στην ΤΡΑΠΕΖΑ! τα αγροτικά προϊόντα ανήκουν στην Τράπεζα (αφου όλοι οι αγρότες είναι χρεωμένοι), οπότε ελέγχει τους αγρότες και όσους τρώνε αγροτικά προϊόντα, δηλαδή όλους.
Αφου υπάρχουν αγροτικά προϊόντα, η Τράπεζα μπορει να κόβη όσο χρημα θέλει και να το μοιράζει όπου, όποτε και όπως θέλει! Στην πραγματικότητα δεν ειναι ο χρυσός ούτε το δολάριο το αντίκρισμα του χρήματος που κυκλοφορει αλλά οι πατάτες και τα κρεμμύδια, αφου για να ζήση ο άνθρωπος (αγρότης, εργάτης, υπάλληλος, πλούσιος, φτωχός) δεν χρειάζεται μέταλλο ή χαρτί αλλά αγροτοκτηνοτροφικά προϊόντα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ευπρεπως...